Uppdatering av policyn för politiskt innehåll (juli 2020)

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Den 1 juli 2020 uppdaterar Google policyn för politiskt innehåll för annonser för delstatsval i USA.  Den här uppdateringen kräver att politiska onlineannonsörer i Virginia (1) identifierar sig för Google som politiska onlineannonsörer i enlighet med Virginia Code Ann. § 24.2–960; (2) intygar för Google att de enligt delstatslag och lokal lagstiftning har rätt att köpa politiska onlineannonser, och (3) verifierar sitt konto.

(Upplagt i maj 2020)