Om annoteringer og merker i Shopping-annonser og kostnadsfrie oppføringer

Annoteringer og merker er tilleggsinformasjon som kan vises på produktkortene for Shopping-annonser og kostnadsfrie oppføringer. De bidrar til at produktet ditt skiller seg ut, og til at du oppnår bedre resultater med tilbudene dine.

Google bestemmer dynamisk hvilke annoteringer og merker som skal vises, for å at de skal være så relevante som mulig for brukerne, og for at selgerne skal oppnå bedre resultater. Selv om du oppgir all informasjonen, er det ingen garanti for at annoteringen blir vist for produktene dine. Noen annoteringer vises bare på bestemte enheter, for eksempel mobilenheter og datamaskiner, eller på plattformer som Google Søk, på Shopping-fanen eller i visse land. Annoteringer kan justeres når som helst.

I denne artikkelen finner du informasjon om annoteringer og merker som vises i Shopping-annonser og kostnadsfrie oppføringer. Tilleggsinformasjon kan være tilgjengelig i produktvisningen når brukere klikker på produktet ditt.

Viktige annoteringer og merker

Kategori Tittel Kort beskrivelse Kostnadsfrie oppføringer Shopping-annonser
Produktspesifikke annoteringer Tilbudspris Viser potensielle kunder hvor mye de kan spare Ja, bekreftet Ja, bekreftet
Konverteringsannoteringer Kundene kan se hvor populær butikken din er, noe som kan bygge tillit og øke salgstallene (f.eks. «1000 kunder har nylig handlet her») Ja, bekreftet Ja, bekreftet
Promotering Gjør det mulig å angi spesialtilbud på produkter (f.eks. fri frakt eller 20 % rabatt) Ja, bekreftet Ja, bekreftet
Produktrangeringer Viser samlede anmeldelser av produktene dine, i form av en stjernevurdering fra 1 til 5 Ja, bekreftet Ja, bekreftet
Andre produktattributter Beskriver de viktigste egenskapene til produktet ditt (f.eks. materiale og størrelse) Ja, bekreftet Ja, bekreftet
Selgermerker Kvalitetsbutikk-merket Viser et «Kvalitetsbutikk»-merke for å vise at du tilbyr trygge og gode kjøp Ja, bekreftet Red X icon
Attributter for bedriftsidentitet Forteller kundene om identiteten til bedriften din Ja, bekreftet Red X icon
Annoteringer for frakt og levering Leveringstid Beregner leveringstiden ut fra hvor kunden befinner seg for kvalifiserte annonser og kostnadsfrie oppføringer Ja, bekreftet Ja, bekreftet
Retningslinjer for retur Gjør det enklere for kunder å gjennomgå tidsrammene og andre relaterte annoteringer knyttet til returer i oppføringene dine (f.eks. 30 dagers retur og kostnadsfri retur) Ja, bekreftet Ja, bekreftet
Minste bestillingsverdi Gjør at du kan fastsette et minste kjøpsbeløp før du tilbyr frakt (enten for en tilleggskostnad eller kostnadsfritt) Ja, bekreftet Ja, bekreftet
Rask og fri frakt Angir produkter som kan leveres raskt og kostnadsfritt Ja, bekreftet Ja, bekreftet
Anslått leveringsdato Beregner den totale leveringstiden, som omfatter bestillingsfrist, behandlingstid og transporttid Ja, bekreftet Ja, bekreftet
Automatiske annoteringer (ingen tilleggsdata kreves) Valutakonvertering Konverterer automatisk prisen på produktet ut fra landet brukeren er i Ja, bekreftet Ja, bekreftet
Avslag Viser en ny pris sammen med den opprinnelige prisen på produktet, slik at kundene kan se prisforskjellen Ja, bekreftet Ja, bekreftet
Annoteringer for produkter i butikk Lokale promoteringer Viser butikkspesifikke promoteringer ut fra informasjonen som allerede er oppdatert for annonsene dine for varer i butikk Red X icon Ja, bekreftet
Regional tilgjengelighet og prissetting Oppgir produkttilgjengelighet og variable priser ut fra hvor brukeren befinner seg Ja, bekreftet Ja, bekreftet
Henting i dag og henting utenfor Indikerer at det finnes et alternativ for å hente produktet i en lokal butikk i nærheten Red X icon Ja, bekreftet
Henting senere Indikerer at det finnes et alternativ for å hente produktet i en lokal butikk i nærheten ifølge i en bestemt tjenesteavtale Red X icon Ja, bekreftet
Vises og kan bestilles Indikerer at det er mulig å restbestille et produkt som per nå ikke er på lager Ja, bekreftet Ja, bekreftet
Levering samme dag Viser hvilke produkter som kan leveres samme dag Ja, bekreftet Red X icon

Linker til relatert innhold