Uppdatering av policyn för finansiella produkter och tjänster (oktober 2018)

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Google Ads-policyn för finansiella produkter och tjänster uppdateras i oktober 2018 för att tillåta kryptovalutahandelsföretag att annonsera i USA och Japan.

Annonsörer måste vara certifierade av Google för det land där deras annonser visas. Annonsörer kan ansöka om certifiering när policyn publiceras i oktober.

Policyn gäller globalt för alla konton som annonserar om finansiella produkter. Mer information finns i Om certifiering för begränsade finansiella produkter.

Sidan Finansiella produkter och tjänster uppdateras när policyn träder i kraft.

(Upplagt i september 2018)