Anbefalte fremgangsmåter for Google Ads

Best Practices logo

Ønsker du å få mest mulig ut av Google Ads-kontoen din? I Googles serie om anbefalte fremgangsmåter får du strategiske råd om sentrale teknikker innen søkemotormarkedsføring. Vi har laget denne serien for at du skal få størst mulig utbytte av Google Ads. Den er basert på Googles interne data og kvalitetssikret av de samme personene som har utviklet Google Ads, slik at du skal få et godt grunnlag for å legge strategier for betalt søk.

Anbefalte veiledninger

Administrering av kampanjer under covid-19-pandemien

Nå kan du finne produktveiledninger og tips om hvordan bedrifter kan administrere kampanjer under covid-19-pandemien – samlet på ett og samme sted. Dette omfatter nye ressurser for evaluering av mediestrategier og justering av kampanjer på bakgrunn av endringer i forbrukernes atferd.

Finn nye kunder

Nå ut til kundene med de rette søkeordene
Optimaliser dynamiske søkeannonser
Bruk Performance Max for å nå målene du har satt deg for Googles annonsebeholdning
Optimaliser bannerkampanjer i Google Displaynettverk
Nå ut til en stor målgruppe og skap blest om bedriften gjennom video
Generer salg, potensielle salg og nettrafikk med video
(Mobil) Finn de riktige brukerne til mobilapper
(Mobil) Få kontakt med mobilbrukere
Gi bedriften global rekkevidde
Inspirer til brukerhandlinger med Discovery-kampanjer
Generer salg utenfor internett med annonser på nettet
Generer flere anrop til bedriften din

Vis riktig budskap

Opprett effektive søkeannonser
Få bedre annonser med de rette utvidelsene
Opprett effektive responsive bannerannonser
Bruk av kvalitetspoeng som rettesnor for optimalisering
Nå ut til den riktige målgruppen på hvert trinn av kundereisen på YouTube
Oppnå økt merkevarevurdering og økt interesse med video

Optimaliser for å få best mulig resultat

Slik lykkes du med smart budgivning
Optimalisering av Google Ads med Google Analytics
Alternativer til «siste klikk»-attribusjon
Mål den samlede verdien av bannerannonser

Engasjer kunder på nytt

Få kontakt med eksisterende kunder og nå ut til nye med Kundematch
Nå ut til tidligere besøkende med remarketing i Displaynettverket

Fremhev produktene dine

(mobil) Få tak i mobilkunder med Shopping-kampanjer
Bygg opp og optimaliser Shopping-kampanjer
Slik lykkes du i julesesongen
Optimaliser og administrer produktdataene dine i Merchant Center

Jobb mer effektivt

Trygg testing ved hjelp av utkast og eksperimenter i Google Ads
Oppnå bedre resultater med Google Ads ved hjelp av optimaliseringsresultatet
Få mest mulig ut av kontoene dine med Google Ads-mobilappen
Kjør et videoeksperiment på YouTube

Registrer deg for nyhetsbrevet med gode fremgangsmåter, så får du avanserte Google Ads-tips og -oppdateringer rett i innboksen.

Leter du etter noe mer grunnleggende? Les Slik lykkes du med Google Ads.