Uppdatering av policyn för Verifiering av annonsörsidentitet (juni 2020)

Den 15 juni 2020 uppdaterar Google sin policy för verifiering av annonsörsidentitet så att policyn återspeglar de fyra nya länderna i verifieringsprogrammet. Google börjar be annonsörer som är registrerade i Kanada, Indien, Ryssland och Ukraina att genomföra en identitetsverifiering som en del av vår gradvisa lansering. Policyn för verifiering av annonsörsidentitet innehåller exempelkriterier för annonsörer som kan prioriteras.

(Upplagt i juni 2020)