Oacceptabel affärspraxis

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Google Ads-policyn för oacceptabel affärspraxis kommer att ändras i mitten av maj. Vi håller på att förenkla våra policyer som rör oacceptabel affärspraxis och olagliga produkter och tjänster. Vi byter också namn på policyn Olagliga produkter och tjänster så att den mer korrekt beskriver policyns syfte. Ändringen omfattar alla länder. Vi har fattat detta beslut för att samordna våra policyer och för att förtydliga policyområdena för våra användare och annonsörer. När uppdateringarna träder i kraft uppdateras policybeskrivningen för att återspegla ändringarna.
(Upplagt den 3 maj 2011)