Download dine data

Du kan eksportere og downloade dine data fra de Google-produkter, du bruger, f.eks. mail, kalender og fotos. Ved at følge en simpel vejledning kan du oprette et arkiv til eget brug eller bruge dataene i en anden tjeneste.

Bemærk! Dine data slettes ikke fra Googles servere, når du downloader dem. Se, hvordan du sletter din konto eller sletter din aktivitet.

Trin 1: Vælg, hvilke data der skal medtages i dit arkiv

1. Gå til siden Download dine data. De produkter, der indeholder dine data, vælges automatisk.
    • Hvis du ikke vil downloade data fra et produkt, skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet ud for produktet.
    • Hvis du kun vil downloade visse data fra et produkt, kan du muligvis vælge en knap som f.eks. Liste, så alle data medtages. Derefter kan du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet ud for de data, der ikke skal medtages.
  2. Vælg Næste trin.

Trin 2: Tilpas dit arkivformat

Leveringsmetode

Send downloadlink via mail

Vi sender dig en mail med et link til download af dit arkiv.

1. Vælg Send downloadlink via mail under "Leveringsmetode".
  2. Vælg Opret arkiv.
  3. Vælg Download arkiv i den mail, du modtager.
  4. Download dine data ved at følge vejledningen på skærmen.

Føj til Drev

Vi tilføjer dit arkiv i Google Drev og sender dig en mail med et link til arkivets placering. Dine data medregnes i din lagerplads.

1. Vælg Føj til Drev under "Leveringsmetode".
  2. Vælg Opret arkiv.
  3. Vælg Se i Drev i den mail, du modtager. Du får vist en mappe med dine data, som er sorteret efter produkt.
  4. Vælg Download Download øverst på skærmen for at downloade dine data.

Føj til Dropbox

Vi uploader dit arkiv til Dropbox og sender dig en mail med et link til arkivets placering.

1. Vælg Føj til Dropbox under "Leveringsmetode".
  2. Vælg Tilknyt konto, og opret arkiv.
  3. Du omdirigeres nu til Dropbox. Log ind på din Dropbox-konto, hvis du bliver bedt om det.
  4. Vælg Tillad i det Dropbox-vindue, der beder om tilladelse til, at Google Download Your Data kan få adgang til sin egen mappe "Apps" i din Dropbox.
  5. Undlad at dele denne Dropbox-mappe med andre, hvis dine data skal forblive private.
  6. Vælg Se i Dropbox i den mail, du modtager. Du føres til den Dropbox-mappe, der indeholder dit arkiv.
  7. Du kan downloade dine data ved at følge Dropbox-fremgangsmåden til download af filer.

Bemærkninger

• Når du har fulgt denne vejledning, vises Google Download Your Data som en tilknyttet app i dine sikkerhedsindstillinger for Dropbox. Du kan til enhver tid fjerne Google som tilknyttet app (hvis du på et senere tidspunkt eksporterer data til Dropbox, skal du give Google adgang igen).
  • Når dit arkiv er flyttet til Dropbox, er Google ikke længere ansvarlig for det. Dit arkiv vil være omfattet af Dropbox Servicevilkår.

Føj til Microsoft OneDrive

Vi uploader dit arkiv til Microsoft OneDrive og sender dig en mail med et link til arkivets placering.

1. Vælg Føj til OneDrive under "Leveringsmetode".
  2. Vælg Tilknyt konto, og opret arkiv.
  3. Du omdirigeres nu til Microsoft. Log ind på din Microsoft-konto, hvis du bliver bedt om det.
  4. Vælg Ja i det Microsoft-vindue, der beder om tilladelse til, at Google Download Your Data kan få adgang til dine oplysninger.
  5. Undlad at dele denne OneDrive-mappe med andre, hvis dine data skal forblive private.
  6. Vælg Se i OneDrive i den mail, du modtager. Du føres nu til den OneDrive-mappe, der indeholder dit arkiv.
  7. Du kan downloade dine data ved at følge OneDrive-fremgangsmåden til download af filer.

Bemærkninger

• Når du har fulgt denne vejledning, vises Google Download Your Data som en app, der har adgang til nogle af dine oplysninger, i dine sikkerheds- og privatlivsindstillinger for Microsoft OneDrive. Du kan til enhver tid fjerne Googles adgang (hvis du på et senere tidspunkt eksporterer data til OneDrive, skal du give Google adgang igen).
  • Når dit arkiv er flyttet til OneDrive, er Google ikke længere ansvarlig for det. Dit arkiv vil være omfattet af Microsoft-serviceaftalen.

Føj til Box

Vi uploader dit arkiv til Box og sender dig et link til dets placering via mail.

1. Vælg Føj til Box under "Leveringsmetode".
  2. Vælg Tilknyt konto, og opret arkiv.
  3. Du omdirigeres nu til Box. Log ind på din Box-konto, hvis du bliver bedt om det.
  4. Vælg Giv adgangstilladelse til Box i det Box-vindue, der beder om tilladelse til, at Google Download Your Data kan få adgang til dine oplysninger.
  5. Du kan holde dine data private ved at sørge for, at du ikke deler denne Box-mappe med andre. Hvis du eksporterer til en virksomhedskonto, kan administratoren se dine data, også selvom der ikke er oprettet noget link til deling.
  6. Vælg Se i Box i den mail, du modtager. Du føres nu til den Box-mappe, der indeholder dit arkiv.
  7. Du kan downloade dine data ved at følge Box-fremgangsmåden til download af filer.

Bemærkninger

• Når du har fulgt denne vejledning, vises Google Download Your Data i dine tilknyttede apps som en app, der har adgang til nogle af dine oplysninger. Du kan til enhver tid fjerne Googles adgang (hvis du eksporterer data til Box på et senere tidspunkt, skal du give Google adgang igen).
  • Din valgte maksimale arkivstørrelse skal være mindre end den maksimale filuploadstørrelse for din Box-konto. Filer i dine arkiver, der er større end den maksimale filuploadstørrelse for din Box-konto, eksporteres ikke til Box.
  • Når dit arkiv er flyttet til Box, er Google ikke længere ansvarlig for det. Dit arkiv vil være omfattet af privatlivspolitikken for Box.

Eksporttype

Engangsarkivering

Opret et enkelt arkiv med dine valgte data.

Bemærk! Hvis du er tilmeldt programmet Avanceret beskyttelse, starter oprettelsen af arkivet først to dage senere.

Planlagte eksporter

Opret automatisk et arkiv med dine valgte data hver anden måned i ét år. Det første arkiv oprettes med det samme.

Bemærk! Hvis du er tilmeldt programmet Avanceret beskyttelse, er planlagte eksporter ikke tilgængelige.

Filtype

ZIP-filer

ZIP-filer kan åbnes på de fleste computere.

TGZ-filer

Du skal muligvis bruge yderligere software for at åbne disse filer i Windows.

Arkivstørrelse

Vælg den maksimale arkivstørrelse på arkiver, du vil oprette. Hvis de data, du downloader, er større end denne arkivstørrelse, oprettes der flere arkiver.

Trin 3: Få adgang til dit arkiv

Når dit arkiv er oprettet ved hjælp af en af disse muligheder, sender vi dig en mail med et link til arkivets placering. Afhængigt af mængden af oplysninger på din konto kan denne proces tage alt fra et par minutter til et par dage. De fleste modtager linket samme dag, de anmoder om det.

Bemærk! Hvis du er tilmeldt programmet Avanceret beskyttelse, starter oprettelsen af arkivet først to dage senere.

Almindelige spørgsmål

Hvilket format skal jeg vælge til mine data?

Beslutningen om, hvilket format du skal bruge, afhænger af tjenesten, typen af data og din tilsigtede brug. Vi har valgt de typer, som vi mener, er de mest anvendelige og flytbare. Vi eksporterer f.eks. kontaktpersoner som vCard, der er et meget almindeligt format for mailudbydere. Vi tilbyder ofte også yderligere muligheder, der passer til dine specifikke behov.

Hvor skal jeg gemme mine data?

Du kan gemme dine data et hvilket som helst sted, der er sikkert og har tilstrækkelig plads. I de fleste tilfælde er det lettest at downloade dem direkte til din computer.

Hvis du bruger en offentlig computer, skal du gemme dem i Google Drev eller på en alternativ lagerplads, hvor du er den eneste bruger.

Bemærk! Hvis du bruger Google Drev og har planer om at slette din Google-konto, skal du flytte dit arkiv til en anden lagerplads, før du sletter din konto.

Hvorfor blev mit arkiv opdelt i flere filer?

Arkiver, der er overskrider den størrelsesbegrænsning, du har valgt, opdeles i flere filer.

Du kan mindske risikoen for, at dit arkiv bliver opdelt, ved at vælge størrelsesgrænsen på 50 GB.

Bemærk! Der skal muligvis bruges særlig software til at udpakke et TGZ-arkiv. Husk, at disse filtyper ikke må have Unicode-tegn i filnavnene.

Hvorfor udløber mine arkiver?

Dit arkiv udløber efter ca. syv dage. Derefter er det en god idé at oprette et nyt arkiv med dine mest opdaterede oplysninger.

Et udløbet arkiv betyder ikke, at dine data er udløbet, så du kommer ikke til at opleve nogen ændring i Googles tjenester.

Bemærk! Vi tillader kun, at hvert arkiv downloades fem gange. Herefter skal du anmode om et nyt arkiv.

Hvorfor skal jeg angive min adgangskode igen, når jeg prøver at downloade mit arkiv?

Beskyttelsen af dine data er meget vigtig, så når du opretter et arkiv, vil vi gerne sikre, at du er den eneste person, der downloader dine data.

Du skal derfor indtaste adgangskoden til din Google-konto igen, hvis du ikke har gjort det for nylig. Vi ved, at det kan være ubelejligt, men det er vigtigt at tage denne ekstra forholdsregel for at beskytte dine data.

Bemærk! Hvis totrinsbekræftelse er aktiveret på din konto, bliver du muligvis også bedt om at gennemføre et yderligere bekræftelsestrin.

Hvorfor fungerede mit arkiv ikke?

Hvis noget går galt med dit arkiv, eller du ikke kan oprette et, skal du prøve at oprette et nyt. Dette løser ofte problemet.

Hvordan beholder jeg mine Gmail-etiketter, når jeg eksporterer mine mails?

Når du eksporterer dine mails fra Gmail, gemmes hver beskeds etiketter i en særlig X-Gmail-Labels-header i din downloadede fil. Selvom der ikke er nogen mailklienter, som genkender denne header nu, tillader de fleste mailklienter, at udvidelser skrives, som kan gøre brug af etiketterne.

Hvilket format bruges, når jeg downloader mine YouTube-videoer?

Dine videoers format afhænger af, hvornår du uploadede dem:

• For mindre end seks måneder siden: Videoer downloades i deres oprindelige format.
  • For mere end seks måneder siden: Videoer downloades i deres oprindelige format eller som MP4-filer med H264-video og AAC-lyd.
Jeg er medlem af en Google-gruppe. Hvordan downloader jeg meddelelser og oplysninger om medlemskab fra gruppen?

Det er kun ejere, der kan downloade en gruppes meddelelser og medlemskab.

Hvis du er medlem eller administrator, kan du bede ejeren om at downloade de ønskede oplysninger og dele dem med dig. Hvis du får meddelelser leveret til din mail, kan du downloade din meddelelseshistorik fra dit mailarkiv.

Jeg er G Suite-administrator. Hvordan eksporterer jeg min organisations data?

Du kan downloade eller migrere din organisations data, f.eks. mails, kalendere, dokumenter og websites. Se, hvordan du eksporterer din organisations G Suite-data.

Send os din feedback

Fortæl os om din brugeroplevelse med at downloade dine data. Ved at dele din feedback hjælper du Google med at forbedre dette produkt til gavn for dig selv og andre.