Uppdatering av policyn för finansiella produkter och tjänster (juli 2020)

Google tillhandahåller översatta versioner av vårt hjälpcenter. De är dock inte avsedda att ändra innehållet i våra policyer. Engelska är vårt officiella språk och den engelska versionen används som utgångspunkt för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

I juli 2020 uppdaterade Google policyn för finansiella produkter och tjänster för att tillåta annonseringen av Contracts for Difference, rolling spot forex och ekonomisk vadslagning (spreadbetting) i Indonesien, Israel och Brasilien. Vi tillåter även annonsering för Contracts for Difference och rolling spot forex i Malaysia. Annonsörer som erbjuder dessa produkter måste vara certifierade av Google innan de kan annonsera via Google Ads.

Annonsörerna måste uppfylla följande krav för att bli certifierade av Google:

• De måste inneha en licens utfärdad av relevant finansiell myndighet i det eller de länder som de inriktar sig på.
  • De måste se till att deras annonser och målsidor överensstämmer med alla Google Ads policyer.
  • De måste uppfylla relevanta rättsliga krav, inklusive sådana som rör komplexa spekulativa finansiella produkter.

Annonsörer kan begära certifiering hos Google från och med den 16 juli 2020 när ansökningsformuläret publiceras.

Policyn gäller globalt för alla konton som annonserar om finansiella produkter. Mer information finns i Om certifiering för begränsade finansiella produkter.

(Upplagt i juli 2020)