Uppdatering av policyn för politiskt innehåll (november 2019)

Google tillhandahåller översatta versioner av vårt hjälpcenter. De är dock inte avsedda att ändra innehållet i våra policyer. Engelska är vårt officiella språk och den engelska versionen används som utgångspunkt för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

I december uppdaterar Google policyn för politiskt innehåll för att förbjuda politiska annonser i Singapore på Googles plattformar.

Politiska annonser i Singapore är annonser som

• främjar ett politiskt parti eller en annan grupp personer som är organiserade i Singapore för politiska syften
  • påverkar eller försöker påverka resultatet i presidentval, allmänna val av parlamentsledamöter, delval av parlamentsledamöter eller folkomröstningar
  • påverkar eller försöker påverka den allmänna opinionen i frågor som i Singapore är av allmänintresse eller omtvistade i den offentliga debatten, bland annat frågor om etnisk härkomst eller religion
  • åstadkommer eller försöker åstadkomma förändringar av lagen i hela eller en del av Singapore, eller på annat sätt påverkar eller försöker påverka lagstiftningsprocessen eller resultatet av denna i Singapore.

Google börjar tillämpa denna policyuppdatering den 2 december 2019. Meddelanden skickas till berörda annonsörer.

Upplagt i november 2019