Prisjämförelser och reseforum

I mitten av maj kommer Google Ads-policyerna för prisjämförelser och reseforum att ändras. Vi förenklar policyerna kring webbplatser för reseforum och prisjämförelser så att de nu stöds av policyn för övergångssidor. Ändringen omfattar alla länder. Vi har fattat detta beslut i syfte att samordna policyerna för användare och annonsörer. När uppdateringarna träder i kraft uppdateras policybeskrivningen för övergångssidor för att återspegla ändringarna.
(Upplagt den 11 maj 2011)