Optimer din videokampagne for at få flere konverteringer

Optimize your Video campaign for more conversions

Du kan oprette en videokampagne, der henvender sig til brugere, der sandsynligvis vil konvertere. Når du opretter en videokampagne med målet "Salg", "Kundeemner" eller "Websitetrafik", kan du give Google Ads mulighed for at optimere bid til konverteringer baseret på det gennemsnitlige beløb, du er villig til at betale (Mål-CPA) eller give Google Ads mulighed for automatisk at angive bud for at give dig det højest mulige antal konverteringer inden for dit budget (Maksimér antal konverteringer).

I denne artikel kan du få tips til, hvordan du optimerer dine videokampagner til konverteringer.

Før du begynder

Hvis du ikke har oprettet videokampagner i Google Ads før, skal du gennemgå trinnene til oprettelse af en videokampagne i Google Ads.

Opret og lancer din videokampagne

Påkrævet

Tip #1 Konverteringssporing

Konfigurer konverteringssporing på dit website, og sørg for, at det globale websitetag fungerer korrekt. Optimer til lette konverteringshændelser, f.eks. "læg i kurven" eller "websitebesøg", og vælg en indstilling for optælling af konverteringer, der passer til din kampagne. Det giver værdifulde signaler til vores systemer, så du kan opnå de ønskede resultater hurtigere.

Tip #2 Budget

Dine budgetindstillinger har betydningen for, hvor hurtigt vi kan optimere din kampagne til konverteringer. Til kampagner, der bruger budgivning baseret på mål-CPA, anbefales det, at du angiver et budget, der er mindst 15 gange så stort som din mål-CPA. Brug nedenstående diagram til at se, hvor lang tid det tager at optimere din kampagne afhængigt af det aktuelle budget.

Budgetindstilling Optimeringstid
Mere end 15 gange din mål-CPA 7 til 8 dage
10 til 15 gange din mål-CPA 2 uger
5 til 10 gange din mål-CPA 3 uger

Til kampagner, der bruger budgivning til maksimering af antal konverteringer, skal det daglige budget være mindst 10 gange din forventede video-CPA.

Anbefalet

Tip #3 Budgivning

Hvis du overvejer en video-CPA, skal du starte med budgivning baseret på mål-CPA. (Hvis du ikke kender din video-CPA, skal du følge de vejledende budanbefalinger, der vises i Google Ads, når du opretter din kampagne).

Hvis dit primære mål er at generere så mange konverteringer som muligt i en sæsonrelateret kampagne eller en annoncekampagne, skal du starte med budgivning til maksimering af antal konverteringer.

Målgruppe

Start med tilpassede målgrupper (baseret på søgeord til Søgenetværket), Kundematch-målgrupper, remarketingmålgrupper eller tilsvarende målgrupper. Ud over disse målgrupper bør du tilvælge målgruppeudvidelse for at vise dine annoncer til flere, som sandsynligvis vil foretage en konvertering.

Hvis du bruger tilpassede målgrupper (baseret på søgeord til Søgenetværket), skal du bruge 10-15 af de foreslåede søgeord baseret på din tidligere konverteringseffektivitet eller dine mest effektive søgeord til Søgenetværket.

Hvis du bruger en remarketingmålgruppe eller en Kundematch-målgruppe, skal du parre målgruppen med en tilsvarende målgruppe i den samme kampagne og forbliv tilmeldt til målgruppeudvidelse for at sikre, at målretning efter målgruppe fungerer på iOS. Få flere oplysninger om Apples ændringer af beskyttelse af brugernes personlige oplysninger og databrug for iOS 14.

Annoncemateriale

Tilføj udvidelser med undersidelinks, eller kør flere varianter af annoncemateriale (mindst fem, hvis det er muligt, med forskellige knapper til opfordring til handling, overskrifter eller videoaktiver for hvert annoncemateriale).

Grønt flueben Hav en tydelig opfordring til handling: Brug udtryk som "Få flere oplysninger", "Tilmeld dig" eller "Køb nu".

Grønt flueben Få din målgruppes opmærksomhed: Få brugerens opmærksomhed inden for de første fem til ti sekunder af annoncen ved at skitsere et problem og forklare, hvordan dit produkt eller din service kan løse problemet.

Grønt flueben Gentag, hvad du tilbyder: Gentag din opfordring til handling i videoens voiceover, eller inkluder den i den overlejrede grafik.

Når du har oprettet din kampagne, skal du overvåge effektiviteten i 7-10, før du foretager optimeringer.

Er du klar til at gå i gang?

Opret en kampagne

Få flere konverteringer

Hvis din kampagne opfylder dine mål, og du får mindst fem konverteringer om dagen i de næste 14 dage, skal du følge disse bedste fremgangsmåder for at øge dine kampagners indflydelse.

Kør kampagner i mindst fire uger for at opnå mindst 15 % større effektivitet.

Tip #2 Budget

Hvis din kampagne er begrænset af sit budget, kan du øge det samlede budget. Følg de vejledende budgetanbefalinger, der vises til højre i Google Ads, når du opretter din kampagne.

Målgruppe

Sørg for, at mindst én kampagne på din Google Ads-konto er målrettet mod målgrupper i markedet. Hvis der er tilføjet demografisk målretning i din kampagne, skal du fjerne den demografiske målretning i mindst én annoncegruppe pr. kampagne.

Netværk

Aktivér Google-videopartnere i dine kampagneindstillinger for at generere flere konverteringer på en mere effektiv måde. Google-videopartnere er websites og mobilapps af høj kvalitet fra vores udgivere. De giver dig mulighed for at vise dine videoannoncer andre steder end på YouTube.

Måling

Brug tilskrivningsrapporter til at få indblik i kundens konverteringsrejse på tværs af netværk.

Annoncemateriale

Brug videoeksperimenter til at identificere dine mest effektive kreative strategier til nyt annoncemateriale, og overvej at optimere dine annoncer.

Videoeksperimenter er et testværktøj, der giver dig mulighed for at optimere effektiviteten af dine videokampagner. Med Videoeksperimenter kan du oprette eksperimenter, der sammenligner forskellige videoannoncer baseret på deres konverteringseffektivitet. Hvis du vil se, om du er kvalificeret til at bruge Videoeksperimenter, skal du kontakte din Google-kontorepræsentant.

Kampagnetype

Generér endnu flere konverteringer ved at køre Discovery-kampagner ud over Videokampagner til handling.

Bedste fremgangsmåder for kampagner, der bruger budgivning baseret på mål-CPA

Hold øje med din kampagnes effektivitet i mindst 7-14 dage, inden du foretager ændringer. Hvis kampagnen har effektivitetsproblemer med mål-CPA (målpris pr. handling), er her nogle anbefalinger til forbedringer af kampagnens effektivitet.

Scenarie Anbefaling Bud
Kampagnen bruger for lidt og opfylder målpris pr. handling Udvid din målgruppe. Opret annoncegrupper til nye målgrupper for manuelt at finde brugere, der er mere tilbøjelige til at konvertere, eller tilføje en annoncegruppe uden målretning, hvilket giver målpris pr. handling den bredest mulige målgruppe for konverteringer. Øg langsomt buddet for målpris pr. handling med 10 % til 15 % ad gangen for at forbedre leveringen.
Kampagnen bruger for lidt og overskrider målprisen pr. handling Brug en anden målgruppe. Opret annoncegrupper til forskellige målgrupper for at finde de brugere, der er mere tilbøjelige til at konvertere. Hvis du forsøger at skabe opmærksomhed om dit produkt, skal du bruge konverteringsindstilling på kampagneniveau til at optimere til denne målgruppe. Brug samme bud for målpris pr. handling
Budgettet for kampagnen er jævnt fordelt og overskrider målprisen pr. handling Gør din målgruppe smallere. Hvis den nuværende målgruppe er bred, kan du overveje at tilføje flere målgrupper, som du mener kan være mere tilbøjelige til at konvertere. Reducer langsomt buddet for målpris pr. handling med 10 % til 15 % ad gangen, mens du overvåger konverteringsvolumen.

Optimale løsninger til en kampagne, der bruger budgivning til maksimering af antal konverteringer

Hvis din budstrategi er Maksimér antal konverteringer, skal du vente mindst en uge (3-7 dage), før du foretager ændringer i din kampagne. Hvis din kampagne har problemer med konverteringer, budget, eller CPA'er, er her nogle anbefalinger til, hvordan du kan forbedre kampagnens effektivitet.

Scenarie Anbefaling
Kampagnen genererer igen konverteringer
  • Tjek, at konverteringssporing er konfigureret korrekt.
  • Tilføj nye annoncegrupper for Kundematch-målgrupper, tilsvarende målgrupper eller målgrupper i markedet for at udvide din målgruppe.
  • Overvej at bruge en lettere konverteringshændelse, eller udvid konverteringsperioden for bedre at kunne justere til den tid, der går fra visning til konvertering.
Kampagnen bruger ikke sit budget

Tilføj nye annoncegrupper for Kundematch-målgrupper, tilsvarende målgrupper eller målgrupper i markedet for at udvide din målgruppe.

CPA'erne er for høje

Bemærk, at det kan tage 7-14 dage, inden automatisk budgivning er effektivt. Hvis CPA'erne stadig er for høje efter 7-14 dage:

• Overvej at bruge en lettere konverteringshændelse, eller udvid konverteringsperioden for bedre at kunne justere til den tid, der går fra visning til konvertering.
  • Opret annoncegrupper til forskellige målgrupper for at finde de brugere, der er mere tilbøjelige til at konvertere.
  • Tilføj undersidelinks, eller test andre annoncevarianter, skift f.eks. teksten (f.eks. overskriften eller opfordringen til handling) eller videoen med det formål at øge konverteringsrate.

Næste trin

Grønt flueben Brug vores tjekliste for at generere onlinekonverteringer med YouTube-annoncer.

Grønt flueben Tag et Skillshop-kursus om administration af videokampagner.