Naviger i YouTube Studio

YouTube Studio er stedet for skapere. Her finner du alt du trenger for å administrere tilstedeværelsen din, sørge for at kanalen din vokser, komme i kontakt med publikum og tjene penger.

Merk: Du kan slå på mørkt tema i YouTube Studio.

Navigering i YouTube Studio

Abonner på YouTube-kanalen for skapere for å få siste nytt, oppdateringer og tips.

Administrer kanalen din

1. Logg på YouTube.
  2. Øverst til høyre klikker du på profilbildet ditt etterfulgt av YouTube Studio.

Bruk menyen til venstre til å administrere videoene dine og kanalen din.

• Kanaloversikt: Få en generell oversikt over ny aktivitet på kanalen din og hva som er nytt på YouTube.
  • Innhold: Her finner du en oversikt over videoene, direktesendingene, innleggene og spillelistene dine.
  • Analytics: Følg med på resultatene for kanalen din og videoene dine med beregninger og rapporter i YouTube Analytics.
  • Kommentarer: Se og svar på kommentarer til videoene dine. Du kan også se om andre skapere har nevnt kanalen din.
  • Undertekster: Legg til undertekster og teksting i videoene dine.
  • Opphavsrett: Send inn opphavsrettslige fjerningsforespørsler.
  • Inntekt: Hvis du er med i YouTubes partnerprogram, kan du administrere innstillingene dine for inntektsgenerering.
  • Tilpassing: Tilpass oppsettet for kanalen, merkevarebyggingen og den grunnleggende informasjonen.
  • Lydbibliotek: Hent musikk og lydeffekter som du kan bruke i videoene dine.
Merk: Registrer deg for YouTube-programmet for skaperundersøkelser, og bidra til å gjøre YouTube enda bedre for skapere. Finn ut mer.

Administrer videoene dine

Hvis du vil administrere en bestemt video, kan du gå til Innhold-siden og klikke på miniatyrbildet for videoen. Du kan også bruke søkefeltet for å finne en video.

• Informasjon: Endre tittelen, beskrivelsen eller innstillingene for en video.
  • Analytics: Se beregninger som bare er tilgjengelige på videonivå.
  • Redigerer: Trim videoene dine og legg til sluttskjermer, legg til lydspor, og gjør deler av dem uskarpe.
  • Kommentarer: Se og svar på kommentarer til den aktuelle videoen.
  • Undertekster: Legg til lydspor på flere språk og oversett titler og beskrivelser i videoene dine.
  • Opphavsrett: Se og administrer opphavsrettskrav.
  • Klipp: Lag og administrer klipp.
Få skapertips om videoutstyr og videoinnspilling.

Navigeringstips

Gå til kanalen eller videoen din

For å gå til kanalsiden din klikker du på profilbildet ditt etterfulgt av Kanalen din. Klikk på videolinken under videominiatyrbildet for å gå til den aktuelle videosiden.
Hvis du redigerer en video, ser du miniatyrbildet til videoen i stedet. Klikk på miniatyrbildet til videoen for å åpne den aktuelle videosiden.

Søk etter videoene dine

Bruk søkefeltet øverst i YouTube Studio for å finne raskt frem til videoer. Du kan også finne videoer på Innhold-siden.

Hold markøren over informasjon for å se flere alternativer

Iblant ser du ikonene Se på YouTube , Analytics , Kommentarer og Alternativer » når du holder markøren over enkelte typer informasjon i YouTube Studio.

•  Se på YouTube-ikonet betyr at du kan gå rett til videoen din på YouTube.
  •  Analytics-ikonet gjør at du kan gå rett til statistikken for en bestemt video.
  •  Kommentarer-ikonet fører deg til kommentarene for den aktuelle videoen.
  • » Alternativer-ikonet viser flere handlinger du kan utføre.

Få de nyeste oppdateringene

Bruk kontrollpanelet i YouTube Studio for å se de nyeste oppdateringene, blant annet

Få hjelp

Velg Hjelp  øverst på skjermen.

Send tilbakemelding

1. Logg på YouTube Studio.
  2. På menyen til venstre velger du Send tilbakemelding.
  3. Skriv inn tilbakemeldingen din, og velg Send.
Merk: Registrer deg for YouTube-programmet for skaperundersøkelser, og bidra til å gjøre YouTube enda bedre for skapere. Finn ut mer.