Olagliga produkter och tjänster – jadeit och rubiner från Burma

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Google Ads-policyn för olagliga produkter och tjänster förtydligades i början av januari 2012. Policyn uppdaterades för att ange att Google inte tillåter annonser eller målsidor som marknadsför försäljning av jadeit och rubiner från Burma när de riktar in sig mot USA. Vi har fattat detta beslut av juridiska skäl. Policybeskrivningen har uppdaterats för att återspegla denna ändring.
(Upplagt den 3 januari 2012)