Hjælp til beskyttelse af personlige oplysninger

Du kan administrere dine personlige oplysninger i Googles tjenester på flere måder. Hvis du vil finde svar på almindelige spørgsmål om beskyttelse af personlige oplysninger og dine data i Googles produkter og tjenester, kan du vælge en af nedenstående muligheder eller se vores privatlivspolitik.

Bemærk! Denne artikel omhandler ikke tekniske problemer eller problemer, der ikke er relateret til beskyttelse af personlige oplysninger. Hvis du har tekniske problemer, kan du besøge Hjælp og supportfora.

Administrer dine personlige oplysninger

Få adgang til og download dine data

Download dine data fra Google-produkter og -tjenester

Få flere oplysninger om download af dine data, eller gå til værktøjet Takeout for at downloade dine data fra Googles produkter og tjenester.

Du kan også bruge vores værktøjer til at få adgang til og gennemgå dine data eller slette dine data.

Indsend en anmodning om dataadgang

Hvis de oplysninger, du leder efter, ikke er tilgængelige via disse værktøjer, kan du indsende en anmodning om dataadgang og angive følgende:

• De kategorier af personlige oplysninger, du søger
  • De produkter eller tjenester, som dataene er tilknyttet
  • De omtrentlige datoer, hvor du mener, at dataene kan være blevet indsamlet af Google.

Du skal logge ind på din Google-konto for at udfylde formularen.

Vigtigt! Du kan også ringe til vores gratisnummer 855-548-2777. Vores repræsentanter kan besvare mange af dine spørgsmål og hjælpe dig med at udfylde webformularen, som sikrer, at vi giver oplysninger til kontoejeren.

Gennemgå dine grundlæggende kontooplysninger

Få adgang til og gennemgå dine data

Når du er logget ind på en Google-konto, kan du altid gennemgå og opdatere dine oplysninger ved at gå til de Google-tjenester, du bruger. Fotos og Drev er f.eks. begge designet til at hjælpe dig med at administrere specifikke typer indhold, du har gemt hos Google.

Vi har også oprettet et sted, hvor du kan gennemgå og administrere de oplysninger, der er gemt på din Google-konto. Blandt disse værktøjer er:

• Min aktivitet giver dig mulighed for at gennemgå og tjekke data, der oprettes, når du bruger Google-tjenester – f.eks. søgninger, du har foretaget, eller dine besøg på Google Play.
  • Google Kontrolpanel giver dig mulighed for at administrere oplysninger, der er knyttet til bestemte produkter.
  • Personlige oplysninger giver dig mulighed for at administrere dine kontaktoplysninger, f.eks. dit navn, din mailadresse og dit telefonnummer.

Når du er logget ud, kan du administrere oplysninger, der er knyttet til din browser eller enhed, herunder:

• Søgetilpasning, når du er logget ud: Vælg, om din søgeaktivitet skal bruges til at give dig mere relevante resultater og anbefalinger.
  • YouTube-indstillinger: Sæt din søgehistorik på YouTube og din afspilningshistorik på YouTube på pause, og slet dem.
  • Annonceindstillinger: Administrer dine præferencer for de annoncer, du får vist på Google, på websites og i apps, der viser annoncer i samarbejde med Google.

Indsend en anmodning om dataadgang

Hvis de oplysninger, du søger, ikke er tilgængelige via disse værktøjer, kan du indsende en anmodning om dataadgang. Du kan:

1. Kontakte os via vores webformular.
  2. Ringe til vores gratisnummer 855-548-2777. Vores repræsentanter kan besvare mange af dine spørgsmål og hjælpe dig med at udfylde webformularen, som sikrer, at vi giver oplysninger til kontoejeren.

Administrer dine indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhed

Gennemgå dine privatlivsindstillinger

Du kan administrere dine personlige oplysninger i alle vores tjenester. Du kan bruge Privatlivstjek til at gennemgå og justere vigtige indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger som dem nedenfor. Ud over disse værktøjer tilbyder vi også specifikke privatlivsindstillinger i vores produkter.

• Aktivitetsadministration
    • Bestem selv, hvilke typer aktivitet du vil gemme på din konto. Du kan f.eks. slå Placeringshistorik til, hvis du vil have trafikprognoser for din daglige pendlerrute, eller du kan gemme din YouTube-afspilningshistorik for at få bedre videoforslag.
  • Annonceindstillinger
    • Administrer dine præferencer for de annoncer, du får vist på Google, på websites og i apps, der viser annoncer i samarbejde med Google. Du kan ændre dine interesser, vælge, om dine personlige oplysninger skal bruges til at gøre annoncer mere relevante for dig, og slå bestemte annonceringstjenester til eller fra.
  • Om dig
    • Bestem selv, hvad andre kan se om dig i forskellige Google-tjenester.

Gennemgå, hvordan du deler data med tredjepartsapps og -websites

For at hjælpe dig med at dele dine data sikkert giver Google dig mulighed for at lade tredjepartswebsites og -apps få adgang til forskellige dele af din konto.

Gennemgå, hvordan du deler data med tredjepartsapps og -websites.

Gennemgå dine sikkerhedsindstillinger

Slet dine data

Slet din aktivitet

Slet din Google-konto

Du kan til enhver tid slette din Google-konto. Hvis du skifter mening eller har slettet din konto ved en fejl, kan du muligvis få den tilbage. Se, hvordan du gendanner din konto.

Når din konto er slettet, fjernes alle dine data og alt dit kontoindhold fra vores systemer efter et vist tidsrum. Vores opbevaringspolitik beskriver, hvorfor vi gemmer forskellige typer data i længere eller kortere tid. Når du har slettet din Google-konto, kan du ikke længere bruge følgende:

• Tjenester, der kræver, at du logger ind via en konto, f.eks. Gmail, Drev og Kalender
  • Data, der er knyttet til din konto, herunder mails, billeder og transaktionsoversigter
  • YouTube-abonnementer
  • Indhold, du har købt i Google Play, f.eks. film, spil eller musik
  • Oplysninger, du har gemt i Chrome
  • Dit Gmail-brugernavn. Når kontoen først er slettet, kan du ikke bruge brugernavnet igen senere, og du kan ikke oprette en ny Google-konto med samme brugernavn

Ud over disse værktøjer tilbyder vi også specifikke funktioner til sletning i vores produkter, f.eks. Fotos.

Få hjælp til spørgsmål vedrørende beskyttelse af personlige oplysninger

Kontakt Google med en forespørgsel vedrørende beskyttelse af personlige oplysninger

Google har et specifikt team, der håndterer forespørgsler om brugernes personlige oplysninger i forbindelse med Googles produkter til forbrugere og virksomheder. Du kan:

1. Kontakte os via vores webformular.
  2. Ringe til vores gratisnummer 855-548-2777. Vores repræsentanter kan besvare mange af dine spørgsmål og hjælpe dig med at udfylde webformularen

Få flere oplysninger om de data og oplysninger, Google indsamler

Hvilke oplysninger indsamler vi, og hvordan bruger vi dem?

Vi er forpligtet til tydeligt at kommunikere, hvilke oplysninger vi indsamler, og hvordan vi bruger dem. Du kan finde oplysninger om vores forpligtelser i vores privatlivspolitik. Den beskriver også, hvilke typer oplysninger vi indsamler, hvordan de indsamles, hvorfor vi indsamler dem, hvordan de bruges, og hvornår de deles. Du kan også besøge vores Sikkerhedscenter for at få flere oplysninger om Googles principper vedrørende sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger.

Hvor gemmes dine data?

Vi har servere i hele verden for at sikre, at vores tjenester fungerer stabilt. Det betyder, at dine oplysninger kan blive behandlet på servere uden for det land, du bor i. Uanset hvor dine oplysninger behandles, anvender Google det samme niveau af beskyttelse på dine data.

Fjern indhold fra Google-produkter

Få flere oplysninger om, hvordan du fjerner indhold fra Google.

Gendan eller beskyt din konto

Gendan din Google-konto eller adgangen til den

Sådan gør du, hvis du har problemer med en personlig konto:

1. Følg denne vejledning for at gendanne din konto.
  2. Hvis du stadig ikke kan gendanne din konto, kan du gå til produktforummet for det pågældende produkt.
  3. Opret et indlæg med dit spørgsmål.

Hvis du bruger et Google-produkt sammen med en arbejds- eller skolekonto, kan du få hjælp til Google Workspace.

Mistanke om, at din konto er blevet hacket

Mistænkelig aktivitet på din konto

Hvis du opdager mistænkelig aktivitet på din konto, skal du følge vejledningen i, hvordan du beskytter din konto. Brug Sikkerhedstjek til at tjekke sikkerhedsindstillingerne på din konto.

Hvis du mener, at der er begået en forbrydelse

Hvis du mener, at der er begået en forbrydelse, kan du kontakte politiet.

Hvis du modtager en anden brugers mail

Find ud af, hvorfor du modtager en anden persons mail

Få hjælp til et Google-produkt

Besøg Hjælp og supportfora.