Hälso- och sjukvård och läkemedel

Google Ads-policyn för icke godkända hälso- och sjukvårdsprodukter och läkemedel ändrades i slutet av januari 2011. Policyn förhindrar marknadsföring av registrerade hälso- och sjukvårdsprodukter som inte godkänts av myndigheterna. Ändringen påverkar alla länder. Vi har tagit beslutet för att skydda användarna från hälso- och sjukvårdsprodukter som inte godkänts av deras respektive lokala myndigheter. Policybeskrivningen har uppdaterats och innehåller nu ändringen.
(Upplagt den 28 februari 2011)