Praktische tips van Google

Wilt u meer uit uw Google Ads-account halen? De serie met praktische tips van Google biedt strategisch advies over belangrijke marketingtactieken voor zoekmachines. Met deze tips kunt u meer uit Google Ads halen. Deze serie is gebaseerd op interne gegevens van Google en goedgekeurd door de mensen die Google Ads hebben gebouwd, en biedt de basis waarop u uw betaalde zoekstrategieën kunt bouwen.

Aanbevolen gids

Stimuleer bezoeken aan uw winkel met Shopping-campagnes
Of iemand na een online zoekopdracht uiteindelijk uw winkel bezoekt, is afhankelijk van het product dat wordt gezocht en wat u op voorraad heeft. In dit gedeelte wordt uitgelegd hoe u de zogenaamde advertenties met informatie over de winkelvoorraad voor uw Shopping-campagnes het beste kunt instellen en beheren. Ze tonen potentiële klanten via een door Google gehoste lokale etalage vrijwel in realtime wat er beschikbaar is in uw winkels.

Aan de slag met Google Ads

Wat zijn zoekadvertenties
Een campagne maken
De juiste zoekwoorden kiezen
Effectieve tekstadvertenties schrijven
Uw doelen bijhouden
Uw prestaties beoordelen

Nieuwe klanten vinden

De juiste zoekwoorden kiezen
Dynamische zoekadvertenties optimaliseren
Het maximale uit display-advertenties halen
Ga aan de slag met TrueView-videoadvertenties
(Mobiel) De juiste mobiele app-gebruikers vinden
(Mobiel) Contact leggen met mobiele gebruikers
Uw bedrijf wereldwijd uitbreiden
Verkopen stimuleren met Gmail-advertenties

De juiste boodschap weergeven

Effectieve tekstadvertenties maken
Uw advertenties uitbreiden met de juiste extensies
Effectieve display-advertenties maken
(Mobiel) Mobiele-app-engagement vergroten
Kwaliteitsscores gebruiken voor het sturen van optimalisaties

Optimale waarde realiseren

Biedingen aanpassen om de winst te maximaliseren
Een handleiding voor bodaanpassingen
Succes behalen via Slim bieden met Google Ads
Google Ads optimaliseren met Google Analytics
Er is meer dan toeschrijving aan de laatste klik alleen

Opnieuw contact leggen met klanten

Bereik de juiste doelgroep met RLSA en Klantenmatch
Eerdere bezoekers bereiken met displayremarketing
Mobiele-app-engagement verhogen

Uw producten aanbevelen

(Mobiel) Mobiele kopers trekken met uw Shopping-campagnes
Effectieve Shopping-campagnes maken en optimaliseren
Succes tijdens de feestdagen
Winkelbezoeken stimuleren
Uw productgegevens optimaliseren en beheren in Merchant Center

Effectiever werken

Testen met vertrouwen in Google Ads
Campagnes beheren in het nieuwe, verbeterde Google Ads

Meld u aan voor de nieuwsbrief Praktische tips om rechtstreeks in uw inbox geavanceerde tips en updates voor Google Ads te ontvangen.

Bent u op zoek naar basisinformatie? Lees hier meer over succes behalen met Google Ads.