Praktische tips voor Google Ads

Best Practices logo

Wilt u meer uit uw Google Ads-account halen? De serie 'Praktische tips' van Google Ads biedt strategisch advies over belangrijke tactieken voor zoekmachinemarketing. Met deze tips kunt u meer uit Google Ads halen. Deze serie is gebaseerd op interne gegevens van Google en goedgekeurd door de mensen die Google Ads hebben ontwikkeld. Met behulp hiervan kunt u uw betaalde zoekstrategieën opstellen.

Uitgelichte handleidingen

Uw campagnes beheren tijdens de COVID-19-crisis

We hebben één centrale locatie gemaakt met productinformatie en zakelijke overwegingen met betrekking tot het beheer van campagnes tijdens de COVID-19-crisis. Hier vindt u nieuwe bronnen om uw mediastrategie te evalueren en uw campagnes aan te passen aan veranderend consumentengedrag.

Nieuwe klanten vinden

Klanten bereiken met de juiste zoekwoorden
Dynamische zoekadvertenties optimaliseren
Uw doelen in de advertentievoorraad van Google behalen met Prestatiemaximum
Display-campagnes optimaliseren in het Google Display Netwerk
Een brede doelgroep bereiken en uw bekendheid vergroten met video
Verkopen, leads en webverkeer stimuleren met video
(Mobiel) De juiste mobiele app-gebruikers vinden
(Mobiel) Contact leggen met mobiele gebruikers
Uw bedrijf wereldwijd uitbreiden
Consumenten inspireren en tot actie aanzetten met Discovery-campagnes
Offline verkopen stimuleren met online advertenties
Meer telefoongesprekken genereren voor uw bedrijf

De juiste boodschap weergeven

Effectieve zoekadvertenties maken
Uw advertenties uitbreiden met de juiste extensies
Effectieve responsieve display-advertenties maken
Kwaliteitsscores gebruiken om optimalisaties te sturen
De juiste doelgroep bereiken tijdens elke fase van het marketingtraject op YouTube
Zorgen voor meer overweging en interesse met video

Optimale waarde realiseren

Succes behalen met Slim bieden
Google Ads optimaliseren met Google Analytics
Verder dan laatste-klik-attributie
De hele waarde van display-advertenties meten

Opnieuw contact leggen met klanten

Contact leggen met bestaande klanten en nieuwe klanten bereiken met Klantenmatch
Eerdere bezoekers bereiken met displayremarketing

Uw producten aanbevelen

(Mobiel) Mobiele kopers trekken met uw Shopping-campagnes
Shopping-campagnes opstellen en optimaliseren
Commercieel succes rond de feestdagen
Uw productgegevens optimaliseren en beheren in Merchant Center

Effectiever werken

Testen met vertrouwen met Google Ads-concepten en -experimenten
Prestaties in Google Ads verbeteren met de optimalisatiescore als leidraad
Het maximale uit uw accounts halen met de mobiele app van Google Ads
Een video-experiment uitvoeren op YouTube

Meld u aan voor de nieuwsbrief Praktische tips om geavanceerde tips en updates voor Google Ads rechtstreeks in uw inbox te krijgen.

Bent u op zoek naar basisinformatie? Lees hier meer over succes behalen met Google Ads.