YouTube Studiossa liikkuminen

YouTube Studio on sisällöntuottajien koti. Siellä voit ylläpitää ja kehittää kanavaasi, pitää yhteyttä yleisöön ja ansaita rahaa – kaikki tämä yhdessä paikassa.

Huom. Voit laittaa tumman teeman päälle YouTube Studiossa.

YouTube Studion käyttäminen

Tilaa YouTube Creators ‐kanava, niin kuulet tuoreimmat uutiset, päivitykset ja vinkit.

Kanavan ylläpito

1. Kirjaudu YouTubeen.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi ja sitten YouTube Studio.

Voit käyttää video- ja kanavatyökaluja vasemmasta valikosta.

• Hallintapaneeli: Saat selkeän yleiskatsauksen kanavasi tapahtumista ja YouTuben uusista toiminnoista.
  • Sisältö: Näet yhteenvedon videoistasi, livestriimeistäsi, postauksistasi ja soittolistoistasi.
  • Tilastot: Seuraa kanavasi ja videoidesi tuloksia YouTuben Tilastojen mittareiden ja raporttien avulla.
  • Kommentit: Lue videoidesi kommentteja ja vastaa niihin. Näet myös kerrat, jolloin muut sisällöntuottajat ovat maininneet kanavasi.
  • Tekstitykset: Lisää videoihin tekstityksiä.
  • Tekijänoikeudet: Lähetä tekijänoikeuspoistopyyntöjä.
  • Ansaitse: Jos olet mukana YouTube-kumppaniohjelmassa, voit muuttaa kaupallistamisasetuksia.
  • Yksilöinti: Muokkaa kanavan ulkoasua, brändäystä ja perustietoja.
  • Audiokirjasto: Hae videoihisi musiikkia ja äänitehosteita.
Huom. Rekisteröidy YouTube Creatorsin tutkimusohjelmaan ja auta tekemään YouTubesta parempi paikka sisällöntuottajille. Lue lisää.

Videotoiminnot

Pääset muokkaamaan yksittäisen videon asetuksia klikkaamalla videon pikkukuvaa Sisältö-sivulta. Voit myös etsiä videota hakukentän avulla.

• Tiedot: Muokkaa videon nimeä, kuvausta ja asetuksia.
  • Tilastot: Katso videotason tilastoja.
  • Editori: Leikkaa videoita, lisää päätösruutuja ja ääniraitoja tai sumenna videoita.
  • Kommentit: Lue videon kommentit ja vastaa niihin.
  • Tekstitykset: Lisää videoihin monikielinen audio sekä käännetyt nimet ja kuvaukset.
  • Tekijänoikeudet: Ylläpidä tekijänoikeusvaatimuksia.
  • Klipit: Luo ja ylläpidä klippejä.
Katso sisällöntuottajille tarkoitetut videolaitteistovinkit ja vinkkejä videoiden kuvaamiseen.

Käyttövinkkejä

Kanavan tai videon avaaminen

Avaa kanavan etusivu klikkaamalla profiilikuvaasi ja sitten Oma kanava. Avaa videon katselusivu klikkaamalla videon pikkukuvan alla olevaa linkkiä.
Jos olet muokkaamassa videota, näet samassa kohdassa videon pikkukuvan. Klikkaa pikkukuvaa avataksesi videon katselusivun nopeasti.

Omien videoiden hakeminen

Voit hakea videoita nopeasti käyttämällä YouTube Studion ylälaidan hakukenttää. Videoita voi hakea myös Sisältö-välilehdeltä.

Enemmän tietoja viemällä hiiri kohteen päälle

Kuvakkeet Näytä YouTubessa , Tilastot , Kommentit ja Valinnat " voivat tulla näkyviin, kun viet hiiren YouTube Studiossa joidenkin tietojen päälle.

• Näytä YouTubessa ‑kuvakkeesta pääset nopeasti katsomaan videon YouTubessa.
  • Tilastot ‑kuvakkeesta pääset suoraan tietyn videon tilastoihin.
  • Kommentit ‑kuvakkeesta pääset videon kommentteihin.
  • Valinnat " ‑kuvakkeesta pääset näkemään valittavissa olevat toiminnot.

Ajan tasalla pysyminen

Ohjeet ja tuki

Valitse näytön yläosasta ohjekuvake .

Palautteen lähettäminen

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Lähetä palautetta.
  3. Kirjoita palaute ja valitse Lähetä.
Huom. Rekisteröidy YouTube Creatorsin tutkimusohjelmaan ja auta tekemään YouTubesta parempi paikka sisällöntuottajille. Lue lisää.