Kom i gang med en bedriftsprofil for leverandører av helsetjenester

Leverandører av helsetjenester – som leger, terapeuter og andre spesialister – kan bruke Bedriftsprofil til å gjøre krav på og administrere informasjonen om virksomheten sin. Med Bedriftsprofil kan du legge til informasjon om tjenestene du tilbyr, for eksempel telemedisin, og tilpasse profilen din på Google Søk og Maps.

Fra bekreftede Bedriftsprofil-kontoer kan eiere og administratorer av helsevirksomheter kommunisere med og oppdatere nåværende pasienter og tiltrekke seg nye, potensielle pasienter.

Finn ut hvordan du kan registrere deg for Bedriftsprofil.

Velg hvilken informasjon pasienter skal kunne se i bedriftsprofilen din

• Administrer informasjon som åpningstider og telefonnumre.
  • Legg til linker for bestilling av nettavtaler og virtuelle undersøkelser.
  • Legg til helsetjenestene som tilbys, for eksempel hjemmebesøk, diagnostisering og undersøkelser.
  • Kommuniser med pasientene.
  • Legg ut bilder av høy kvalitet for å vise pasientene hva de kan forvente. Du kan legge til informative bilder og diagrammer som illustrerer hvilke typer helsetjenester virksomheten tilbyr.
  • Kontroller tilgangen til bedriftsprofilene dine med beliggenhetsgrupper.

Slik kan pasienter finne informasjonen din

Når pasienter søker etter leverandører av helsetjenester på Google, kan bedriftsprofilen din bli vist i søkeresultatene. Faktorer som søkerelevans, avstand og helsevirksomhetens anseelse avgjør om informasjonen din blir vist i søk.

Følgende informasjon om helsevirksomheten din kan bli vist i den tilhørende bedriftsprofilen:

• nettsted
  • veibeskrivelse
  • telefonnummer
  • kundeanmeldelser
  • bilder
  • kort sammendrag av bedriftens virksomhet

Med en bekreftet Bedriftsprofil-konto kan du enklere holde oversikt over hvor mange dupliserte bedriftsprofiler det finnes for bedriften din. De fleste duplikatoppføringer blir korrigert i løpet av prosessen for massebekreftelse, men du kan også merke bedriftsprofiler for fjerning.

Administrer bedriftsprofilen

Bekreft bedriften og ta kontroll over kontotilgangen
Legg til linker til avtalebestilling og virtuelle undersøkelser
Viktig: Denne funksjonen er bare tilgjengelig i USA og vises bare på mobilenheter.

Helsevirksomheter kan legge til «Nettpleie» som attributt. Med dette attributtet blir det enkelt for pasienter å finne bedriftsprofilen din på Google når de søker etter behandlingsalternativer.

Du kan legge til bestillingslinker for nettavtaler og virtuelle undersøkelser for å lede pasienter til disse sidene på nettstedet ditt eller bedriftens profil på et nettsted med virtuelle undersøkelser via TV, telefon og internett.

Vi bruker en rekke ulike kilder når vi samler inn informasjon om hva ulike bedrifter tilbyr. Hvis du ser at linkene til eller attributtene for helsevirksomheten din ikke er korrekte, kan du finne ut mer om attributter og hvordan du endrer dem.

Tips: Hvis du har én enkelt side for både avtalebestilling og virtuelle undersøkelser, kan du sette inn den samme linken i begge feltene. Hvis du vil fjerne linker fra profilen din, kan du fjerne informasjonen i linkfeltene.
Administrer forsikringsinformasjon

Viktig: Forsikringsinformasjon er bare tilgjengelig for enkelte selgere i USA.

I bedriftsprofilen din på Google Søk kan du se en «Se forsikringsinformasjonen»-link nedenfor bedriftens åpningstider. Hvis du klikker på linken, åpnes en «Forsikringsinformasjon»-side med oversikt over forsikringstilbyderne bedriften din samarbeider med.

«Se forsikringsinformasjonen»-linken vises automatisk når en av partene nedenfor tilbyr forsikringsinformasjon:

• du eller bedriften din
  • organisasjonene som administrerer bedriftsprofilen din
  • tredjeparter
  • leverandører av offentlige datakilder

Gjennomgå, legg til eller fjern forsikringsinformasjon

Viktig: Hvis du ikke ennå har lagt til eller gjort krav på bedriften din, bør du gjøre dette nå. Du må så bekrefte bedriften. Når du har gjort dette, kan bedriften din vises på Søk og Maps samt i andre Google-tjenester.

1. Gå til bedriftsprofilen din. Se hvordan du finner den.
  2. Slik kan du redigere forsikringsinformasjon:
    • I Google Søk velger du Forsikring.
    • I Google Maps velger du Endre profilen og så Forsikring.
  3. Slik fjerner eller legger du til forsikringsinformasjon:
    • Slik fjerner du forsikringstilbydere:
      1. Velg en eller flere forsikringstilbydere og dekningsplaner du vil fjerne fra listen som vises.
      2. Velg deretter Fjern utvalget eller Forhåndsvisning.
    • Slik legger du til forsikringstilbydere:
      1. Velg Legg til forsikring.
      2. Velg forsikringstilbyderne du vil legge til. Hvis du ikke finner den aktuelle tilbyderen, kan du skrive inn navnet på tilbyderen i søkefeltet.
      3. Velg Forhåndsvisning.
  4. Velg Lagre på bekreftelsessiden.

Vær oppmerksom på dette:

• Du kan utelukkende velge blant forsikringstilbyderne som allerede er sendt inn til Google av forsikringsselskapene eller leverandørene av forsikringsinformasjon. Du kan ikke legge til andre forsikringstilbydere.
  • Endringer i bedriftsprofilen din publiseres i de fleste tilfeller innen tre dager. Det kan hende at vi evaluerer endringene dine med tanke på kvalitet.
  • Forsikringsinformasjon kan bli endret hyppig. Det kan hende at Google gjennomgår eller fjerner endringer etter en stund hvis vi har mottatt nyere informasjon fra forsikringstilbydere og tredjeparter.

Oppdater informasjonen om forsikringstilbydere

For at du skal være sikker på at informasjonen din er oppdatert og nøyaktig, kan det være lurt å ta direkte kontakt med forsikringstilbydere eller databaser over leverandører av offentlige helsetjenester.

Fjern «Se forsikringsinformasjonen»-linken

Hvis du fjerner alle forsikringstilbyderne fra bedriftsprofilen din, vises ikke lenger «Se forsikringsinformasjonen»-linken.

Tips: «Se forsikringsinformasjonen»-linken kan bli lagt til i profilen din igjen hvis forsikringsinformasjonen din er oppdatert eller den er lagt til av

Om kilder til forsikringsleverandører

Kildene til forsikringsleverandører inkluderer blant annet

• California Department of Health Care Services (DHCS)
  • New York State Department of Health (NYSDOH)
  • Centers for Medicare & Medicaid Services (CMS)

Viktig: Listene over forsikringsleverandører kan endres.

Optimaliser nettstedet ditt
Hvis du administrerer et nettsted, kan du motta veiledning fra senteret for Google Søk beregnet på utviklere, nettstedseiere og SEO-eksperter. Du kan gjøre nettstedsinformasjonen din mer tilgjengelig og brukervennlig ved å bruke strukturerte data og andre avanserte metoder.
Legg til tjenestene som tilbys

Tjenestene helsevirksomheter tilbyr, kan listes opp i de tilhørende bedriftsprofilene på Google. Tjenesteredigering-funksjonen er tilgjengelig hvis du ikke allerede har en liste over tjenestene dine levert av en tredjepart.

I denne funksjonen finner du et alternativ du kan bruke for å legge til tjenestene du tilbyr, sammen med beskrivelser og priser. Organiser listen over tjenestene du tilbyr, ved å dele dem inn i grupper.

Når pasienter finner profilen din på Google, finner de tjenestene dine oppført under «Tjenester».

Du kan velge tjenestene bedriften din tilbyr, fra de foreslåtte tjenestetypene. Hvis den aktuelle tjenestetypen ikke er oppført, kan du legge til egendefinerte tjenester, for eksempel «ernæringsråd», «hjemmebesøk» eller «sykdommer som behandles».

Finn ut hvordan du legger til tjenester.

Oppdater og kommuniser med pasientene

Slik kan du skape økt bevissthet rundt helsevirksomheten din og bidra til at pasienter holder seg oppdatert og opprettholder kontakten med virksomheten:

• Lag innlegg: Bidra til at pasienter holder seg oppdatert om viktige helserelaterte hendelser, nye eller populære tjenester helsevirksomheten din tilbyr, for eksempel telemedisin, samt generelle helse- og hygieneråd.
  • Legg til oppføringsadministratorer: For at det skal bli enklere for deg å administrere bedriftsprofilene dine, kan oppføringsadministratorer endre bedriftsinformasjon, administrere innlegg, svare på anmeldelser, legge ut bilder, legge ut spørsmål og svar samt laste ned statistikk.
Administrer informasjonen om helsevirksomheten
Administrer attributtene for helsevirksomheten

Vi henter inn informasjon om hva ulike bedrifter tilbyr, fra en rekke kilder. Hvis du mener at det er oppført feil attributter for helsevirksomheten din, kan du kontakte brukerstøtten for å få hjelp med å løse problemet.

• Enkelte attributter, for eksempel «Har Wi-Fi» eller «Tilrettelagt for rullestolbrukere», kan endres av bedriftseieren.
  • Helsebedrifter i USA kan også oppgi hvilke språk de lokale medarbeiderne kommuniserer på i tillegg til engelsk. Finn ut mer om hvilke attributter du kan endre.

Tips: Hvis du eier eller administrerer en legeprofil, kan du endre informasjonen om kjønnet ditt under Attributter .

Legg inn informasjon om beliggenheten hvis lokalet til helsevirksomheten er inne i et annet bygg

Viktig: Vi kan ikke garantere at beliggenhetsinformasjon vises når folk søker etter bedriften din.

Enkelte helsevirksomheter deler lokaler med andre tilsvarende virksomheter, holder til inne i klinikker, felles bygninger eller lokaler som allerede er oppført på Bedriftsprofil. I slike tilfeller kan du be om at denne informasjonen vises i bedriftsprofilen din.

Denne funksjonen kan være nyttig hvis helsevirksomheter og leverandører av helsetjenester ikke har skilt som vises på utsiden av bygningen de befinner seg i.

Retningslinjer for sykehusavdelinger og selvstendig praktiserende fagpersoner
Sykehusavdelinger og selvstendig praktiserende fagpersoner kan opprette egne bedriftsprofiler på Google. Når avdelingsprofilen eller den individuelle profilen er bekreftet, kan du kontakte brukerstøtten for å få hjelp med å knytte den til den relevante sykehus- eller bedriftsprofilen.