Kontot har pausats för verifiering av global företagsverksamhet (november 2020)

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Den 25 januari 2021 uppdaterar vi kraven på verifiering av företagsverksamhet för att tydliggöra att vissa annonsörers konton kan komma att pausas tills verifieringen har slutförts. Uppdateringen tillämpas globalt i alla länder.

Som vi tidigare har meddelat kan vi komma att pausa annonsörers konton omedelbart och kräva att de slutför verifiering av företagsverksamhet om vi anser att deras affärsmodell är oklar och misstänker att deras annonsering eller affärspraxis kan orsaka användare fysisk eller ekonomisk skada.

Kontona förblir pausade tills verifieringsformuläret har fyllts i, granskats av Google och bedömts uppfylla kraven i verifieringsprogrammet. När dessa kriterier är uppfyllda kan alla annonser som följer policyn visas.