Download dine data

Du kan eksportere og downloade dine data fra de Google-produkter, du bruger, f.eks. e-mail, kalender og billeder. Ved at følge nogle få enkle trin kan du oprette et arkiv til eget brug eller bruge dataene i en anden tjeneste.

Bemærk! Når du downloader dine data, slettes de ikke fra Googles servere. Få oplysninger om, hvordan du sletter din konto, eller hvordan du sletter dine søgninger og din browseraktivitet.

Opret et arkiv med dine data

Start med at vælge, hvilke data der skal medtages

1. Gå til siden Download dine data. Du er muligvis nødt til at logge ind på din Google-konto.
  2. Vælg de Google-produkter, der skal medtages i din download. Tryk på pil ned Pil ned for at få flere oplysninger og valgmuligheder vedrørende et produkt.
  3. Vælg Næste.
  4. Vælg dit arkivs "Filtype".

Bemærk! Dit indhold i Google Play Musik medtages ikke, når du opretter et arkiv. Hvis du vil downloade din musik, skal du bruge Google Play Musikmanager.

Derefter skal du vælge, hvordan du dit arkiv skal leveres

Når dit arkiv oprettes ved hjælp af en af disse muligheder, sender vi dig en e-mail med et link til arkivets placering. Afhængigt af mængden af oplysninger på din konto kan denne proces tage et par minutter eller flere timer. De fleste modtager linket samme dag, de anmoder om det.

Send downloadlink via e-mail

Vi sender dig en e-mail med et link til download af dit arkiv.

1. Vælg Send downloadlink via e-mail under "Leveringsmetode".
  2. Vælg Opret arkiv.
  3. Klik på Download arkiv i den mail, du får tilsendt.
  4. Følg vejledningen på skærmen for at downloade dine data.
Føj til Drev

Vi tilføjer dit arkiv i Google Drev og sender dig en e-mail med et link til arkivets placering. Dine data medregnes i din lagerplads.

1. Vælg Føj til Drev under "Leveringsmetode".
  2. Vælg Opret arkiv.
  3. Klik på Vis i Drev i den e-mail, du får tilsendt. Du får vist en mappe med dine data, som er sorteret efter produkt.
  4. Vælg Download øverst på skærmen for at downloade dine data.
Føj til Dropbox

Vi uploader dit arkiv til Dropbox og sender dig en e-mail med et link til arkivets placering.

1. Vælg Føj til Dropbox under "Leveringsmetode".
  2. Vælg Tilknyt konto, og opret arkiv.
  3. Du omdirigeres nu til Dropbox. Log ind på din Dropbox-konto, hvis du bliver bedt om det.
  4. Vælg Tillad i det Dropbox-vindue, der beder om tilladelse til, at Google Download Your Data kan få adgang til sin egen mappe "Apps" i din Dropbox.
  5. Undlad at dele denne Dropbox-mappe med andre, hvis dine data skal forblive private.
  6. Klik på Vis i Dropbox i den e-mail, du får tilsendt. Du føres til den Dropbox-mappe, der indeholder dit arkiv.
  7. Du kan downloade dine data ved at følge Dropbox-fremgangsmåden til download af filer.

Bemærkninger

• Når du har fulgt disse trin, vises Google Download Your Data som en tilknyttet app i dine sikkerhedsindstillinger for Dropbox. Du kan til enhver tid fjerne Google som tilknyttet app (hvis du på et senere tidspunkt eksporterer data til Dropbox, skal du give Google adgang igen).
  • Når dit arkiv når til Dropbox, er Google ikke længere ansvarlig for det. Dit arkiv vil være omfattet af Dropbox Servicevilkår.
Føj til Microsoft OneDrive

Vi uploader dit arkiv til Microsoft OneDrive og sender dig en e-mail med et link til arkivets placering.

1. Vælg Føj til OneDrive under "Leveringsmetode".
  2. Vælg Tilknyt konto, og opret arkiv.
  3. Du omdirigeres nu til Microsoft. Log ind på din Microsoft-konto, hvis du bliver bedt om det.
  4. Vælg Ja i det Microsoft-vindue, der beder om tilladelse til, at Google Download Your Data kan få adgang til dine oplysninger.
  5. Undlad at dele denne OneDrive-mappe med andre, hvis dine data skal forblive private.
  6. Klik på Vis i OneDrive i den e-mail, du får tilsendt. Du føres nu til den OneDrive-mappe, der indeholder dit arkiv.
  7. Du kan downloade dine data ved at følge OneDrive-fremgangsmåden til download af filer.

Bemærkninger

• Når du har fulgt disse trin, vises Google Download Your Data som en tilknyttet app, der har adgang til nogle af dine oplysninger, i dine sikkerheds- og privatlivsindstillinger for Microsoft OneDrive. Du kan til enhver tid fjerne Googles adgang (hvis du på et senere tidspunkt eksporterer data til OneDrive, skal du give Google adgang igen).
  • Når dit arkiv når til OneDrive, er Google ikke længere ansvarlig for det. Dit arkiv vil være omfattet af Microsoft-serviceaftalen.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilket format skal jeg vælge til mine data?

Beslutningen om, hvilket format du skal bruge, afhænger af tjenesten, typen af data og din tilsigtede brug. Vi har valgt de typer, som vi mener er de mest anvendelige og flytbare. Vi eksporterer f.eks. kontaktpersoner som vCard, der er et meget almindeligt format for e-mailudbydere. Vi tilbyder ofte også yderligere muligheder, der passer til dine specifikke behov.

Hvor skal jeg lagre mine data?

Du kan gemme dine data et hvilket som helst sted, der er sikkert og har tilstrækkelig plads. I de fleste tilfælde er det lettest at downloade dem direkte til din computer.

Hvis du bruger en offentlig computer, skal du gemme dem i Google Drev eller på en alternativ lagerplads, hvor du er den eneste bruger.

Bemærk! Hvis du bruger Google Drev og har planer om at slette din Google-konto, skal du flytte dit arkiv til en anden lagerplads, før du sletter din konto.

Hvorfor blev mit arkiv fordelt på flere zip-filer?

Med henblik på at sikre, at dine data bliver downloadet, begrænser vi størrelsen på disse zip-filer til 2 GB. Arkiver, der er større end 2 GB, opdeles i flere zip-filer. Hvis du bruger et af filformaterne tgz eller tbz til dit arkiv, forøges den maksimale størrelse til 50 GB, og dermed er det langt mindre sandsynligt, at dit arkiv bliver opdelt.

Bemærk! Der skal muligvis bruges særlig software til at udpakke et tgz- eller tbz-arkiv. Husk, at disse filtyper ikke kan have Unicode-tegn i filnavnene.

Hvorfor udløber mine arkiver?

Dit arkiv udløber om ca. syv dage. Derefter er det en god idé at oprette et nyt arkiv med dine mest opdaterede oplysninger.

Et udløbet arkiv betyder ikke, at dine data er udløbet, så du kommer ikke til at opleve nogen ændring i Googles tjenester.

Bemærk! Vi tillader kun, at hvert arkiv downloades fem gange. Herefter skal du anmode om et nyt arkiv.

Hvorfor skal jeg angive min adgangskode igen, når jeg prøver at downloade mit arkiv?

Sikkerheden af dine data er meget vigtig, så når du opretter et arkiv, vil vi gerne sikre, at du er den eneste person, der downloader dine data.

Du skal derfor indtaste adgangskoden til din Google-konto igen, hvis du ikke har gjort det for nylig. Vi ved, at det kan være ubelejligt, men det er vigtigt at tage denne ekstra forholdsregel for at beskytte dine data.

Bemærk! Hvis du har aktiveret Totrinsbekræftelse på din konto, kan du også blive bedt om endnu en bekræftelseskode, som sendes til din telefon.

Hvorfor fungerede mit arkiv ikke?

Hvis noget går galt med dit arkiv, eller du ikke kan oprette et, skal du prøve at oprette et nyt. Dette løser ofte problemet.

Hvordan beholder jeg mine Gmail-etiketter, når jeg eksporterer min e-mail?

Når du eksporterer din mail fra Gmail, gemmes hver beskeds etiketter i en særlig overskrift for X-Gmail-etiketter i din downloadede fil. Selvom ingen mailklient genkender denne overskrift nu, tillader de fleste mailklienter, at udvidelser skrives, så der kan gøres brug af etiketterne.

Jeg er Google Apps-kunde. Hvordan eksporterer jeg min organisations data?

Se Overfør data væk fra Google Apps for at se, hvordan du kan overføre din organisations e-mail, kalendere, dokumenter og websites.

Send os din feedback

Fortæl os om din oplevelse med at downloade dine data. Ved at dele din feedback hjælper du Google med at forbedre dette produkt til gavn for dig selv og andre personer.