Oacceptabel affärspraxis

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Google Ads-policyn för oacceptabel affärspraxis kommer att ändras runt slutet av augusti. Policyn har ändrats så att den förbjuder marknadsföring av tandblekningsprodukter som innehåller mer än 0,1 % väteperoxid eller kemikalier som utsöndrar väteperoxid. Ändringen gäller Storbritannien. När den nya policyn träder i kraft uppdateras tillhörande policybeskrivning för att återspegla ändringen.
(Upplagt den 23 augusti)