Kontot har pausats för verifiering av företagsverksamhet (december 2020)

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

I december 2020 uppdaterar vi programkraven för verifiering av företagsverksamhet för att tydliggöra att vissa annonsörers konton kan pausas tills verifieringen har slutförts.

Vi kan pausa annonsörskonton omedelbart och kräva att annonsörerna slutför verifiering av företagsverksamhet om vi anser att deras affärsmodell är oklar och misstänker att deras annonsering eller affärspraxis kan orsaka användare fysisk eller ekonomisk skada.

Kontona förblir pausade tills verifieringsformuläret har fyllts i, granskats av Google och bedömts uppfylla kraven i verifieringsprogrammet. När dessa kriterier är uppfyllda kan alla annonser som följer policyn visas.

Observera att denna uppdatering endast gäller annonsörer i Australien, Indien, Irland, Kanada, Pakistan, Storbritannien, Sydafrika och USA. Annonsörerna informeras när vi utökar detta krav till andra marknader.

(Upplagt i oktober 2020)