Uppdatering av policyn för politiskt innehåll (december 2020)

Google tillhandahåller översatta versioner av vårt hjälpcenter. De är dock inte avsedda att ändra innehållet i våra policyer. Engelska är vårt officiella språk och den engelska versionen används som utgångspunkt för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

I början av december 2020 uppdaterar Google policyn för politiskt innehåll så att den även omfattar valannonser i Taiwan. Detta inbegriper följande ändringar:

Valannonser i Taiwan är annonser som innehåller något av följande:

• ett politiskt parti, en nuvarande vald befattningshavare eller en kandidat till president, vicepresident eller medlem av den lagstiftande församlingen Yuan eller följande sex kommunala borgmästarkontor: Taipei City, New Taipei City, Taoyuan City, Taichung City, Tainan City och Kaohsiung City.

Alla annonsörer som visar valannonser i Taiwan måste verifieras av Google. Från och med mitten av november 2020 kan annonsörer blir verifierade för att visa valannonser i Taiwan. Information om verifieringskraven hittar du här.

(Upplagt i november 2020)