Uppdatering av policyn för finansiella produkter och tjänster (augusti 2020)

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

I augusti 2020 kommer Google att uppdatera policyn för finansiella produkter och tjänster för att tillåta annonsering av skuldrådgivningstjänster i Brasilien och Kanada.

Annonsörer som erbjuder dessa produkter måste vara certifierade av Google innan de kan annonsera via Google Ads.

För att bli certifierade av Google måste annonsörer av skuldrådgivningstjänster vara registrerade, licensierade eller godkända av relevant myndighet eller godkänt organ i landet eller länderna annonserna inriktas på.

Annonsörer kan begära certifiering hos Google via ansökningsformuläret. Mer information finns i Om skuldtjänstcertifiering.

Policyn gäller globalt för alla konton som annonserar om finansiella produkter. Mer information finns i Om skuldtjänstcertifiering.

(Upplagt i augusti 2020)