Spädbarnsmat – Indien

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Google Ads-policyn för spädbarnsmat i Indien kommer att ändras runt början av september. Vi kommer även fortsättningsvis inte att tillåta annonser som aktivt marknadsför eller uppmuntrar användning av bröstmjölksersättning, nappflaskor eller barnmat. Policyn ändras för att tillåta annonser som länkar till webbplatser som säljer bröstmjölksersättning, nappflaskor eller barnmat utan att aktivt marknadsföra användning av dessa produkter. Efter att den nya policyn har trätt i kraft kommer sidan över olagliga produkter och tjänster att uppdateras för att återspegla denna ändring.
(Upplagt den 24 augusti 2011)