Optimitzar una campanya de vídeo per obtenir més conversions

Un anunci de vídeo que segueixi les nostres pràctiques recomanades pot aconseguir més conversions

Podeu crear una campanya de vídeo que capturi la intenció dels usuaris amb més probabilitats de fer una conversió. En configurar una campanya de vídeo amb l'objectiu "Vendes", "Contactes" o "Trànsit al lloc web", podeu permetre que Google Ads optimitzi les ofertes per obtenir conversions en funció de l'import mitjà que voleu pagar (CPA objectiu) o permetre que Google Ads defineixi les ofertes automàticament per obtenir el màxim nombre de conversions sense superar el vostre pressupost (Maximització de conversions).

En aquest article us oferim consells per optimitzar les campanyes de vídeo a fi d'obtenir conversions.

Els anunciants que segueixen les pràctiques recomanades per a les campanyes d'acció de vídeo generen més d'un 50% de conversions per dòlar i percentatges de conversió almenys un 40% més alts en comparació amb quan no segueixen les pràctiques recomanades (dades globals de Google, de l'agost de 2020 al gener de 2021).

Configurar i iniciar una campanya de vídeo

Optimitzar una campanya mentre la creeu

A mesura que creeu la campanya, pot ser que rebeu notificacions segons les opcions de configuració que hàgiu seleccionat. Aquestes notificacions us poden alertar de problemes que poden comportar una disminució del rendiment o que poden ser prou significatius per impedir-vos publicar la campanya.

El menú de navegació que es mostra mentre creeu una campanya proporciona una visió integral del progrés de la creació, i us demanarà que pareu atenció a determinades notificacions sobre aspectes que us recomanem que resolgueu. Desplaceu-vos pels passos del menú de navegació per revisar i resoldre fàcilment els possibles problemes de la segmentació, les ofertes, el pressupost o altres opcions de configuració de la campanya. Obteniu informació sobre com es pot configurar la campanya per obtenir els millors resultats.

Obligatori

Tip #1 Seguiment de conversions

Configureu el seguiment de conversions al vostre lloc web i assegureu-vos que l'etiqueta de Google funcioni correctament. Optimitzeu els esdeveniments de conversió lleugers (com ara "Afegir al carretó" o "Visita al lloc web") i trieu una opció de recompte de conversions que sigui adequada per a la campanya. Si mesureu les visites a la botiga, podeu incloure-ho com a esdeveniment de conversió a fi d'optimitzar les campanyes de vídeo per a objectius omnicanal. Això proporciona senyals valuosos als nostres sistemes perquè pugueu assolir els resultats que voleu més ràpidament.

Tip #2Pressupost

La configuració del pressupost afecta la rapidesa amb què podem optimitzar la vostra campanya per obtenir conversions. En el cas de les campanyes que utilitzen ofertes de CPA objectiu, us recomanem que definiu un pressupost que sigui com a mínim 15 vegades superior al CPA objectiu. Utilitzeu la taula següent per entendre el temps que tarda a optimitzar-se la campanya en funció del pressupost definit.

Configuració del pressupost Temps d'optimització
Més de 15 vegades el vostre CPA objectiu De 7 a 8 dies
Entre 10 i 15 vegades el vostre CPA objectiu 2 setmanes
Entre 5 i 10 vegades el vostre CPA objectiu 3 setmanes

En el cas de les campanyes que utilitzen ofertes de maximització de conversions, el pressupost diari ha de ser com a mínim 10 vegades superior al vostre CPA de vídeo previst.

Recomanat

Tip #3 Ofertes

Si teniu pensat un cost per acció (CPA) de vídeo, comenceu amb ofertes de CPA objectiu. Si no coneixeu el CPA de vídeo, seguiu les recomanacions d'orientació per a les ofertes que es mostren a Google Ads en configurar la campanya.

Si el vostre objectiu principal és generar el màxim nombre de conversions possible en una campanya promocional o de temporada, comenceu amb ofertes de maximització de conversions.

Públic

Comenceu amb segments personalitzats (en funció de les paraules clau de cerca), segmentació per llista de clients, segments de dades o segments similars. A més d'aquests públics, hauríeu d'activar la segmentació optimitzada per mostrar els anuncis a més usuaris amb probabilitats de fer una conversió.

Si feu servir segments personalitzats (en funció de les paraules clau de cerca), utilitzeu entre 10 i 15 de les paraules clau suggerides, segons el rendiment de les conversions anterior o les paraules clau de cerca que generin més conversions.

Si utilitzeu un segment de dades o la segmentació per llista de clients, combineu el segment amb un segment similar a la mateixa campanya i manteniu activada la segmentació optimitzada per garantir que la segmentació per públic funcioni a iOS. Més informació sobre els canvis d'Apple en la privadesa i l'ús de les dades de l'usuari a iOS 14

Segmentació per contingut

Eviteu afegir segmentació per contingut (per paraules clau, temes o emplaçaments) a la campanya, ja que això pot limitar-ne el rendiment. Les campanyes de vídeo que generen conversions solen tenir un millor rendiment sense paraules clau, temes ni emplaçaments.

Nota: per ajudar-vos a trobar més oportunitats de conversió, ja no podreu afegir segmentació per contingut a les campanyes de conversió noves ni existents durant els propers mesos. A partir de principis de 2023, totes les opcions de configuració de segmentació per contingut existents es trauran automàticament de les campanyes de vídeo que generen conversions. Per treure manualment la segmentació per contingut de les campanyes de conversió existents, aneu a la configuració del grup d'anuncis.

Treure la segmentació per contingut de totes les campanyes de vídeo existents que generen conversions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Feu clic a Visió general.
  3. A la part superior, feu clic a "Filtre d'àrea de treball" i seleccioneu Campanyes de vídeo.
  4. A la barra "Filtre d'àrea de treball" que hi ha a sota del menú de navegació, feu clic a Afegeix un filtre i, tot seguit, a Tipus d'estratègia d’oferta.
  5. A la llista "Tipus d'estratègia d'oferta", marqueu la casella que hi ha al costat de CPA objectiu, ROAS objectiu, Maximització de conversions i Maximització del valor de conversió i, tot seguit, feu clic a Aplica.
  6. Al menú de pàgines de l'esquerra, feu clic a Contingut i, a continuació, seleccioneu Temes, Emplaçaments o Paraules clau de display/vídeo.
  7. Marqueu la casella que hi ha al costat de cada tema, emplaçament o paraula clau que vulgueu treure.
  8. Feu clic a Edita i a la icona de supressió Red X icon.
  9. Al missatge emergent que apareix, feu clic a Confirma.

Creativitat

Afegiu extensions d'enllaços de lloc o executeu diverses variants de la creativitat (almenys 5, si és possible, amb un botó de crida a l'acció, un títol o un recurs de vídeo diferents per a cada creativitat).

Green_Checkmark Utilitzeu una crida a l'acció clara: feu servir frases com ara "Més informació", "Registra't" o "Compra ara".

Green_Checkmark Capteu l'atenció del vostre públic: crideu l'atenció dels usuaris entre els 5 i els 10 primers segons de l'anunci plantejant un problema i explicant com el soluciona el producte o servei que oferiu.

Green_Checkmark Repetiu el que oferiu: repetiu la crida a l'acció a la veu en off o incloeu-la en gràfics superposats.

Un cop hàgiu creat la campanya, superviseu-ne el rendiment de 7 a 10 dies abans de fer cap optimització.

Esteu a punt per començar?

Crea una campanya

Obtenir més conversions

Si la vostra campanya compleix els objectius i heu obtingut almenys 5 conversions diàries en els 14 darrers dies, seguiu aquestes pràctiques recomanades per ampliar l'impacte de les campanyes.

Publiqueu les campanyes durant almenys 4 setmanes per obtenir fins a un 15% més d'eficiència.

Tip #2 Pressupost

Si la vostra campanya està limitada pel pressupost, augmenteu el pressupost general. Seguiu les recomanacions orientatives per al pressupost que es mostren a la dreta de Google Ads en configurar la campanya.

Públic

Assegureu-vos que almenys una de les campanyes del compte de Google Ads estigui orientada a segments al mercat. Si la campanya té capes de segmentació demogràfica, traieu la capa de segment demogràfic de com a mínim un grup d'anuncis per campanya.

Xarxes

Activeu els partners de vídeo de Google a la configuració de la campanya per obtenir més conversions de manera eficient. Els partners de vídeo de Google són aplicacions mòbils i llocs web d'editors d'alta qualitat on podeu mostrar anuncis de vídeo als espectadors en altres llocs a més de YouTube.

Mesurament

Utilitzeu els informes d'atribució per conèixer el camí de conversió que ha seguit el client a les xarxes.

Creativitat

Utilitzeu els experiments de vídeo per identificar les estratègies creatives amb un millor rendiment per a les noves creativitats i plantegeu-vos optimitzar els anuncis. També podeu fer servir la funció Veu en off per afegir una veu en off de text a parla d'alta qualitat i realista a la biblioteca de recursos de Google Ads, per a vídeos existents.

Els experiments de vídeo són una eina de proves que us permet optimitzar l'efectivitat de les campanyes de vídeo. Amb els experiments de vídeo, podeu configurar experiments que comparin diferents anuncis de vídeo en funció del rendiment de les conversions.

Tipus de campanya

Aconseguiu encara més conversions publicant campanyes discovery, a més de campanyes d'acció de vídeo.

Pràctiques recomanades per a campanyes que utilitzen ofertes de CPA objectiu

Superviseu el rendiment de la campanya durant entre 7 i 14 dies com a mínim abans de fer-hi canvis. Si la campanya té problemes de rendiment amb el CPA objectiu, aquí teniu algunes recomanacions per millorar el rendiment de la campanya.

Cas Recomanació Oferta
La despesa de la campanya no és suficient i la campanya arriba al CPA objectiu. Amplieu el públic. Creeu grups d'anuncis per a públics nous a fi de trobar manualment els usuaris amb més probabilitats de fer una conversió o bé afegiu un grup d'anuncis sense segmentació, de manera que el CPA objectiu disposi del públic més ampli possible per capturar conversions. Augmenteu gradualment l'oferta de CPA objectiu, en increments del 10% al 15%, per millorar la publicació d'anuncis.
La despesa de la campanya no és suficient i la campanya supera el CPA objectiu. Canvieu el públic. Creeu grups d'anuncis per a públics diferents a fi de trobar els usuaris amb més probabilitats de fer una conversió. Si el que voleu és crear notorietat per al vostre producte, utilitzeu l'opció de configuració de conversions al nivell de campanya per optimitzar aquest públic en qüestió. Manteniu la mateixa oferta de CPA objectiu.
La despesa de la campanya és uniforme i la campanya supera el CPA objectiu. Restringiu el públic. Si els públics actuals són amplis, plantegeu-vos utilitzar-ne d'altres que us sembli que tenen més probabilitats de fer una conversió. Reduïu gradualment l'oferta de CPA objectiu, en disminucions del 10% al 15%, alhora que superviseu el volum de conversions.

Pràctiques recomanades per a campanyes que utilitzen ofertes de maximització de conversions

Si feu servir l'estratègia d'ofertes Maximització de conversions, espereu com a mínim una setmana (de 3 a 7 dies) abans de fer cap canvi a la campanya. Si la campanya té problemes amb les conversions, el pressupost o els CPA, aquí teniu algunes recomanacions per millorar el rendiment de la campanya.

Cas Recomanació
La campanya no genera conversions
  • Comproveu que el seguiment de conversions estigui ben configurat.
  • Afegiu grups d'anuncis nous per a la segmentació per llista de clients, els segments similars o els segments al mercat a fi d'ampliar el vostre públic.
  • Plantegeu-vos crear un esdeveniment de conversió més lleuger o ampliar el període de conversió per ajustar-lo millor al temps que transcorre entre una visualització i una conversió.
La campanya no gasta el pressupost

Afegiu grups d'anuncis nous per a la segmentació per llista de clients, els segments similars o els segments al mercat a fi d'ampliar el vostre públic.

Els CPA són massa alts

Recordeu que poden passar entre 7 i 14 dies fins que les ofertes automàtiques siguin eficients. Si els CPA encara són massa alts després d'entre 7 i 14 dies:

• Plantegeu-vos crear un esdeveniment de conversió més lleuger o ampliar el període de conversió per ajustar-lo millor al temps que transcorre entre una visualització i una conversió.
  • Creeu grups d'anuncis per a públics diferents a fi de trobar els usuaris amb més probabilitats de fer una conversió.
  • Afegiu enllaços de lloc o proveu diverses variants de l'anunci, canviant el text (per exemple, el títol o la crida a l'acció) o el vídeo, per augmentar el percentatge de conversions.

Passos següents

Green_Checkmark Utilitzeu la nostra llista de comprovació per generar conversions en línia amb anuncis de YouTube.

Green_Checkmark Feu un curs de Skillshop sobre la gestió de campanyes de vídeo.