Redaktionelle krav

For at give brugerne den optimale brugeroplevelse kræver Google, at alle annoncer, udvidelser og destinationer opfylder nogle meget høje faglige og redaktionelle standarder. Vi tillader kun annoncer, der fremtræder tydelige og professionelle, og som fører brugerne hen til indhold, der er relevant, nyttigt og let at interagere med.

Her er nogle eksempler på, hvad du skal undgå i dine annoncer. Få oplysninger om konsekvenserne af at overtræde vores politikker.

Sproglig stil og stavemåde

Følgende er ikke tilladt:

Ikke tilladt Annoncer eller udvidelser, hvor der ikke bruges almindeligt accepteret stavemåde eller grammatik

Eksempler: "Blomster køb her" eller "Køb blåmster her" i stedet for "Køb blomster her"

Bemærk! I nogle varemærkebeskyttede termer, brandnavne og produktnavne er stavemåde, grammatik, tegnsætning eller brug af store bogstaver atypisk. Hvis du vil bruge sådanne navne i dine annoncer, skal du først anmode om en gennemgang og dokumentere, at de atypiske termer vises på samme måde alle steder på dit website eller i din app.

Ikke tilladt Annoncer eller udvidelser, der er uforståelige eller ikke giver mening

Eksempler: Annoncetekst, som er volapyk eller for generel, for generelle eller vage promoveringer og annoncetekst, der er afkortet eller ufuldstændig

Ikke tilladt Annoncer eller udvidelser, der overskrider tegnbegrænsningen for dobbeltbreddesprog

Bemærk! Tegnbegrænsningen for tekst afhænger af, om teksten vises på enkelt- eller dobbeltbreddesprog. På dobbeltbreddesprog, f.eks. kinesisk, japansk eller koreansk, bruges der dobbeltbreddetegn, der fylder dobbelt så meget som enkeltbreddetegn. Der kan derfor kun bruges halvt så mange tegn på disse sprog som på enkeltbreddesprog.

Ikke tilladt Annoncer eller udvidelser, der er uforenelige med den tydelige og oplysende præsentationsmåde i Googles søgeresultater

Eksempler: Annoncer, der bruger punktopstillinger eller nummererede lister, og annoncer, der indeholder en opfordring til handling, f.eks. "klik her", som kan gælde for alle annoncer

Tegnsætning og symboler

Følgende er ikke tilladt:

Ikke tilladt Tegn eller symboler, der ikke bruges korrekt eller til det tiltænkte formål

Eksempler: Udråbstegn i annonceoverskriften, gentagelse af tegnsætning eller symboler, symboler, tal eller bogstaver, der ikke bruges korrekt eller til det tiltænkte formål, f.eks. brug af "@ home" til at angive "at home", ikke-standardmæssig brug af hævet skrift, ikke-standardmæssige symboler eller tegn, f.eks. stjerner, punktopstillingstegn og ellipser, overdreven eller popsmart brug af tal, symboler eller tegnsætning, f.eks. følgende: b1omster, bl@mster, Blomster!!!, b*l*o*m*s*t*e*r eller B.L.O.M.S.T.E.R

Bemærk! Ikke-standardmæssige tegn og symboler er tilladt i visse tilfælde. Varemærker, brandnavne eller produktnavne, der bruger ikke-standardmæssige tegn eller symboler på samme måde alle steder på annoncedestinationen, kan godkendes til brug i annoncer. Symboler, der bruges på gængse måder, er også tilladt, f.eks. brug af stjerner (*) til at angive, hvor mange stjerner et hotel har (f.eks. hoteller med 5*), eller til at angive, at der gælder lovmæssige betingelser. Du skal anmode om en gennemgang, hvis du ønsker at bruge nogle af disse typer tegnsætning eller symboler.

Bemærk! Apptitler og udviklernavne er underlagt denne politik. Du skal muligvis ændre navnet i Developer Console for at få dine annoncer godkendt eller anmode om en gennemgang for at få navnet godkendt.

Ikke tilladt Ugyldige eller ikke-understøttede tegn

Eksempler: Emoji eller enkeltbyte-katakana

Brug af store bogstaver

Følgende er ikke tilladt:

Ikke tilladt Store bogstaver, der ikke bruges korrekt eller til det beregnede formål

Eksempler: Overdreven eller popsmart brug af store bogstaver, f.eks.: BLOMSTER, BLoMsTER eller B.L.O.M.S.T.E.R

Bemærk! Ikke-standardmæssig brug af store bogstaver er tilladt i visse tilfælde. I forbindelse med kuponkoder, gængse forkortelser (f.eks. "ASAP"), varemærker, brandnavne og produktnavne (f.eks. Google Ads) kan du anmode om en gennemgang for at finde ud af, om ikke-standardmæssig brug af store bogstaver er tilladt.

Gentagelse

Følgende er ikke tilladt:

Not allowed Ikke-standard, popsmarte eller unødvendige gentagelser af navne, ord eller sætninger

Bemærk! Denne politik omfatter udvidelser, der gentager tekst, der allerede vises i annonceteksten

Eksempler: Gentagelser af annoncørens eller produktets navn

Not allowed Udvidelsestekst, der gentager og eller sætninger i den samme udvidelse eller en anden udvidelse i den samme annoncegruppe, kampagne eller konto

Uacceptabel brug af mellemrum

Følgende er ikke tilladt:

Ikke tilladt Udeladelse af et mellemrum eller tilføjelse af ekstra mellemrum

Eksempler: "Udsalg,køb blomster" og "Udsalg, køb blomster"

Ikke tilladt Overdreven eller popsmart brug af mellemrum

Eksempler: b l o m s t e r og købblomsterher

Bemærk! Nogle varemærkebeskyttede termer, brandnavne og produktnavne er kendetegnet ved atypisk brug af mellemrum. Hvis du vil bruge sådanne navne i dine annoncer, skal du først anmode om en gennemgang og dokumentere, at de atypiske termer vises på samme måde alle steder på dit website eller i din app.

Telefonnummer i annoncetekst

Følgende er ikke tilladt:

Ikke tilladt Angivelse af et telefonnummer i annoncetekst

Eksempel: Tilføjelse af "Ring 12 34 56 78" i annoncebeskrivelsen

Bemærk! Hvis du gerne vil have, at dine kunder skal ringe til dig, kan du overveje at bruge opkaldsudvidelser eller opkaldsannoncer i stedet for at angive nummeret i annonceteksten. Hvis din virksomheds navn er et telefonnummer (f.eks. "1-800-EKSEMPEL"), skal du anmode om en gennemgang for at finde ud af, om du må bruge det i annonceteksten.

Misbrug af annoncefunktioner

Følgende er ikke tilladt:

Ikke tilladt Annoncer eller udvidelser, hvor annonceenhedens funktioner ikke bruges til det tilsigtede formål

Eksempler: Annoncer uden promoveringsindhold, tekstannoncer, der mangler en linje med tekst, brug af webadressefeltet som en ekstra linje med tekst, animerede annoncer, der indeholder et spil eller en konkurrence, som folk spiller eller deltager i for at vinde præmier eller andre former for belønning, annoncer, hvor folk opfordres til at vinde et spil eller en konkurrence eller loves præmier for at klikke på annoncen, brug af et screenshot af en tekstannonce til efterligning af en ægte tekstannonce, synlige ValueTrack-tags i annonceteksten og uploadede tilpassede HTML5-annoncer med ændrede klikegenskaber

Bemærk! Lyd og video er tilladt, men standardindstillingen skal være "fra" eller "sat på pause".

Bemærk! HTML5-annoncers klikegenskaber må ikke ændres ved brug af "Tap Area" (i Google Web Designer) eller JavaScript Exitapi.exit(). Få flere oplysninger om ændrede klikegenskaber.

Uidentificeret virksomhed

Følgende er ikke tilladt:

Ikke tilladt Annoncer eller destinationer, der ikke nævner det produkt, den tjeneste eller den part, der promoveres

Eksempler: Manglende produkt- eller firmanavn eller annonceret webadresse i annoncen, animerede annoncer, der ikke tydeligt viser identifikationsoplysninger såsom produkt- eller firmanavn, logo eller annonceret webadresse i den endelige ramme (når animationen er blevet vist), annoncer eller destinationer for virksomheder med en tvivlsom forretningsmodel, appannoncer, der ikke viser appnavnet gennem hele annonceinteraktionsprocessen.

Billedkvalitet

Følgende er ikke tilladt:

Ikke tilladt Billeder, der vises på siden, på hovedet eller som ikke fylder hele den valgte billedstørrelses plads

Ikke tilladt Billeder, der er slørede, utydelige, uigenkendelige eller som indeholder ulæselig tekst

Ikke tilladt Billeder, der ryster, blinker eller på anden måde virker distraherende

Bemærk! "Museeffekter", f.eks. grafik, der reagerer på musebevægelser, er tilladt, så længe bevægelsen startes af brugeren og ikke varer længere end fem sekunder.

Ikke tilladt Annoncer, der går ud over rammen eller på anden måde griber ind i websitet eller appen

Få oplysninger om, hvordan du løser et problem med en afvist annonce eller udvidelse. Hvis du ikke kan redigere billedet, så det overholder disse krav, skal du uploade et andet billede, der overholder politikken.

Videokvalitet

Følgende er ikke tilladt:

Ikke tilladt Videoer, der er slørede, utydelige, uigenkendelige eller som indeholder ulæselig tekst

Få oplysninger om, hvordan du løser et problem med en afvist annonce eller udvidelse. Hvis du ikke kan redigere videoen, så den overholder disse krav, skal du uploade en anden video, der overholder politikken.

Har du brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål vedrørende denne politik, hører vi gerne fra dig:
Kontakt Google Ads Support