Sådan downloader du dine Google-data

Vigtigt! Når du downloader dine Google-data, bliver de ikke slettet fra Googles servere. Se, hvordan du sletter din konto eller sletter din aktivitet

Du kan eksportere og downloade dine data fra de Google-produkter, du bruger, f.eks.:

• Mail
  • Dokumenter
  • Kalender
  • Fotos
  • YouTube-videoer

Du kan oprette et arkiv til eget brug eller bruge dataene i en anden tjeneste.

Vigtigt! Hvis en handling vurderes at være risikabel, kan den blive forsinket eller utilgængelig for at beskytte din konto.
Tip! Hvis du har videoer, som du ikke kan finde, skal du tjekke, om du har en brandkonto. Hvis det er tilfældet, skal du muligvis skifte konto.

Trin 1: Vælg, hvilke data der skal medtages i det arkiv, du vil downloade

1. Gå til siden Download dine data. De Google-produkter, der indeholder dine data, vælges automatisk.
    • Hvis du ikke vil downloade data fra et produkt, skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet ud for det pågældende produkt.
    • Hvis du kun vil downloade visse data fra et produkt, kan du muligvis vælge en knap som f.eks. Liste Alle data medtages. Derefter kan du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet ud for de data, der ikke skal medtages.
  2. Vælg Næste trin.
Vigtigt! Filen indeholder muligvis ikke de ændringer af data, som blevet foretaget mellem det tidspunkt, hvor du anmodede om en download, og det tidspunkt, hvor dit arkiv blev oprettet.Få flere oplysninger om, hvilke ændringer der muligvis ikke er trådt i kraft.

Trin 2: Tilpas dit arkivformat

Leveringsmetode**

Send downloadlink via mail

Vi sender dig en mail med et link til download af dit Google-dataarkiv.

1. Vælg Send download-link via mail under "Leveringsmetode".
  2. Vælg Opret eksport.
  3. Vælg Download arkiv i den mail, du modtager.
  4. Download dine Google-data ved at følge vejledningen på skærmen.
Føj til Drev

Vi tilføjer dit arkiv i Google Drev og sender dig en mail med et link til arkivets placering. Dine data medregnes i din lagerplads.

1. Vælg Føj til Drev under "Leveringsmetode".
  2. Vælg Opret eksport.
  3. Vælg Se i Drev i den mail, du modtager. Du får vist en mappe med dine data, som er sorteret efter produkt.
  4. Vælg Download Download øverst på skærmen for at downloade dine data.
Føj til Dropbox

Vi uploader dit arkiv til Dropbox og sender dig en mail med et link til arkivets placering.

1. Vælg Føj til Dropbox under "Leveringsmetode".
  2. Vælg Tilknyt konti, og opret eksport.
  3. Du omdirigeres nu til Dropbox. Log ind på din Dropbox-konto, hvis du bliver bedt om det.
  4. Vælg Tillad i det Dropbox-vindue, hvor der bedes om tilladelse til, at Google Download Your Data kan få adgang til sin egen mappe "Apps" i din Dropbox.
  5. Undlad at dele denne Dropbox-mappe med andre, hvis dine data skal forblive private.
  6. Vælg Se i Dropbox i den mail, du modtager. Du føres derefter til den Dropbox-mappe, der indeholder dit arkiv.
  7. Du kan downloade dine data ved at følge Dropbox-processen til download af filer.

Bemærkninger

• Når du har fulgt denne vejledning, vises Google Download Your Data som en tilknyttet app i dine sikkerhedsindstillinger for Dropbox. Du kan til enhver tid fjerne Google som tilknyttet app (hvis du på et senere tidspunkt eksporterer data til Dropbox, skal du give Google adgang igen).
  • Når dit arkiv er flyttet til Dropbox, er Google ikke længere ansvarlig for det. Dit arkiv vil være omfattet af servicevilkårene for Dropbox.
Føj til Microsoft OneDrive

Vi uploader dit arkiv til Microsoft OneDrive og sender dig en mail med et link til arkivets placering.

1. Vælg Føj til OneDrive under "Leveringsmetode".
  2. Vælg Tilknyt konti, og opret eksport.
  3. Du omdirigeres nu til Microsoft. Log ind på din Microsoft-konto, hvis du bliver bedt om det.
  4. Vælg Ja i det Microsoft-vindue, hvor der bedes om tilladelse til, at Google Download Your Data kan få adgang til dine oplysninger.
  5. Undlad at dele denne OneDrive-mappe med andre, hvis dine data skal forblive private.
  6. Vælg Se i OneDrive i den mail, du modtager. Du føres nu til den OneDrive-mappe, der indeholder dit arkiv.
  7. Du kan downloade dine data ved at følge OneDrive-processen til download af filer.

Bemærkninger

• Når du har fulgt denne vejledning, vises Google Download Your Data som en app, der har adgang til nogle af dine oplysninger, i dine sikkerheds- og privatlivsindstillinger for Microsoft OneDrive. Du kan til enhver tid fjerne Googles adgang (hvis du på et senere tidspunkt eksporterer data til OneDrive, skal du give Google adgang igen).
  • Når dit arkiv er flyttet til OneDrive, er Google ikke længere ansvarlig for det. Dit arkiv vil være omfattet af Microsoft-serviceaftalen.
Føj til Box

Vi uploader dit arkiv til Box og sender dig et link til dets placering via mail.

1. Vælg Føj til Box under "Leveringsmetode".
  2. Vælg Tilknyt konti, og opret eksport.
  3. Du omdirigeres nu til Box. Log ind på din Box-konto, hvis du bliver bedt om det.
  4. Vælg Giv adgangstilladelse til Box i det Box-vindue, hvor der bedes om tilladelse til, at Google Download Your Data kan få adgang til dine oplysninger.
  5. Du kan holde dine data private ved at sørge for, at du ikke deler denne Box-mappe med andre. Hvis du eksporterer til en virksomhedskonto, kan administratoren se dine data, også selvom der ikke er oprettet noget link til deling.
  6. Vælg Se i Box i den mail, du modtager. Du føres nu til den Box-mappe, der indeholder dit arkiv.
  7. Du kan downloade dine data ved at følge Box-processen til download af filer.

Bemærkninger

• Når du har fulgt denne vejledning, vises Google Download Your Data som en app, der har adgang til nogle af dine oplysninger, i dine tilknyttede apps. Du kan til enhver tid fjerne Googles adgang (hvis du eksporterer data til Box på et senere tidspunkt, skal du give Google adgang igen).
  • Din valgte maksimale arkivstørrelse skal være mindre end den maksimale filuploadstørrelse for din Box-konto. Filer i dine arkiver, der er større end den maksimale filuploadstørrelse for din Box-konto, eksporteres ikke til Box.
  • Når dit arkiv er flyttet til Box, er Google ikke længere ansvarlig for det. Dit arkiv vil være omfattet af privatlivspolitikken for Box.

Eksporttype

Engangsarkivering

Opret et enkelt arkiv med dine valgte data.

Bemærk! Hvis du er tilmeldt programmet Avanceret beskyttelse, starter oprettelsen af arkivet først to dage senere.

Planlagte eksporter

Opret automatisk et arkiv med dine valgte data hver anden måned i ét år. Det første arkiv oprettes med det samme.

Bemærk! Hvis du er tilmeldt programmet Avanceret beskyttelse, er det ikke muligt at anvende planlagte eksporter.

Filtype

ZIP-filer

ZIP-filer kan åbnes på de fleste computere.

TGZ-filer

Du skal muligvis bruge yderligere software for at åbne disse filer i Windows.

Arkivstørrelse

Vælg den maksimale arkivstørrelse på arkiver, du vil oprette. Hvis de data, du downloader, er større end denne arkivstørrelse, oprettes der flere arkiver.

Trin 3: Hent dit Google-dataarkiv

Når dit arkiv er oprettet ved hjælp af en af disse muligheder, sender vi dig en mail med et link til arkivets placering. Afhængigt af mængden af oplysninger på din konto kan denne proces tage alt fra et par minutter til et par dage. De fleste modtager linket samme dag, de anmoder om det.

Bemærk! Hvis du er tilmeldt programmet Avanceret beskyttelse, starter oprettelsen af arkivet først to dage senere.

Data, du har slettet

Når du sletter data, følger vi en fremgangsmåde, der er beskrevet i Googles privatlivspolitik, så de fjernes fuldstændigt og på forsvarlig vis fra din konto. Først fjernes slettet aktivitet med det samme fra visningen, og den bruges ikke længere til at tilpasse din brugeroplevelse på Google. Derefter igangsættes processen med at slette dataene fuldstændigt og på forsvarlig vis fra vores lagersystemer.

Data som f.eks. elementer fra Min aktivitet, billeder eller dokumenter, der stadig er ved at blive slettet, medtages ikke i dit arkiv.

Vigtigt! Hvis de oplysninger, du leder efter, ikke er tilgængelige via disse værktøjer, kan du bruge oplysningerne under "Almindelige spørgsmål" til at indsende en anmodning om dataadgang. Hvis oplysningerne er blevet slettet fra vores lagersystemer, kan de ikke længere gendannes.

Almindelige spørgsmål

Hvis de oplysninger, du leder efter, ikke er tilgængelige via de værktøjer, der er nævnt ovenfor, kan du indsende en anmodning om dataadgang og angive følgende:

• De kategorier af personlige oplysninger, du søger
  • De produkter eller tjenester, som dataene er tilknyttet
  • De omtrentlige datoer, hvor du mener, at dataene kan være blevet indsamlet af Google.

Du skal logge ind på din Google-konto for at udfylde formularen.

Vigtigt! Du kan også ringe til vores gratisnummer 855-548-2777. Vores repræsentanter kan besvare mange af dine spørgsmål og hjælpe dig med at udfylde formularen, for at sikre, at vi giver oplysninger til kontoejeren.

Hvordan finder jeg mine eksporterede Takeout-data?

Når din anmodning om dataeksport er gennemført, modtager du en mail med et link til den mappe, hvor dine data er.

Hvis du valgte "Send downloadlink via mail", bliver du omdirigeret til den mappe, der indeholder dine data i Google Takeout, så du kan downloade dine data.

Hvis ikke, får du et link til den mappe, der indeholder dine data på det sted i skyen (Drev, Dropbox, Box, OneDrive), som du har valgt.

Hvilket format skal jeg vælge til mine data?
Beslutningen om, hvilket format du skal bruge, afhænger af tjenesten, typen af data og din tilsigtede brug. Vi har valgt de typer, som vi mener, er de mest anvendelige og flytbare. Vi eksporterer f.eks. kontaktpersoner som vCard, der er et meget almindeligt format for mailudbydere. Vi tilbyder ofte også yderligere valgmuligheder, der passer til dine specifikke behov.
Hvor skal jeg gemme mine data?

Du kan gemme dine data et hvilket som helst sted, der er sikkert og har tilstrækkelig plads. I de fleste tilfælde er det lettest at downloade dem direkte til din computer.

Hvis du bruger en offentlig computer, skal du gemme dem i Google Drev eller på en alternativ lagerplads, hvor du er den eneste bruger.

Bemærk! Hvis du bruger Google Drev og har planer om at slette din Google-konto, skal du flytte dit arkiv til en anden lagerplads, før du sletter din konto.

Hvordan deler jeg mine eksporterede Takeout-data med en tredjeparts app eller website?

Hvis du har downloadet dine data til din enhed, kan du dele dem direkte med en tredjeparts app eller website ved hjælp af den pågældende tredjeparts adgangspunkt.  Dette adgangspunkt kan være en række forskellige ting, f.eks. en mailadresse eller en indbygget uploadfunktion i en tredjeparts app eller på en tredjeparts website, hvor du kan uploade dataene direkte.

Hvis du har føjet dine data til en destination til lagerplads i skyen såsom Drev, Box, OneDrive eller Dropbox, kan du dele dine data direkte fra skyudbyderen til en tredjeparts app eller website.  I mange tilfælde indebærer dette deling af dine data direkte fra skyudbyderen til tredjeparten via en mailfunktion, der understøttes af skyudbyderen.

I nogle tilfælde kan en tredjeparts app eller website integreres direkte i en destination til lagerplads i skyen og give dig mulighed for at give tredjeparten adgang til at læse dine data direkte fra det pågældende sted i skyen.

Hvorfor blev mit arkiv opdelt i flere filer?

Arkiver, der er overskrider den størrelsesbegrænsning, du har valgt, opdeles i flere filer.

Du kan mindske risikoen for, at dit arkiv bliver opdelt, ved at vælge størrelsesgrænsen på 50 GB.

Bemærk! Der skal muligvis bruges særlig software til at udpakke et TGZ-arkiv. Husk, at disse filtyper ikke må have Unicode-tegn i filnavnene.
Hvorfor udløber mine arkiver?

Dit arkiv udløber efter ca. syv dage. Derefter er det en god idé at oprette et nyt arkiv med dine mest opdaterede oplysninger.

Et udløbet arkiv betyder ikke, at dine data er udløbet, så du kommer ikke til at opleve nogen ændring i Googles tjenester af den grund.

Bemærk! Vi tillader kun, at hvert arkiv downloades fem gange. Herefter skal du anmode om et nyt arkiv.

Hvorfor skal jeg angive min adgangskode igen, når jeg prøver at downloade mit arkiv?

Beskyttelsen af dine data er meget vigtig. Når du opretter et arkiv, vil vi derfor gerne sikre os, at du er den eneste person, der downloader dine data.

Du skal derfor indtaste adgangskoden til din Google-konto igen, hvis du ikke har gjort det for nylig. Vi ved, at det kan være ubelejligt, men det er vigtigt at tage denne ekstra forholdsregel for at beskytte dine data.

Bemærk! Hvis totrinsbekræftelse er aktiveret på din konto, bliver du muligvis også bedt om at gennemføre et yderligere bekræftelsestrin.

Hvorfor fungerede mit arkiv ikke?

Hvis noget går galt med dit arkiv, eller du ikke kan oprette et, kan du prøve at oprette et nyt. Dette løser ofte problemet.

Hvorfor er nogle nylige ændringer ikke trådt i kraft i mit arkiv?

Filen indeholder muligvis ikke de ændringer af data, som blevet foretaget mellem det tidspunkt, hvor du anmodede om en download, og det tidspunkt, hvor dit arkiv blev oprettet. Som eksempler kan nævnes:

• Ændringer af delingstypen af eller tilladelser for en Drev-fil
  • Lukkede kommentarer i en Drev-fil
  • Tilføjede eller slettede billeder eller album
Hvordan beholder jeg mine Gmail-etiketter, når jeg eksporterer mine mails?

Når du eksporterer dine mails fra Gmail, bliver etiketterne for hver meddelelse gemt i en særlig header kaldet X-Gmail-Labels i din downloadede fil. Selvom der ikke er nogen mailklienter, som genkender denne header nu, tillader de fleste mailklienter, at udvidelser skrives, så der kan gøres brug af etiketterne.

Hvorfor kan jeg ikke finde alle mine YouTube-videoer?

Hvis du har YouTube-videoer, som du ikke kan downloade, skal du tjekke, om din YouTube-kanal er knyttet til en brandkonto. Hvis det er tilfældet, skal du:

• Sørge for, at du er logget ind på den Google-konto, der er knyttet til brandkontoen.
  • Skifte til den brandkonto, du har brugt til at uploade videoerne til YouTube.

Tip! Hvis du har mere end én brandkonto, kan du gentage disse trin for at downloade videoer fra dine andre brandkonti.

Hvorfor kan jeg ikke downloade data fra min skole- eller arbejdskonto?

Google Workspace-administratorer kan administrere, om brugerne kan downloade data fra forskellige produkter. Find ud af, hvem din administrator er.

Kan min app tilpasse Takeout-brugerfladen?

Takeout-brugerfladen understøtter parametre, så apps kan tilpasse brugerfladen. Apps kan f.eks. vælge bestemte produkter, destinationen for eksporter fra skyen og hyppigheden for planlagte eksporter.

Her er et eksempel på formatet for en webadresse, der bruger alle tre parametre:

https://takeout.google.com/settings/takeout/custom/google_account,my_activity,fit,youtube?dest=drive&frequency=2_months

Tip! Vi arbejder fortsat på dette eksempel, og det kan fra tid til anden blive opdateret. De mulige værdier, som apps eller andre produkter kan medtage, kan ses i kilden for den gengivne html i css-attributterne med titlen "data-id". De mulige værdier for parameteren "dest" omfatter f.eks. "box", "dropbox", "drive" og "onedrive".  De mulige værdier for parameteren "frequency" omfatter "2_months"

Almindelige spørgsmål vedrørende download af Google-data

Hvilket format bruges, når jeg downloader mine YouTube-videoer?

Videoer downloades i deres oprindelige format eller som MP4-filer med H264-video og AAC-lyd.

Jeg er medlem af en Google-gruppe. Hvordan downloader jeg meddelelser og oplysninger om medlemskab fra gruppen?

Det er kun ejere, der kan downloade en gruppes meddelelser og medlemskab.

Hvis du er medlem eller administrator, kan du bede ejeren om at downloade de ønskede oplysninger og dele dem med dig. Hvis du får meddelelser leveret til din mail, kan du downloade din meddelelseshistorik fra dit mailarkiv.

Jeg er Google Workspace-administrator. Hvordan eksporterer jeg min organisations data?

Du kan downloade eller migrere din organisations data, f.eks. mails, kalendere, dokumenter og websites. Se, hvordan du eksporterer din organisations Google Workspace-data.

**Der er tjenesteudbydere, som ikke er Google-tjenesteudbydere, på denne liste. Når du vælger en tjenesteudbyder, som ikke er en Google-tjenesteudbyder, sker følgende:

1. Du giver Google tilladelse til at overføre filerne på dine vegne til denne tjenesteudbyder.

2. Når filerne er uploadet til denne tjenesteudbyder, er Google ikke længere ansvarlig for filerne. Indholdet i eksporten er underlagt tjenesteudbyderens vilkår.

Tip! Gennemgå selv dataene for at forstå, hvad der deles.

Send os din feedback

Fortæl os, hvordan det var at downloade dine Google-data. Ved at dele din feedback hjælper du Google med at forbedre dette produkt til gavn for dig selv og andre.

true
Velkommen til din Google-konto!

Vi kan se, at du har en ny Google-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du får en bedre oplevelse med din Google-kontotjekliste.