Find rundt i YouTube Studio

YouTube Studio er platformen for youtubere. Fra ét sted kan du styre din tilstedeværelse, få din kanal til at vokse, interagere med dine seere og tjene penge.

Bemærk! Du kan aktivere mørkt tema i YouTube Studio.

Find rundt i YouTube Studio

Abonner på YouTube Creators-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

Administrer din kanal

1. Log ind på YouTube.
  2. Øverst til højre skal du klikke på dit profilbillede og så YouTube Studio.

Brug menuen til venstre til at administrere dine videoer og din kanal.

• Kontrolpanel: Få et overblik over den nye aktivitet på din kanal og oplysninger om, hvad der er nyt på YouTube.
  • Indhold: Få et overblik over dine videoer, livestreams, opslag og playlister.
  • Analytics: Hold øje med din kanals og dine videoers effektivitet via metrics og rapporter i YouTube Analytics.
  • Kommentarer: Se og svar på kommentarer til dine videoer. Du kan også se omtaler af din kanal fra andre youtubere.
  • Undertekster: Føj undertekster til dine videoer.
  • Ophavsret: Indsend anmodninger om fjernelse på grund af ophavsret.
  • Tjen penge: Hvis du deltager i YouTubes partnerprogram, kan du administrere dine indstillinger for indtægtsgenerering.
  • Tilpasning: Tilpas layout, branding og grundlæggende oplysninger for din kanal.
  • Lydbibliotek: Find musik og lydeffekter, du kan bruge i dine videoer.
Bemærk! Tilmeld dig for at deltage i Programmet Brugerundersøgelser for youtubere og gøre YouTube for Creators endnu bedre. Få flere oplysninger.

Administrer dine videoer

Gå til siden Indhold, og klik på videoens miniaturebillede for at administrere en specifik video. Du kan også bruge søgefeltet til at finde en video.

• Oplysninger: Foretag ændringer af videoens titel, beskrivelse og indstillinger.
  • Analytics: Se metrics, der er tilgængelige på videoniveau.
  • Redigeringsværktøj: Klip dine videoer, tilføj slutskærme, tilføj lydspor, og slør dine videoer.
  • Kommentarer: Se og svar på kommentarer til den pågældende video.
  • Undertekster: Føj lydspor med flere sprog og oversatte titler og beskrivelser til dine videoer.
  • Ophavsret: Se og administrer ophavsretskrav.
  • Klip: Opret og administrer klip.

Navigationstips

Åbn din kanal eller video

Hvis du vil åbne din kanals startside, skal du klikke på dit profilbillede og så Din kanal. Du kan åbne din videos afspilningsside ved at klikke på videolinket under din videos miniaturebillede.
Hvis du er ved at redigere en individuel video, får du vist videoens miniaturebilledet i stedet. Klik på dette videominiaturebillede for hurtigt at åbne din videos afspilningsside.

Søg efter dine videoer

Brug søgefeltet øverst i YouTube Studio til hurtigt at finde videoer. Du kan også finde dem på siden Indhold.

Hold markøren over oplysninger for at se flere valgmuligheder

Ikonerne for Se på YouTube , Analytics , Kommentarer og Valgmuligheder '' vises nogle gange, når du holder markøren over bestemte oplysninger i YouTube Studio.

• Ikonerne for Se på YouTube giver dig mulighed for hurtigt at se din video på YouTube.
  • Analytics-ikonerne giver dig mulighed for at gå til analysedata for en bestemt video.
  • Kommentarikonerne fører dig til din videos kommentarer.
  • '' Ikonerne for valgmuligheder viser flere handlinger, du kan foretage.

Hent de nyeste opdateringer

Brug kontrolpanelet i YouTube Studio til at se de nyeste opdateringer, heriblandt:

Få hjælp

Vælg Hjælp øverst på skærmen.

Send feedback

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Send feedback i menuen til venstre.
  3. Skriv din feedback, og vælg Send.
Bemærk! Tilmeld dig for at deltage i Programmet Brugerundersøgelser for youtubere og gøre YouTube for Creators endnu bedre. Få flere oplysninger.