Navegar per YouTube Studio

YouTube Studio és la plataforma per a creadors. Pots gestionar la teva presència, fer créixer el teu canal, interaccionar amb el públic i guanyar diners en un sol lloc.

Nota: pots activar el tema fosc a YouTube Studio.

Navegar per YouTube Studio

Subscriu-te al canal YouTube Creators per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.

Gestionar el canal

1. Inicia la sessió a YouTube.
  2. A la part superior dreta, fes clic a la teva foto de perfil i després YouTube Studio.

Fes servir el menú de l'esquerra per gestionar els teus vídeos i el teu canal.

• Tauler: obtén un resum general de l'activitat nova del teu canal, així com les novetats de YouTube.
  • Contingut: consulta informació general dels teus vídeos, transmissions en directe, publicacions i llistes de reproducció.
  • Analítiques: supervisa el rendiment del canal i dels vídeos amb mètriques i informes a YouTube Analytics.
  • Comentaris: consulta els comentaris dels teus vídeos i respon-hi. També pots consultar les mencions que altres creadors han fet del teu canal.
  • Subtítols: afegeix subtítols als teus vídeos.
  • Drets d'autor: envia sol·licituds de retirada per infracció dels drets d'autor.
  • Guanys: si formes part del Programa per a partners de YouTube, pots gestionar la configuració de monetització.
  • Personalització: personalitza el disseny, el brànding i la informació bàsica del canal.
  • Biblioteca d'àudio: obtén música i efectes de so per utilitzar als teus vídeos.
Nota: registra't per unir-te al nostre Programa de recerca YouTube Creators i ajudar-nos a millorar YouTube per a creadors. Obtén més informació.

Gestionar els vídeos

Per gestionar un vídeo concret, visita la pàgina Contingut i fes clic a la miniatura corresponent. També pots utilitzar la barra de cerca per trobar-ne un.

• Informació: canvia el títol, la descripció i la configuració del vídeo.
  • Analítiques: consulta les mètriques disponibles al nivell de vídeo.
  • Editor: retalla i desenfoca els teus vídeos, i afegeix-hi pantalles finals o pistes d'àudio.
  • Comentaris: consulta els comentaris dels vídeos i respon-hi.
  • Subtítols: afegeix als teus vídeos àudio multilingüe i traduccions dels títols i de les descripcions.
  • Drets d'autor: consulta i gestiona les reclamacions de drets d'autor.
  • Clips: crea i gestiona els clips.

Consells de navegació

Obrir el canal o el vídeo

Per obrir la pàgina d'inici del canal, fes clic a la teva foto de perfil i després El teu canal. Per obrir la pàgina de visualització del vídeo, fes clic a l'enllaç que hi ha a sota de la miniatura.
Si estàs editant només un vídeo, en veuràs la miniatura. Per obrir ràpidament la pàgina de visualització del vídeo, fes clic a la miniatura.

Cercar vídeos

Fes servir la barra de cerca a la part superior de YouTube Studio per cercar vídeos ràpidament. També pots cercar-ne a la pàgina Contingut.

Passar el cursor per sobre d'elements per veure més opcions

Les icones Mostra a YouTube , Analítiques , Comentaris i Opcions '' poden aparèixer ocasionalment quan passes el cursor per sobre de determinada informació de YouTube Studio.

• La icona Mostra a YouTube  et permet mirar el teu vídeo a YouTube ràpidament.
  • La icona Analítiques  et redirigeix a les analítiques d'un vídeo concret.
  • La icona Comentaris  et porta als comentaris del teu vídeo.
  • La icona Opcions '' et mostra les accions que pots fer.

Obtenir les darreres novetats

Utilitza el tauler de YouTube Studio per conèixer les darreres novetats, com ara:

Obtenir ajuda

A la part superior de la pantalla, selecciona Ajuda .

Enviar suggeriments

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Envia suggeriments.
  3. Escriu el teu suggeriment i selecciona Envia.
Nota: registra't per unir-te al nostre Programa de recerca YouTube Creators i ajudar-nos a millorar YouTube per a creadors. Obtén més informació.