Barnförbjudet innehåll

I slutet av juni 2014 uppdateras Google Ads-policyerna kring sexuella tjänster mellan vuxna, barnvänlighetsstatus och sexuella handlingar med minderåriga och utan samtycke för att avspegla vår nya policy kring sexuellt explicit innehåll. Enligt denna policy förbjuds sexuellt explicit innehåll och riktlinjerna om annonsering av annat barnförbjudet innehåll klargörs. Ändringen gäller alla länder. Vi har fattat det här beslutet för att förbättra användarnas upplevelse av Google Ads. När den nya policyn träder i kraft kommer policysidorna om sexuella tjänster mellan vuxna, barnvänlighetsstatus och sexuella handlingar med minderåriga och utan samtycke att anpassas till den här ändringen.
(Upplagt i mars 2014)