Andre begrænsede virksomheder

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Display & Video 360-brugere skal overholde denne Google Ads-politik. Gå til Hjælp til Display & Video 360 for at se yderligere begrænsninger.

For at forhindre udnyttelse af brugerne er der visse typer virksomheder, der ikke får tilladelse til at annoncere hos os, heller ikke selvom de overholder vores øvrige politikker. Som følge af vores egen løbende gennemgang og feedback fra brugere, myndigheder og forbrugerbeskyttelsesmyndigheder finder vi undertiden produkter eller ydelser, som kan gøres til genstand for misbrug. Hvis vi mener, at bestemte typer virksomheder udgør en urimelig risiko for brugernes sikkerhed eller brugeroplevelsen, kan vi begrænse eller stoppe kørsel af relaterede annoncer.

Nedenfor kan du se nogle eksempler på, hvad du skal undgå i dine annoncer. Gentagne overtrædelser af vores politikker kan medføre kontosuspendering.

Få oplysninger om, hvad der sker, hvis du overtræder vores politikker.

Overtrædelse af nedenstående politikker medfører ikke øjeblikkelig suspendering af kontoen uden forudgående varsel. Mindst syv dage inden din konto suspenderes, udstedes der en advarsel. Få flere oplysninger om suspenderede konti.

Anmodning om økonomiske midler

Det er kun tilladt at anmode om økonomiske midler eller donationer på vegne af en politiker, et politisk parti eller en velgørenhedsorganisation, der er fritaget for skat. Skattefritagelsesstatussen skal være klart og tydeligt angivet på annoncens destination i form af velgørenhedsorganisations- eller skattefritagelsesnummeret.

Få flere oplysninger om politikken vedrørende anmodning om økonomiske midler.

Computersoftware, der tilbydes uden beregning

Vi har indført begrænsninger med hensyn til promovering af computersoftware, der tilbydes uden beregning. Hvis du repræsenterer et godkendt distributionswebsite, skal du ansøge om tilladelse til at annoncere for computersoftware, der tilbydes uden beregning, og sørge for, at annoncen indeholder softwarens navn.

Få flere oplysninger om politikken vedrørende computersoftware, der tilbydes uden beregning.

Lokale services

I nogle lande er det ikke tilladt at køre annoncer via Lokale services, eller også stilles der krav om fuldførelse af en udvidet verificeringsproces, før der kan gives tilladelse til at køre denne type annoncer.

Få flere oplysninger om politikken vedrørende Lokale services.

Forbrugeroplysning

Inden for forretningsområder, hvor det er almindeligt med forbrugeroplysning, indfører Google muligvis begrænsninger for, hvordan annoncer for denne type produkter og tjenester må vises.

Få flere oplysninger om politikken vedrørende forbrugeroplysning.

Dokumenter og tjenester fra offentlige myndigheder

Det er kun certificerede offentlige myndigheder og autoriserede udbydere, der har tilladelse til at køre annoncer, som promoverer direkte anskaffelse af specifikke dokumenter og tjenester fra offentlige myndigheder.

Dokumenter og tjenester fra offentlige myndigheder er officielle dokumenter, der er udstedt af offentlige myndigheder, og officielle tjenester, der ydes af offentlige myndigheder.

En autoriseret udbyder er en annoncør, som har fået en offentlig myndigheds udtrykkelige tilladelse til at stille et specifikt dokument eller en specifik tjeneste til rådighed på vegne af den offentlige myndighed. Du kan kun blive betragtet som autoriseret udbyder, hvis der linkes til dit domæne fra en offentlig myndigheds officielle website, og det skal være udtrykkeligt angivet, at du har den pågældende myndigheds tilladelse til at stille et specifikt dokument eller en specifik tjeneste til rådighed via dette domæne på vegne af den offentlige myndighed.

Få flere oplysninger om politikken vedrørende dokumenter og tjenester fra offentlige myndigheder.

Telefonbogstjenester, viderestillingstjenester og tjenester for optagelse af opkald

Følgende er ikke tilladt:

Rødt kryds Promovering af telefonbogstjenester, viderestillingstjenester og opkaldsoptagelsestjenester.

Overtrædelse af denne politik medfører ikke øjeblikkelig kontosuspendering uden forudgående varsel. Senest 7 dage inden din konto suspenderes, udstedes der en advarsel. Få flere oplysninger om suspenderede konti.

Få flere oplysninger om politikken vedrørende telefonbogstjenester, viderestillingstjenester og opkaldsoptagelsestjenester.

Salg af billetter til events

Promovering af salg af billetter til live-events er kun tilladt via konti, hvor der er indhentet bekræftelse fra Google på, at kvalifikationskravene er opfyldt. Du kan se kriterierne for kvalifikation her og bruge denne formular til at anmode om bekræftelse på, at kvalifikationskravene er opfyldt.

Få flere oplysninger om politikken vedrørende salg af billetter til events.

Kautionstjenester

Følgende er ikke tilladt:

Rødt kryds Annoncering for kautionstjenester med tilbud om sikkerhedsstillelse med henblik på at sikre kaution for en tiltalt.

Overtrædelse af denne politik medfører ikke øjeblikkelig suspendering af kontoen uden forudgående varsel. Senest 7 dage inden din konto suspenderes, udstedes der en advarsel. Få flere oplysninger om suspenderede konti.

Få flere oplysninger om politikken vedrørende kautionstjenester.

Teknisk support til forbrugere via tredjepart

Følgende er ikke tilladt:

Rødt kryds Teknisk support vedrørende teknologiske produkter og onlinetjenester til forbrugere via tredjepartsudbydere.

Overtrædelse af nedenstående politikker medfører ikke øjeblikkelig suspendering af kontoen uden forudgående varsel. Mindst syv dage inden din konto suspenderes, udstedes der en advarsel. Få flere oplysninger om suspenderede konti.

Få flere oplysninger om politikken vedrørende teknisk support til forbrugere via tredjepart.

Annoncer for mad og drikkevarer med et højt indhold af fedt, sukker eller salt

Vi har indført begrænsninger med hensyn til promovering af mad og drikkevarer med et højt indhold af fedt, sukker eller salt (HFSS, High Fat Sugar Salt) i EU og Storbritannien via Google Displaynetværket og YouTube.

Få flere oplysninger om politikken vedrørende annoncer for mad og drikkevarer med et højt indhold af fedt, sukker eller salt.

Datingtjenester i Japan

Annoncører, som tilbyder onlinedatingtjenester, der er målrettet mod Japan, skal certificeres af Google, før de kan annoncere via Google Ads. Der kan ansøges om certificering her.

Annoncerne skal desuden indeholde følgende advarsel: "18禁" eller "18+".

Få flere oplysninger om politikken vedrørende datingtjenester i Japan.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Google Ads Support, hvis du har spørgsmål om vores politikker