Probleemoplosser voor privacykwesties

Selecteer hieronder een optie voor antwoorden op veelgestelde vragen en veelvoorkomende kwesties met betrekking tot privacy en gebruikersgegevens in de producten en services van Google. Naast de informatie die beschikbaar is via deze tool, raden we u aan deze nuttige bronnen te raadplegen: ons Privacybeleid en Privacy en voorwaarden, Antwoorden over privacy en beveiliging, de Privacyhandleiding voor Google-producten, uw dashboard en Uw gegevens downloaden.

Waarover maakt u zich zorgen?