Començar a utilitzar Perfil d'empresa per a restaurants

Els perfils d'empresa ajuden els propietaris de restaurants a gestionar la informació d'empresa i interaccionar amb els clients. Aquesta guia t'ajuda a configurar la teva presència a Google i interaccionar amb els clients.

Informació general de Perfil d'empresa

Pas 1: registra't a Perfil d'empresa

Pas 2: gestiona la informació principal d'empresa del restaurant

Pas 3: ajuda els usuaris a aconseguir menjar del restaurant

Pas 4: gestiona la informació del restaurant

Pas 5: interacciona amb els clients

Pas 6: fes un seguiment del rendiment del perfil d'empresa

• Monitora el rendiment del perfil d'empresa i consulta les estadístiques.
  • Mètriques principals dels restaurants que cal mesurar:
    • Cerques: consultes que s'han utilitzat per trobar la teva empresa.
    • Menú: nombre de clics al contingut del menú per usuari i dia.
    • Reserves: nombre de reserves completades dels clients.
    • Comandes de menjar: nombre de comandes de menjar de proveïdors admesos al teu perfil.