Om annoteringer og badges i Shopping-annoncer og gratis fortegnelser

Annoteringer og badges er yderligere oplysninger, der kan blive vist på produktkortene for Shopping-annoncer eller gratis fortegnelser. De kan være med til at skille dit produkt ud fra mængden og øge effektiviteten.

Af hensyn til relevansen for brugerne og effektiviteten for sælgerne afgør Google dynamisk, hvilke annoteringer og badges der skal vises, og angivelse af alle oplysninger giver ingen garanti for, at annoteringen bliver vist sammen med dine produkter. Nogle annoteringer bliver kun vist på bestemte typer enheder, f.eks. mobilenheder og computere, på bestemte platforme, f.eks. Google Søgning og fanen Shopping, eller i bestemte lande. Der er til enhver tid mulighed for justering af annoteringer.

Denne artikel omhandler annoteringer og badges, der vises i Shopping-annoncer og gratis fortegnelser. Brugerne kan muligvis få vist flere oplysninger i produktfremviseren, når de klikker på dit produkt.

De vigtigste annoteringer og badges

Kategori Titel Kort beskrivelse Gratis fortegnelser Shopping-annoncer
Produktspecifikke annoteringer Tilbudspris Giver dig mulighed for at angive en tilbudspris, så kunder kan se, hvor meget de kan spare ja, bekræftet ja, bekræftet
Konverteringsannoteringer Giver dig mulighed for at øge salget ved at vise potentielle kunder, hvor populær din butik er, så de får større tillid til din virksomhed (f.eks. "1.000 personer har købt noget her inden for den seneste tid") ja, bekræftet ja, bekræftet
Promovering Giver dig mulighed for at angive særtilbud på dit produkt (f.eks. gratis forsendelse eller 20 % rabat) ja, bekræftet ja, bekræftet
Produktbedømmelser Viser et samlet resultat for anmeldelserne af dine produkter i form af en bedømmelse fra 1 stjerne til 5 stjerner ja, bekræftet ja, bekræftet
Andre produktattributter Disse bruges til at angive de vigtigste kendetegn ved dit produkt (f.eks. materiale eller størrelse) ja, bekræftet ja, bekræftet
Sælgerbadges Badget Top Quality Store Badget Top Quality Store gør det mere trygt for brugerne at handle hos dig ja, bekræftet Red X icon
Attributter til virksomhedsidentifikation Identificerer din virksomhed over for kunder ja, bekræftet Red X icon
Annoteringer af forsendelse og ordreopfyldelse Forsendelseshastighed Beregner leveringstid ud fra kundens lokation i kvalificerede annoncer og gratis fortegnelser ja, bekræftet ja, bekræftet
Returpolitik Giver kunder mulighed for at se tidsfrister for returnering og andre returneringsrelaterede annoteringer i dine fortegnelser (f.eks. en returpolitik med 30 dages returret eller mulighed for gratis returnering) ja, bekræftet ja, bekræftet
Minimumordreværdi Giver dig mulighed for at angive et minimumkøbsbeløb som en forudsætning for forsendelse (enten mod merpris eller gratis) ja, bekræftet ja, bekræftet
Hurtig og gratis forsendelse Giver dig mulighed for at vise produkter, der kan sendes hurtigt/gratis ja, bekræftet ja, bekræftet
Forventet leveringsdato Beregner den samlede leveringstid (inklusive tidsfrist for ordreafgivelse, ekspeditionstid og forsendelsestid) ja, bekræftet ja, bekræftet
Automatiske annoteringer (uden behov for angivelse af yderligere data) Valutaomregning Omregner automatisk produktets pris til den valuta, der benyttes i brugerens hjemland ja, bekræftet ja, bekræftet
Prisfald Viser en ny pris sammen med produktets oprindelige pris, så kunder kan se prisforskellen ja, bekræftet ja, bekræftet
Annoteringer af lokale produkter Lokale promoveringer Viser butiksspecifikke promoveringer ved brug af allerede opdaterede oplysninger fra dine annoncer for lokalt butikslager Red X icon ja, bekræftet
Regional tilgængelighed og prissætning Angiver produkttilgængelighed og variabel prissætning i henhold til brugerens lokation ja, bekræftet ja, bekræftet
Afhentning i dag og afhentning udenfor Angiver, at der er mulighed for at afhente produktet i en lokal butik i nærheden Red X icon ja, bekræftet
Afhentning senere Angiver, at der er mulighed for at afhente et produkt i en lokal butik i nærheden i henhold til en bestemt serviceniveauaftale (SLA, service-level agreement) Red X icon ja, bekræftet
Udstillet bestillingsvare Angiver, at der er mulighed for at bestille et produkt, som ikke kan købes her og nu ja, bekræftet ja, bekræftet
Levering samme dag Angiver, hvilke produkter der er kvalificeret til levering samme dag ja, bekræftet Red X icon