Krav mht. destination

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Display & Video 360-brugere skal overholde denne Google Ads-politik. Gå til Hjælp til Display & Video 360 for at se yderligere begrænsninger.

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet for indstillinger Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter sprog.

Vi prioriterer brugeroplevelsen i alle Google-produkter, så vi tilstræber at skabe et sikkert miljø, hvor brugerne kan have tillid til Google-annoncenetværket. Når brugerne klikker på en annonce og bliver omdirigeret til en landingsside, sørger vi for, at deres overordnede oplevelse er god. Politikken om destinationskrav sikrer, at disse landingssider fungerer, er nyttige og nemme at navigere på. Den gavner også annoncører, da Google Ads sikrer, at brandoplevelsen er en succes i annonceøkosystemet.

Destinationen fungerer ikke

Google kræver, at dine annoncers destination og indhold fungerer i gængse browsere og på gængse enheder, så brugerne ledes til en fungerende annoncedestination.

Sørg for, at din annoncedestination kan crawles af Google AdsBot-webcrawlere og ikke returnerer destinationsfejl (f.eks. en svarkode af typen HTTP-fejl) globalt. Den udvidede webadresse, der vises på Google Ads-brugerfladen, er din annonces annoncedestination. Denne adresse er den samlede annoncewebadresse, dvs. den endelige webadresse kombineret med en eventuel sporingsskabelon (hvis det er relevant) og eventuelle parametre (hvis det er relevant).

Smart-kampagnebrugere kan være kvalificerede til at vælge deres virksomhedsprofil (optimeret til din annonce) som deres landingsside, hvis deres eget website ikke fungerer.

Følgende scenarier vil medføre afvisning med meddelelsen "Destinationen fungerer ikke":

Rødt kryds Destinationer, der ikke fungerer korrekt eller ikke er blevet konfigureret korrekt.

• Eksempler: "Du er kommet til denne side ved en fejl", "Ups! Der er intet at se her!" , "Websitet er under opbygning"

Rødt kryds Destinationer, der returnerer en HTTP-fejlkode for Google AdsBot-webcrawlere på almindelige enheder på verdensplan.

• Eksempler: Et website, der returnerer en svarkode af typen HTTP-klientfejl eller -serverfejl – 403 (Forbudt), 404 (Ikke fundet) eller 500 (Intern serverfejl) – i gængse browsere og på gængse enheder i henhold til data fra Google AdsBot-webcrawlere.

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet for indstillinger Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter sprog.

Forstå, hvorfor din app er blevet afvist

Trin 1 af 3: Identificer destinationsfejlen

1.1 Tjek den webadresse, du har angivet. Tjek webadresserne for landingsside, søgeord, dynamisk sporing og dybe links for at sikre dig, at de er korrekte og uden slåfejl.

1.2 Sørg for, at annoncens destination fungerer korrekt.

• Websites og apps: Sørg for, at dine annoncer fører til en app eller et website, der returnerer en HTTP 200-svarkode globalt.
    • Selvom din app eller dit website indlæses korrekt hos dig, må din app eller dit website ikke returnere en destinationsfejl (f.eks. en HTTP-fejlkode), når Google AdsBot-webcrawlerne (brugeragenter) tilgår dem.
    • Tjek din annonces destination via forskellige browsere og enheder for at sikre dig, at der altid linkes til et fungerende website eller en fungerende app. Apps må kun promoveres på steder, hvor de kan downloades.
  • Annoncer for appengagement: Tjek, at du har konfigureret webadressen til dybe links korrekt, og at du ikke bruger et sporingsværktøj fra tredjepart, da sådanne tredjepartsværktøjer ikke understøttes til annoncer for appengagement.
  • App-promoveringsannoncer: Sørg for, at eventuelle sporingsværktøjer fra tredjeparter omdirigerer brugerne til den rette app i den rette appbutik.

1.3 Hold markøren over den afviste annonce på Google Ads-brugerfladen for at se oplysninger om, hvorfor den er blevet afvist.

Dette billede viser fejlen "Destinationen fungerer ikke" for en afvist annonce i Google Ads.

Eksempelvis er denne annonce blevet afvist, fordi den udvidede webadresse returnerede en HTTP 404-fejl, da Google AdsBot tilgik websitet på computeren.

Bemærk! Apps må ikke promoveres på steder, hvor de ikke kan downloades.

Trin 2 af 3: Forstå destinationsfejlen

De mest almindelige årsager til afvisning på grund af "Destinationen fungerer ikke" er:

HTTP 4xx- eller HTTP 5xx-svar: Den server, der hoster dit website, har returneret en HTTP-fejl, som har forhindret os i at tilgå indholdet. Du kan f.eks. have angivet en forkert webadresse (det kan f.eks. være, at der er fejl i webadressen), og fejlen "Siden blev ikke fundet (404)" er derfor blevet returneret, da Google AdsBot-webcrawlerne prøvede at tilgå siden.

DNS-fejl: Vi var ikke i stand til at konvertere din servers hostname til en IP-adresse og kunne derfor ikke tilgå siden.

Webadressen til omdirigering er for lang, tom eller forkert udformet: Den omdirigering, din server returnerede, var ugyldig, og vi var derfor ikke i stand til at følge den.

Privat IP-adresse: Dit website hostes bag en firewall eller router, og vi kunne derfor ikke tilgå det.

Forkert udformet HTTP-svar: Svaret fra din server var forvansket.

Der opstod timeout under læsning af siden: Serveren var for længe om at returnere siden, og vi har derfor måttet opgive at foretage crawling af det pågældende produkt.

Serveren omdirigerer for hyppigt: Din server har omdirigeret crawlingen flere gange, og vi har derfor måttet opgive at foretage crawling.

Adgang til siden forudsætter godkendelse: Den angivne webadresse er beskyttet af en form for godkendelsesprotokol, som forhindrer Google i at tilgå indholdet.

Trin 3 af 3 (valgfrit): Brug Chrome Udviklerværktøjer til at verificere, at webadressen kan crawles af Google AdsBot-webcrawlere

Når du har fundet frem til årsagen til afvisningen, kan du verificere, om webadressen kan crawles af Google AdsBot-webcrawlerne. Det gør du ved at tilgå websitet via Chrome Udviklerværktøjer med brugeragentstrengen angivet til Google AdsBot. Klik her for at få oplysninger om, hvordan du tilsidesætter brugeragenten via Chrome Udviklerværktøjer.

Muligheder for at løse problemet

Tjek den indtastede webadresse

Sørg for, at annoncedestinationen er korrekt og ikke indeholder stavefejl.

Ret destinations- eller HTTP-fejlene

Sørg for, at din annoncedestination ikke returnerer nogen destinationsfejl (f.eks. en HTTP-fejl) til Google AdsBot-webcrawlere, når den crawles. Hvis du ikke kan rette destinationsfejlen, skal du give din webudvikler besked om, at appen eller websitet ikke må returnere en destinationsfejl (f.eks. en HTTP-fejl) til Google AdsBot, når de crawles. Alternativt kan du overveje at bruge en anden destination, der ikke returnerer nogen destinationsfejl. Rediger din annonces endelige webadresse, så den fører til en anden del af din app eller dit website, der ikke overtræder vores politikker, og gem derefter din annonce, så vi kan gennemgå den igen.

Indsend en appel vedrørende en politikrelateret afgørelse

Hvis du har løst problemet med indholdet på din destination eller mener, vi har begået en fejl, kan du appellere beslutningen direkte fra din Google Ads-konto og anmode om en gennemgang. Når vi har bekræftet, at destinationen fungerer, kan vi godkende dine annoncer.

Hvis du ikke kan løse de problemer, der har ført til overtrædelser, eller vælger ikke at gøre det, skal du fjerne din annonce. Det er med til at undgå, at din konto bliver suspenderet efterfølgende på grund af for mange afviste annoncer.

Destinationen matcher ikke

Google kræver, at annoncer afspejler præcist, hvilken app eller hvilket website brugerne føres til, når de klikker på annoncen.

Bemærk! Sørg for, at den annoncerede webadresse nøjagtigt reflekterer, hvor brugeren føres hen, og at der ikke er omdirigeringer fra den endelige webadresse, så brugeren bliver ført videre til et andet domæne. Sørg også for, at den udvidede webadresse fører brugeren videre til den endelige webadresse.

Tip! En sporingsparameter i den endelige webadresse kan medføre en destinationsuoverensstemmelse, hvis der ikke indsættes {ignore} før sporingsparameteren. Hvis du bruger sporing i din endelige webadresse, f.eks. et dynamisk id fra et tredjepartssporingssystem, skal du medtage {ignore} før sporingsparameteren i den endelige webadresse.
Eksempel: http://example.com/?{ignore}tracking=123&id=DynamicId

Følgende scenarier medfører afvisning på grund af fejl af typen "Destinationen matcher ikke":

Rødt kryds Domænet eller domænenavnet i den annoncerede webadresse matcher ikke den endelige webadresse og den mobilwebadresse, som brugerne føres videre til.

• Eksempler: Den annoncerede webadresse er google.com, og den endelige webadresse er example.com, den annoncerede webadresse i annoncen er example.com, og den søgeordsbaserede endelige webadresse er example.org, og brug af funktionen til indsættelse af søgeord i den annoncerede webadresses domæne på øverste eller næstøverste niveau, f.eks. "www.{søgeord}.com"

Rødt kryds Der bruges ikke et underdomæne, som klart og tydeligt adskiller et website fra alle de øvrige websites, der hostes på det pågældende domæne, eller fra det overordnede domæne

• Eksempel: Annonceret webadresse: blogspot.com og endelig webadresse: mycompany.blogspot.com

Bemærk! Et underdomæne er ikke påkrævet, hvis domænet kun bruges af én virksomhed.

Rødt kryds Omdirigeringer fra den endelige webadresse, der omdirigerer brugeren til et andet domæne

• Eksempel: Den endelige webadresse http://example.com omdirigerer til http://example2.com

Rødt kryds Sporingsskabelonen eller den udvidede webadresse fører ikke brugeren videre til det indhold, den endelige webadresse fører brugeren videre til

• Eksempler: Den endelige webadresse fører brugeren videre til en produktkategoriside, men sporingsskabelonen eller den udvidede webadresse fører brugeren videre til en specifik produktside, eller den endelige webadresse er example.com/tøj, men sporingsskabelonen fører brugeren videre til example.com/tøj/skjorter

Forstå, hvorfor din app er blevet afvist

Hold markøren over den annonce, der er afvist på grund af "Destination matcher ikke", for at se årsagen til afvisningen.

Nedenfor kan du se de mest almindelige årsager til afvisninger på grund af, at destinationen ikke matcher:

• Den crawlede endelige webadresse matcher ikke den forventede endelige webadresse: Når den endelige webadresse har omdirigeringer fra domænet, der fører brugeren til et andet domæne.
  • Den annoncerede webadresse matcher ikke den endelige webadresse: Når det website eller den app, der vises i din annonce (det er din annoncerede webadresse) ikke matcher det website eller den app, som brugerne ledes til, når de klikker på din annonce (det er siden for din endelige webadresse).
  • Sporingsskabelonen omdirigerer ikke via en endelig webadresse: Når sporingsskabelonen ikke leder brugeren til det samme indhold som den endelige webadresse. Eventuelle ændringer, som sporingsskabelonen foretager af webadressen, herunder ændringer af parametre og underdomæner, kan medføre, at brugerne videresendes til andet indhold end den endelige webadresse.

Muligheder for at løse problemet

Løs problemet med, at destinationen ikke matcher

Sørg for, at den annoncerede webadresse nøjagtigt reflekterer, hvor brugeren bliver ført hen, og at der ikke er omdirigeringer fra den endelige webadresse, så brugeren bliver ført videre til et andet domæne. Du kan både se det domæne, som din annonce dirigerede til under gennemgangen, i afvisningsmailen og ved at holde markøren over annoncen. Du kan også bruge Search Console til at tjekke den endelige landingsside for din webadresse for at sikre dig, at det endelige domæne matcher domænet i din annoncerede webadresse. Denne politik gælder for søgeordswebadresser, der ikke matcher den annoncerede webadresse. Få oplysninger om, hvordan du redigerer søgeordsbaserede webadresser. Hvis du bruger sporingsskabeloner, skal du sikre dig, at sporingsskabelonen og den udvidede webadresse fører brugeren videre til det samme indhold som det, den endelige webadresse fører brugeren videre til.

Husk! Ændringer af sporingsskabeloner på annonce-, søgeords- eller undersidelinkniveau gennemgås automatisk. Hvis du har oprettet sporingsskabelonen for en hel annoncegruppe, kampagne eller konto, skal du dog anmode om en gennemgang, når du har rettet skabelonen.

Rediger dine webadresser, så de overholder politikken. Når du har redigeret og gemt din annonce, sendes den til os med henblik på gennemgang. Når vi har bekræftet, at annoncedestinationerne overholder politikkerne, kan vi godkende dine annoncer.

Indsend en appel vedrørende en politikrelateret afgørelse

Hvis du har løst problemet med din destination eller mener, at vi har begået en fejl, kan du appellere politikbeslutningen direkte fra din Google Ads-konto og anmode om en gennemgang. Når vi har bekræftet, at destinationen overholder politikkerne, kan vi godkende dine annoncer.

Hvis du ikke kan løse de problemer, der har ført til overtrædelser, eller vælger ikke at gøre det, skal du fjerne din annonce for at undgå, at din konto bliver suspenderet efterfølgende på grund af for mange afviste annoncer.

Destinationen kan ikke crawles

Google kræver, at dine annoncers destination og indhold kan crawles af Google AdsBot-webcrawlere, så vi kan sikre, at brugerne ledes til en annoncedestination, der afspejler den annonce, de har klikket på.

Følgende scenarie vil medføre afvisning med meddelelsen "Destinationen kan ikke crawles":

Rødt kryds Destinationer, der ikke kan crawles af Google Ads

• Eksempel: Brug af eksklusionsfiler, f.eks. "robots.txt"-filer for at begrænse adgang til et helt website eller til størstedelen af et website eller uforholdsmæssig begrænsning af muligheden for crawling i forhold til antallet af indsendte annoncer

Bemærk! Selvom du ikke blokerer Google Ads' mulighed for at crawle dit indhold, kan det være, at du utilsigtet begrænser muligheden for effektiv crawling. Dette er især sandsynligt, hvis du for nylig har indsendt en stor mængde annoncer til Google. Hvis du bruger kliksporing til dine annoncer, skal du kontrollere, om det indvirker på muligheden for crawling. Hvis der ikke er tilstrækkelig mulighed for crawling på dit website, kan du overveje at inddele de annoncer, du indsender, i mindre grupper og fordele dem på flere dage.

Muligheder for at løse problemet

Giv Google AdsBot-webcrawlere tilladelse til at få adgang til dine annoncedestinationer

Tjek indstillingerne for dit website eller din app for at sikre dig, at du ikke begrænser Google Ads' mulighed for at crawle dit indhold med ekskluderingsfiler (f.eks. "robots.txt").

Hvad er en robots.txt-fil?

En robots.txt-fil fortæller søgemaskinecrawlere, hvilke webadresser crawleren kan få adgang til på dit website. Få flere oplysninger om, hvordan Google fortolker robots.txt-specifikationen, her. Her er de mest almindelige årsager til, at destinationen ikke kan crawles på grund af Robots.txt:

• Serverens robots.txt-fil forbyder adgang: Du har føjet en "robots.txt"-fil til din server og forbudt crawleradgang. Der kan ikke foretages crawling af sider med denne type filer og forbud. Løs problemet ved at konfigurere "robots.txt"-filen således, at vores crawling tillades.
  • Serverens robots.txt-fil er ikke tilgængelig, eller der opstod timeout under forsøget på at læse robots.txt-filen: Vi var ikke i stand til at læse din robots.txt-fil og kunne derfor ikke foretage crawling af din side.

Få flere oplysninger om, hvordan du opdaterer din robot.txt-fil, her.

Sørg for, at du ikke bruger ekskluderingsfiler (f.eks. "robots.txt") til at begrænse adgang til et helt website eller til størstedelen af et website. Du kan også bruge Google Search Console til at finde ud af, hvordan du gør dine sider tilgængelige, og til at kontrollere for crawlfejl, eller hvis du har angivet en lav crawlhastighed. Hvis du bruger kliksporing til dine annoncer, skal du kontrollere, om det indvirker på muligheden for crawling. Hvis du ikke kan løse problemet, skal du informere din webudvikler om, at Google AdsBot-webcrawlere skal kunne få adgang til appen eller websitet.

Hvis du har løst problemet med indholdet på din destination eller mener, vi har begået en fejl, kan du appellere beslutningen direkte fra din Google Ads-konto og anmode om en gennemgang. Når vi har bekræftet, at destinationen overholder politikkerne, kan vi godkende dine annoncer.

Vælg en anden destination

Alternativt kan du overveje at bruge en anden destination, der overholder politikkerne. Rediger din annonces endelige webadresse, så den fører til en anden del af din app eller dit website, der ikke overtræder vores politikker, og gem derefter din annonce, så vi kan gennemgå den igen.

Hvis du ikke kan løse de problemer, der har ført til overtrædelser, eller vælger ikke at gøre det, skal du fjerne din annonce for at undgå, at din konto bliver suspenderet efterfølgende på grund af for mange afviste annoncer.

Destinationen er ikke tilgængelig

Google kræver, at annoncer er tilgængelige på den målrettede lokation.

Følgende scenarie vil medføre afvisning med meddelelsen "Destinationen er ikke tilgængelig":

Rødt kryds Destinationer, der ikke er tilgængelige på den målrettede lokation

• Eksempler (ikke-udtømmende): Et website, hvor der vises en meddelelse om lokationsbaseret adgangsbegrænsning på den målrettede lokation (f.eks. "Dette website er ikke tilgængeligt på din lokation"), eller et website, hvor der vises andre meddelelser med relation til adgangsbegrænsning på den lokation, der målrettes mod (f.eks. "Du har ikke adgangstilladelse til denne side").

Destinationsoplevelse

Google kræver, at annoncedestinationer skal være nemme at navigere på, og at det er sikkert for brugere at klikke på en annonce på Google-annoncenetværket.

Sørg for, at det ikke er vanskeligt at navigere på annoncedestinationerne eller i indholdet (herunder pop op-vinduer), og at de ikke indeholder vildledning, hvor websites er designet til at være vildledende. Sørg desuden for, at annoncedestinationen ikke starter en direkte download eller fører til en mailadresse eller fil (se listen nedenfor).

Bemærk! Et hvilket som helst vindue, uanset indhold, der åbnes ud over den oprindelige landingsside, anses for at være et pop op-vindue. Her er nogle eksempler (ikke-udtømmende):
  • Tidsbestemte pop op-vinduer
  • Selvlukkende pop op-vinduer
  • Periodiske pop op-vinduer
  • Pop op-vinduer, der genereres fra selve annoncen
  • Pop op-vinduer med download
  • Pop under-vinduer

Vi tillader mellemliggende annoncer, så længe de ikke forhindrer en bruger i at forlade et website. Mellemliggende annoncer minder om pop op-vinduer, men tilladte mellemliggende annoncer er en type grafik, som vises på landingssiden i stedet for at åbne et nyt browservindue, og som ikke forhindrer en bruger i at forlade websitet eller appen.

Følgende scenarier ville medføre afvisning med meddelelsen "Destinationsoplevelse":

Rødt kryds Destinationer eller indhold, hvor navigationen er unødigt vanskelig eller frustrerende

• Eksempler: Websites med pop op-vinduer eller mellemliggende annoncer, der indvirker på brugerens mulighed for at se det indhold, der blev anmodet om, websites, der deaktiverer eller indvirker på brugen af Tilbage-knappen i browseren; websites, der ikke indlæses hurtigt i de mest populære browsere og på de mest populære enheder, eller hvor der skal downloades endnu en app, inden landingssiden kan vises (almindelige browserplugins er ikke omfattet heraf)

Rødt kryds Links, der igangsætter en download direkte fra annoncen, eller som fører til en mailadresse eller en fil

• Eksempler: Billeder, video, lyd, dokumenter

Bemærk! Annoncører inden for lægemiddelindustrien må gerne bruge PDF-landingssider. Der er dog det forbehold, at PDF-landingssider skal være godkendt til lægemiddelcertificerede annoncer/konti.

Rødt kryds Destinationer, hvor der forekommer vildledning

• Eksempler: Websites med automatisk omdirigering til en anden side uden nogen handling fra brugerens side og websites, der indeholder annoncer, som minder om system- eller websiteadvarsler eller fejlmeddelelser.

Rødt kryds Destinationer, som indeholder annonceoplevelser, der ikke lever op til Better Ads Standards. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige typer ikke-tilladte annonceoplevelser på websitet for Coalition for Better Ads.

• Eksempler: Foranliggende annoncer med nedtælling, store klæbende annoncer og blinkende animerede annoncer.

Muligheder for at løse problemet

Løs problemet med oplevelsen af annoncedestinationen

Sørg for, at din annoncedestination giver brugerne en god oplevelse, og at den er nem at finde rundt på, funktionel og nyttig. Appellér politikbeslutningen direkte fra din Google Ads-konto, når du har opdateret destinationen, så den overholder vores politikker, eller hvis du mener, vi har begået en fejl.

Følg denne vejledning for at løse et eventuelt problem med vildledning på dit website:

1. Tjek statussen for dit website i Google Search Console
  2. Fjern alle forekomster af vildledning på dit website.
  3. Følg disse retningslinjer for indsendelse til fornyet gennemgang.
  4. Hvis det ved gennemgangen konstateres, at der ikke længere forekommer vildledning på websitet, godkendes kørslen af dine annoncer.

Følg denne vejledning for at løse problemerne, hvis din destination indeholder annonceoplevelser, der ikke lever op til Better Ads Standards:

1. Tjek statussen for din destination i rapporten Annonceoplevelse
  2. Løs alle annonceoplevelsesrelaterede problemer på din destination.
  3. Følg disse retningslinjer for indsendelse til fornyet gennemgang
  4. Hvis det ved gennemgangen konstateres, at alle annonceoplevelsesrelaterede problemer er løst, godkendes kørslen af dine annoncer.

Vælg en anden destination

Hvis du ikke kan ændre indholdet på annoncedestinationen, kan du overveje at bruge en anden destination. Rediger din annonces endelige webadresse, så den fører til en anden del af din app eller dit website, der ikke overtræder vores politikker, og gem derefter din annonce, så vi kan gennemgå den igen.

Hvis du ikke kan løse de problemer, der har ført til overtrædelser, eller vælger ikke at gøre det, skal du fjerne din annonce. Det er med til at undgå, at din konto bliver suspenderet efterfølgende på grund af for mange afviste annoncer.

Utilstrækkeligt originalt indhold

Vi ønsker, at kunderne får en god brugeroplevelse, når de klikker på en annonce, så annoncedestinationerne skal tilbyde brugerne unik værdi.

Nedenfor kan du se nogle ikke-udtømmende eksempler på, hvad du skal undgå i dine annoncer. Følgende scenarier ville medføre afvisning med meddelelsen "Utilstrækkeligt originalt indhold":

Rødt kryds Destinationsindhold, der er designet med det primære formål at vise annoncer

• Eksempel: Generering af trafik (enten via "arbitrage" eller på anden vis) til destinationer med flere annoncer end originalt indhold, meget lidt eller intet originalt indhold eller overdreven annoncering

Rødt kryds Destinationsindhold, der er kopieret fra en anden kilde, uden at der er tilføjet værdi i form af originalt indhold eller ekstra funktionalitet

• Eksempel: Spejling, indramning og udtræk af indhold fra andre kilder, skabeloner eller forudgenererede websites, der blot giver brugerne kopier af det samme indhold

Rødt kryds Destinationer, der kun er designet til at sende brugere andre steder hen

• Eksempel: Overgangssider, doorway-sider, gateways eller andre mellemliggende sider, der kun bruges til at linke til andre websites

Rødt kryds Destinationer, hvor der vises en meddelelse om, at der ikke tilbydes nogen tjenester på destinationen

• Eksempel: Et parkeret domæne, et website, der kun har til formål at reservere en webadresse, eller et website, hvor der vises meddelelser såsom "Under opbygning", "Kommer snart" eller lignende

Rødt kryds Destinationer, der er uforståelige eller ikke giver mening

• Eksempel: Tomme sider, volapyk på landingssiden

Muligheder for at løse problemet

Ret indholdet på annoncens destination

Fokuser på straks at give brugeren nyttigt, unikt og originalt indhold, og sørg for ikke at "plastre" destinationen til med annoncer, uanset hvor relevante de måtte være i forhold til din annoncetekst. Få fjernet alle HTML-framesets, der kopierer indhold fra andre domæner end annoncens landingssidedomæne. Hvis dit website eller din app har en søgefunktion, skal du sørge for, at søgeresultaterne ikke blot kopieres fra andre websites. Kontrollér, om dit websites registrering er udløbet.

Hvis du har løst problemet med indholdet på din destination eller mener, vi har begået en fejl, kan du appellere beslutningen direkte fra din Google Ads-konto og anmode om en gennemgang. Når vi konstaterer, at indholdet på destinationen opfylder kravene i vores politik, kan vi godkende dine annoncer.

Vælg en anden destination

Hvis du ikke kan ændre indholdet på annoncedestinationen, kan du overveje at bruge en anden destination. Rediger din annonces endelige webadresse, så den fører til en anden del af din app eller dit website, der ikke overtræder vores politikker, og gem derefter din annonce, så vi kan gennemgå den igen.

Hvis du ikke kan løse problemet med overtrædelserne, skal du fjerne dine annoncer for at være med til at undgå, at din konto på et senere tidspunkt suspenderes for at have for mange afviste annoncer.

Overtrædelse af app- eller webshoppolitik

Společnost Google vyžaduje, aby cílové stránky související s aplikacemi nebo internetovými obchody dodržovaly její zásady pro aplikaci nebo internetový obchod.

Následující scénář by vedl k zamítnutí kvůli porušení zásad pro aplikaci nebo internetový obchod:

Rødt kryds Cílové stránky, které porušují zásady příslušné aplikace nebo internetového obchodu

Proč byla reklama zamítnuta

Další podrobnosti o porušení najdete v oznámení, které jste dostali od aplikace, resp. internetového obchodu (například Internetového obchodu Chrome nebo Obchodu Google Play). Jakmile se problém s aplikací nebo internetovým obchodem vyřeší, mohou se reklamy znovu začít zobrazovat.

Uacceptabel webadresse

Følgende scenarie ville medføre afvisning på grund af overtrædelse af politikken for uacceptable webadresser:

Rødt kryds Webadresser, der ikke følger standardsyntaks

Rødt kryds Brug af en IP-adresse som annonceret webadresse

• Eksempel: 123.45.678.90

Rødt kryds Annoncerede webadresser, der bruger uacceptable tegn

• Eksempler: Tegn såsom !, *, #, _, @
Få oplysninger om, hvordan du løser et problem med en afvist annonce eller et afvist aktiv.

Ukendt app

Følgende scenarie ville medføre afvisning på grund af overtrædelse af politikken for ukendt app:

Rødt kryds Apps, der ikke kan genkendes af Google

• Eksempler: Forkert udformet app-id eller appbutik eller appen er slettet eller suspenderet i appbutikken

Få oplysninger om, hvordan du løser et problem med en afvist annonce eller et afvist aktiv.

Ikke-verificeret telefonnummer

Google kræver, at telefonnumre i opkaldsannoncer, aktiver til opkald og aktiver til lokation er aktive i det land, du målretter mod, og at de tilhører den virksomhed, der annonceres for.

Følgende scenarie ville medføre afvisning på grund af overtrædelse af politikken for uacceptabelt telefonnummer i opkaldsannoncer, aktiver til opkald og aktiver til lokation:

Rødt kryds Telefonnumre, der ikke er blevet verificeret af Google

Muligheder for at løse problemet

Trin 1 af 2: Verificer dit telefonnummer

Du kan verificere dit telefonnummer på 2 måder:

• Vis nummeret på dit website.
    • Telefonnummeret i din annonce skal vises på det website, der optræder i din annonce. Hvis telefonnummeret vises i annoncer for forskellige websites, skal telefonnummeret også vises på mindst én side på hvert af disse websites.
    • Husk! Verificeringswebadressen skal have samme domæne som din annonces annoncerede webadresse. Nummeret skal vises som tekst. Det overholder ikke politikken, hvis det vises som et billede.
      • Bemærk! Det er lettere at tjekke og verificere dit telefonnummer, hvis det vises på en landingsside, der besøges hyppigt. Sørg for, at telefonnummeret i kildekoden på dit website er i E.164-format, for at øge chancerne for, at det kan registreres af vores crawler. Eksempel på E.164-format: [+] [landekode] [telefonnummer inkl. områdenummer]. Hvis telefonnummeret på dit website udskiftes i henhold til den aktuelle trafikkilde ved hjælp af et script til dynamisk nummerindsættelse, anbefaler vi, at du bruger en af de nedenfor beskrevne metoder til verificering af domæneejerskab.
  • Verificer domæneejerskab

Trin 2 af 2: Rediger din annonce eller dit aktiv

Hvis du bruger et lokationsaktiv, skal det tilknyttede telefonnummer overholde ovennævnte krav. Du kan redigere dit aktiv baseret på adressen, du vil bruge, på 2 forskellige måder.

1. Virksomhedsprofil-adresse

Hvis den afviste lokation er en adresse fra Virksomhedsprofil, skal du logge ind på din Virksomhedsprofil-konto og opdatere lokationsoplysningerne der. Oplysningerne overføres automatisk til Google Ads. Få flere oplysninger om, hvordan du redigerer en fortegnelse i Virksomhedsprofil.

1. Manuelt indtastet adresse

Hvis du har angivet adressen manuelt, skal du holde markøren over adressen og klikke på blyantikonet for at redigere lokationsoplysningerne. Tjek virksomhedsnavnet, og sørg for, at du ikke bruger et ikke-tilladt varemærke.

Hvis du bruger en opkaldsannonce eller et opkaldsaktiv, skal du ændre telefonnummeret i annoncen eller aktivet for at få annoncen godkendt.

Når du redigerer og gemmer din annonce eller dit aktiv, sendes den eller det til os med henblik på gennemgang. Hvis vi konstaterer, at du har fjernet det uacceptable indhold fra din annonce og din landingsside, kan vi godkende, at din annonce må begynde at køre.

Uacceptabelt telefonnummer

Google kræver, at telefonnumre i opkaldsannoncer, aktiver til opkald og aktiver til lokation er aktive i det land, du målretter mod, og at de tilhører den virksomhed, der annonceres for.

Følgende scenarie ville medføre afvisning på grund af overtrædelse af politikken for uacceptabelt telefonnummer i opkaldsannoncer, aktiver til opkald og aktiver til lokation:

Rødt kryds Telefonnumre, der er unøjagtige, inaktive, irrelevante eller ikke opretter forbindelse til den virksomhed, der annonceres for.

Bemærk! Google kan lejlighedsvis foretage korte testopkald til telefonnummeret for at bekræfte, at det er gyldigt, fungerer og er relevant, og disse testopkald optages muligvis.

Rødt kryds Faxnumre, betalingsnumre eller tilpassede numre

• Eksempel på betalingsnumre: Numre, der opkræver ekstra gebyrer eller tillæg for at fuldføre opkaldet, f.eks. 1-900-numre i USA og 871-numre i Storbritannien
  • Eksempel på tilpassede numre: Telefonnumre, hvor tallene er erstattet af bogstaver, f.eks. "1-800-GOOG-411" i stedet for "1-800-466-4411".

Bemærk! Du kan bruge telefonnumre med delt omkostning, men de vises med en ansvarsfraskrivelse, der angiver, at der muligvis opkræves yderligere gebyrer.

Rødt kryds Telefonnumre, der ikke er lokale eller indenlandske i det land, du målretter mod

• Eksempel: Brug af et lokalt tysk nummer i en annonce, der målretter mod Canada

Rødt kryds Virtuelle telefonnummertjenester eller personlige numre

Bemærk! Denne tjeneste er kun tilgængelig i udvalgte lande, f.eks. Storbritannien og Spanien.

Rødt kryds Telefonnumre, der ikke har en aktiv telefonsvarer

Landespecifikke begrænsninger: Brasilien

For telefonnumre i Brasilien skal du indsætte en mobilselskabskode for det mobilselskab, du har valgt. Eksempelvis skal du i stedet for "11 5555-1234" bruge "0XX11 5555 1234" (hvor "XX" står for mobilselskabets kode). Ved gebyrfrie numre eller telefonnumre med delt omkostning, f.eks. 4004 eller 0800, er mobilselskabskoder ikke nødvendige.

Muligheder for at løse problemet

Trin 1 af 2: Ret dit telefonnummer

• Angiv et funktionelt, relevant telefonnummer, der er knyttet til den virksomhed, der annonceres for. Det skal være et indenlandsk nummer i det land, du vil målrette mod.

Trin 2 af 2: Rediger din annonce eller dine aktiver

• Hvis du bruger et aktiv til lokation, skal det tilknyttede telefonnummer overholde ovennævnte krav. Du kan redigere dit aktiv baseret på adressen, du vil bruge, på to forskellige måder.

• Virksomhedsprofil-adresse

Hvis den afviste lokation er en adresse fra Virksomhedsprofil, skal du logge ind på din Virksomhedsprofil-konto og opdatere dine lokationsoplysninger der. Disse oplysninger overføres automatisk til Google Ads. Få flere oplysninger om, hvordan du redigerer en fortegnelse i Virksomhedsprofil.

• Manuelt indtastet adresse

Hvis du har indtastet adressen manuelt, skal du holde markøren over den pågældende adresse og klikke på blyantikonet for at redigere dine lokationsoplysninger. Tjek virksomhedsnavnet, og sørg for, at du ikke bruger et ikke-tilladt varemærke.

• Hvis du bruger en opkaldsannonce eller et aktiv til opkald, skal du redigere og angive et telefonnummer, der opfylder kravene i politikken.

• Når du redigerer og gemmer din annonce eller dit aktiv, sendes den eller det til os med henblik på gennemgang. Hvis vi konstaterer, at du har fjernet det uacceptable indhold fra din annonce og din landingsside, kan vi godkende, at din annonce må begynde at køre.

Tilsidesættelse via Chrome Udviklerværktøjer

Fremgangsmåde til tilsidesættelse af en brugeragent via Chrome Udviklerværktøjer

Denne animation viser, hvordan du bruger udviklerværktøjet i Chrome til at tilsidesætte brugeragenten.

1. Åbn Chrome Udviklerværktøjer.
    1. Brug tastaturgenveje: Cmd + Option + I (for Mac-brugere) eller Ctrl + Shift + I (for Windows-, Linux- eller ChromeOS-brugere).
    2. Højreklik et vilkårligt sted på siden, og vælg derefter Undersøg for at åbne Chrome Udviklerværktøjer.
    3. Klik på Vis > Udvikler > Udviklerværktøjer.
  2. Vælg fanen Netværksforhold: Markér "Deaktiver cache" i afsnittet "Gemmer i cache", og fjern derefter markeringen af "Brug browserstandard" i afsnittet "Brugeragent".
  3. Vælg Tilpasset... i sektionen Brugeragent, og angiv brugeragentstrengen: Eksempelvis skal du for at tilgå en webdestination som en Google AdsBot-webcrawler angive hele brugeragentstrengen for en af disse Google AdsBot-webcrawlere under "Angiv en tilpasset brugeragent".
  4. Angiv destinationswebadressen i browseren for at tilgå websitet med den valgte brugeragent.

Google AdsBot-webcrawlere (brugeragenter)

"Crawler" er en fællesbetegnelse for alle programmer, der bruges til automatisk at finde og scanne websites ved at følge links fra ét website til et andet. En crawler kaldes nogle gange også for en robot eller en spider.

Brugeragenten er en streng, der leveres af den browser eller crawler, der anmoder om oplysninger fra en webserver. Googles primære type af brugeragenter til kontrol af annoncekvaliteten på websider kaldes for en AdsBot. Du kan finde en beskrivelse af Googles webcrawlere og en komplet liste over brugeragentstrenge her.

Hele brugeragentstrengen er en komplet beskrivelse af crawleren. Den vises i anmodningen og i dine weblogs. Denne streng har til formål at identificere formålet med anmodningen og enhedens funktioner. En webudvikler eller en webserverhost kan f.eks. bruge brugeragenten til at konfigurere reglerne for crawlerens gennemgang af deres website.

Annoncerne afvises for overtrædelse af politikken "Destinationen fungerer ikke", hvis annoncedestinationen returnerer en destinationsfejl (f.eks. HTTP-fejlkode), når den crawles af en af de Google AdsBot-brugeragentstrenge, der er defineret nedenfor:

AdsBot Mobile Web Android – kontrollerer annoncekvaliteten på Android-websider

Brugeragenttoken: AdsBot-Google-Mobile

Hel brugeragentstreng: Mozilla/5.0 (Linux; Android 5.0; SM-G920A) AppleWebKit (KHTML, like Gecko) Chrome Mobile Safari (compatible; AdsBot-Google-Mobile; +http://www.google.com/mobile/adsbot.html)

AdsBot Mobile Web – kontrollerer annoncekvaliteten på iPhone-websider

Brugeragenttoken: AdsBot-Google-Mobile

Hel brugeragentstreng: Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 9_1 like Mac OS X) AppleWebKit/601.1.46 (KHTML, like Gecko) Version/9.0 Mobile/13B143 Safari/601.1 (compatible; AdsBot-Google-Mobile; +http://www.google.com/mobile/adsbot.html)

AdsBot – kontrollerer annoncekvaliteten på computerwebsider

Brugeragenttoken: AdsBot-Google

Hel brugeragentstreng: AdsBot-Google (+http://www.google.com/adsbot.html)

Har du brug for hjælp?

Kontakt Google Ads Support, hvis du har spørgsmål om vores politikker