Uppdatering av policyn för politiskt innehåll (oktober 2019)

Google tillhandahåller översatta versioner av vårt hjälpcenter. De är dock inte avsedda att ändra innehållet i våra policyer. Engelska är vårt officiella språk och den engelska versionen används som utgångspunkt för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Google kommer att uppdatera policyn för politiskt innehåll för att inte tillåta valannonser i Taiwan.

Från den 15 november 2019 till den 17 januari 2020 tillåts inga valannonser på Googles plattformar i Taiwan. Valannonser i Taiwan är annonser som innehåller ett politiskt parti, en politisk kandidat eller en vald president, vicepresident eller medlem av den lagstiftande församlingen Yuan.

Meddelande om denna policyuppdatering skickas till berörda annonsörer.

(Upplagt i oktober 2019)