Kom i gang med bedriftsprofiler for restauranter

Bedriftsprofiler gjør det enklere for restauranteiere å administrere bedriftsinformasjon og samhandle med kunder. Dette er en veiledning til hvordan du kan organisere bedriftens tilstedeværelse på Google og kommunisere med kundene.

Oversikt over bedriftsprofiler

Trinn 1: Registrer deg for en bedriftsprofil

Trinn 2: Administrer restaurantens viktigste bedriftsinformasjon

Trinn 3: Hjelp brukerne med å kjøpe mat fra restauranten din

Trinn 4: Administrer informasjonen om restauranten

Trinn 5: Kommuniser med kundene

Trinn 6: Spor resultatene fra bedriftsprofilen

• Følg med på resultatene fra bedriftsprofilen, og se statistikk.
  • Viktige beregninger for restauranter som måler resultater:
    • Søk: søkeord som brukes for å finne bedriften.
    • Meny: antallet klikk på menyinnholdet per bruker per dag.
    • Bestillinger: antallet fullførte bestillinger fra kundene.
    • Matbestillinger: antallet matbestillinger via støttede leverandører i profilen din.