Krav til CSS-programmet

Programmet for prissammenligningstjenester (CSS, Comparison Shopping Services) giver dig mulighed for at:

• Deltage i dedikerede oplevelser i økosystemet
  • Vise CSS-produktsider tydeligt i resultaterne på Google
  • Vise produkter på vegne af sælgere organisk og i annoncer på Google
  • Vise sammenligningsannoncer
Prissammenligningstjenester (CSS) kan placere Shopping-annoncer og gratis produktfortegnelser på Google på vegne af sælgere i følgende lande: Belgien, Danmark, Finland, Frankrig, Grækenland, Irland, Italien, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Schweiz, Slovakiet, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn og Østrig.

Google tilbyder CSS Center som en hjælp til at administrere din deltagelse i CSS-programmet og til at få adgang til og administrere tilknyttede sælgere.

Hvis du vil deltage i CSS-programmet, skal du følge vejledningen i Sådan kommer du i gang som CSS på Google.

På denne side

Minimumskrav til CSS-programmet

Du skal opfylde følgende krav for at deltage i CSS-programmet:

• Din virksomhed skal være registreret i mindst ét af de lande, hvor CSS-programmet er tilgængeligt, og vise en virksomhedsadresse på dit website, der svarer til din registrering.
  • Du skal administrere et website for en prissammenligningstjeneste, der overholder følgende krav:
    • Websitet giver brugerne mulighed for at søge efter og sammenligne forskellige produkter. Det skal også give brugerne mulighed for at sammenligne prisen og salgsbetingelserne for det samme produkt, der tilbydes af forskellige sælgere.
    • Websitet viser produkter fra mindst 50 forskellige sælgerdomæner for hvert land, du vil deltage i. Disse skal være sælgere, der sender produkter til det pågældende land, hvilket vil sige, at forbrugerne i landet kan købe hos dem.
    • Websitet viser produkter og fører brugerne til en side, hvor de kan købe dem.
    • Websitet har et søgefelt til forespørgsler og en søgefunktion, der primært er baseret på en dynamisk og automatiseret proces, og som ikke i væsentlig grad er baseret på søgeteknologi licenseret af eller syndikeret fra Google.
    • Websitet tilbyder muligheder for sortering og filtrering af produktresultater på baggrund af pris og mindst én anden dimension, der er relevant for forbrugerne, f.eks. brand, sælger eller forsendelsestid.
    • Websitet er tilgængeligt for alle uden tilmelding.
Hvis din virksomhed primært er en markedsplads, der tillader transaktioner på dit eget domæne, kan du ikke deltage som en CSS, men du kan deltage som en markedsplads via en eller flere CSS'er efter eget valg.

Hvis du opfylder disse krav, er du kvalificeret til at deltage i CSS-programmet. Du kan følge vejledningen i Sådan kommer du i gang som CSS på Google for at tilmelde dig og undersøge følgende muligheder.

Det dedikerede økosystem

Det dedikerede økosystem giver potentielle kunder mulighed for at koncentrere sig om tilbud på CSS, mens de søger efter produkter på Google.

Hvis din virksomhed og dit website overholder minimumskravene i CSS-programmet, og du har en aktiv CSS Center-konto (du får adgang til CSS Center, når du har udført de trin, der er beskrevet i Sådan kommer du i gang som CSS på Google), er dit website kvalificeret til at blive vist i det dedikerede økosystem.

Vis CSS-produktsider tydeligt i resultaterne på Google

Bemærk! Muligheden for at få vist CSS-produktsider er i øjeblikket lanceret i følgende lande: Belgien, Danmark, Frankrig, Irland, Italien, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland og Østrig.

Følgende krav skal være opfyldt, for at dine CSS-produktsider kan blive vist tydeligt i resultaterne for shoppingrelaterede kundeforespørgsler på Google i lande, hvor CSS-programmet er tilgængeligt:

• Din virksomhed og dit website overholder minimumskravene i CSS-programmet, og du har en aktiv CSS Center-konto.
  • CSS-produktsider, der indsendes til Google, skal overholde Googles politikker for gratis fortegnelser og/eller politikker for Shopping-annoncer med følgende undtagelser og/eller modifikationer:
    • Forbudt praksis: Politikken vedrørende misbrug af netværket med gratis fortegnelser og politikken vedrørende misbrug af netværket i Shopping-annoncer
      • Indhold med ringe værdi: CSS-produktsider, der ikke kan overføres, skal vise sælgertilbud, der giver alle kunder mulighed for at gennemføre købet af et produkt.
    • Krav til websites/Redaktionelle og tekniske krav: Redaktionelle og tekniske krav til gratis fortegnelser og Redaktionelle og tekniske krav for Shopping-annoncer
      • Utilstrækkelige kontaktoplysninger: CSS-websites skal indeholde kontaktoplysninger og verificerede virksomhedsoplysninger i CSS Center og på CSS-websitet.
        • Eksempler: Websitet må ikke mangle kontaktoplysninger (dvs. intet af følgende er angivet: link til sociale medier, kontaktmailadresse eller telefonnummer). CSS Center-kontoen må ikke mangle kontaktoplysninger, f.eks. en fysisk virksomhedsadresse eller et verificeret telefonnummer.

• Manglende politik for returnering og refusion: CSS-produktsider, der ikke kan overføres, behøver ikke klart og tydeligt at angive oplysninger om returnering og refusion. Disse oplysninger skal være på de relevante sælgersider og på CSS-sider, der kan overføres.
      • Anvendelighed: CSS-produktsider, der ikke kan overføres, skal vise sælgertilbud og links til sælgerwebsites, hvor alle kunder kan gennemføre købet af et produkt.
        • Eksempler: Felter med virksomhedsoplysninger i sælgerens betalingsproces bør ikke være obligatoriske. Kunder fra bestemte internetlokationer (IP-adresser) bør ikke forhindres i at gennemføre betalingsprocessen.

• Krav til stil: CSS-produktsider skal bruge fortegnelsesfunktionerne til det, de er beregnet til.
        • Eksempler: Fortegnelser, der bruger titelfeltet som et ekstra beskrivelsesfelt, eller fortegnelser, der viser billeder med irrelevant eller påtrængende tekst, er ikke tilladt. Du finder specifikke retningslinjer for, hvordan du overholder denne politik, i afsnittene om attributterne titel [title] og beskrivelse [description] i specifikationen for produktdata.

• Domænesikkerhed: CSS-produktsider eller tilknyttede websitedomæner, som Google anser for usikre, er ikke tilladte.
        • Eksempler: Domæneside, der anses som usikker på grund af hacking eller anden aktivitet, der er årsag til, at websitet bliver kompromitteret, er ikke tilladt. Hvis Google registrerer mistænkelige signaler, kan kunder blive blokeret, så de ikke kan besøge dit website fra bestemte browsere og fra Google Søgning.

• Uansvarlig indsamling og brug af data i gratis fortegnelser og Uansvarlig indsamling og brug af data i Shopping-annoncer:

• Vores politik: Google vil gerne have, at kunderne skal kunne stole på, at deres oplysninger behandles med respekt og omtanke. CSS'er og deres sælgere må derfor hverken misbruge disse oplysninger eller indsamle dem uden tydelig begrundelse eller passende sikkerhedsforanstaltninger.

• Links, der indsendes til CSS-produktsider, skal føre til det domæne, der er knyttet til dit CSS Center. Du må ikke automatisk omdirigere brugere til andre domæner.
  • Alle CSS-produktsider, som du indsender til Google, hvor brugerne kan sammenligne priser og salgsbetingelser fra flere sælgere af det samme produkt, skal vises på dit website.
  • Alle CSS-produktsider, der indsendes til Google, skal overholde specifikationen for CSS-produktdata og kravene til CSS-landingssider og tydeligt vise:
    • En produktbeskrivelse, titel og billede.
    • Betingelserne for pris og salg af det produkt, der tilbydes af mindst 2 forskellige sælgerdomæner, som har produktet tilgængeligt til køb online. Disse skal svare til de oplysninger, du har indsendt til Google i dine produktdata.
  • Som CSS skal du sørge for, at links fra din CSS-produktside fører til salgssider, hvor forbrugerne kan købe det viste produkt direkte.
  • Som CSS skal du beskytte brugerne mod sider, der har til formål at skade dem eller opnå uautoriseret adgang til en computer, en enhed eller et netværk, bruge "phishing"-teknikker og/eller indsamle på en usikker måde og misbruge brugernes personlige oplysninger.
Bemærk! Hvis du vil deltage i denne mulighed, skal du sørge for, at du har tilmeldt dig som CSS på Google og fulgt vejledningen Sådan begynder du at vise dine produktsider på Googles platforme.
Hvis du ikke opfylder kravene, er dine CSS-produktsider ikke kvalificerede til at blive vist på Google, og Google kan suspendere din deltagelse i denne mulighed. Du får besked i CSS Center.

Vis produkter på vegne af sælgere organisk og i annoncer på Google

Her kan du se minimumskravene og bedste praksis for, hvordan du placerer annoncer og viser produkter på vegne af sælgere organisk på Google i de lande, hvor CSS-programmet er tilgængeligt:

• Din virksomhed og dit website overholder minimumskravene i CSS-programmet, og du har en aktiv CSS Center-konto.
  • Dit CSS-website giver brugerne mulighed for at finde alle de sælgerprodukter, du indsender til og viser på Google på vegne af de pågældende sælgere.
  • Produkter, der vises organisk og i annoncer, skal overholde specifikationerne for produktdata og alle relevante Shopping-politikker.
  • Promoverede links skal føre brugerne direkte til en side, der giver dem mulighed for at købe produktet, medmindre andet udtrykkeligt er specificeret for et bestemt format. Få flere oplysninger om kravene til landingssider.
  • Indsend produktdata for hver enkelt sælger, du repræsenterer, i et separat Merchant Center. Hvis en nyoprettet Merchant Center-konto f.eks. ikke er knyttet til din CSS endnu, kan du starte en flytning.
  • Hvis du gerne vil repræsentere en markedsplads, kan du anmode om en separat Markedsplads-konto for flere kunder til produkter på den pågældende markedsplads. Indsend produktdata for hver privat sælger på markedspladsen på en separat underkonto til den pågældende Markedsplads-konto for flere kunder. Hvis du tillader transaktioner på dit eget domæne, kan du anmode om en separat Markedsplads-konto for flere kunder til disse produkter og indsende produktdata for hver sælger på en separat underkonto til den pågældende Markedsplads-konto for flere kunder.
  • Du garanterer, at du har de nødvendige rettigheder til at tillade Google at tilgå, indeksere, cachelagre eller crawle webadresserne for landingssiderne på sælgerens website og det indhold, der er tilgængeligt via disse webadresser. Du garanterer yderligere, at Google må vise de oplysninger, der er knyttet til de produktdata, du indsender. Det skal fremgå klart og tydeligt for tredjeparter, som din tjeneste leveres til, at deres indhold bliver videregivet til Google og kan blive gjort offentligt tilgængeligt.
Bemærk! For at kunne deltage i denne mulighed skal du sørge for, at du har tilmeldt dig som CSS på Google og fulgt vejledningen i Sådan begynder du at vise produkter på vegne af dine sælgere.
Hvis du ikke overholder disse krav, afviser Google dine sælgeres produkter eller suspenderer Merchant Center-konti. Du får besked i Merchant Center.