Droger och drogtillbehör

Google Ads-policyn om droger och drogtillbehör kommer att ändras i slutet av januari. Policyn ändras för att förbjuda örtmediciner, som salvia och "magic mushrooms", och liknande tillbehör som otillåtna produkter istället för begränsade produkter. Den här ändringen omfattar alla länder. Vi har fattat detta beslut för att användarupplevelsen ska bli positiv. Vi kommer att skicka meddelanden till berörda annonsörer. När den nya policyn träder i kraft uppdateras tillhörande policybeskrivning för att återspegla ändringen.
(Upplagt den 11 januari 2011)