Policyuppdatering för annonstillägg (september 2016)

I september 2016 uppdaterar vi våra policyer för annonstilläggen nedan. Som ett led i uppdateringen blir det tillåtet att visa vissa annonstillägg med annonser som har begränsat innehåll.

Ändringen gäller följande annonstillägg:

• platslänkstillägg
  • informationstillägg
  • webbplatsinformation
  • samtalstillägg
  • adresstillägg
  • recensionstillägg
  • annonsanpassare
  • pristillägg
  • säljaromdömen

Policyn gäller alla språk för varje enskilt tillägg. Den här uppdateringen gör det möjligt för annonsörer att bredda sitt annonstilläggsutrymme och ge användarna fler valmöjligheter. När den nya policyn träder i kraft uppdateras policyn för annonsformat och funktioner så att den återspeglar ändringen.

(Upplagt i augusti 2016)