Olämpligt språk

Google Ads-policyn om olämpligt språk har uppdaterats och tillåter inte annonstext som innehåller uppmaningsfrasen "klicka på +1." Genom att utöka denna policy till att även omfatta "klicka på +1" är vår målsättning att göra användarens upplevelse positiv så att annonser kan fortsätta att vara unika och fokusera på de produkter och tjänster som annonsen gäller. Ändringen gäller för alla länder. Policybeskrivningen har uppdaterats och innehåller nu ändringen.
(Upplagt den 30 mars 2011)