Kom godt i gang med en virksomhedsprofil for sundhedsudbydere

Sundhedsudbydere som læger, terapeuter og andre medicinske behandlere kan bruge virksomhedsprofilen til at gøre krav på og administrere oplysninger om deres praksis. I din virksomhedsprofil kan du tilføje oplysninger om eksempelvis telemedicin og tilpasse din profil på Google Søgning og i Maps.

Fra en bekræftet Virksomhedsprofil-konto kan ejere og administratorer af praksisser interagere med og opdatere nuværende patienter, og de kan tiltrække nye potentielle patienter.

Få oplysninger om, hvordan du tilmelder dig Virksomhedsprofil.

Vælg de oplysninger, som patienterne kan finde i din virksomhedsprofil

• Administrer oplysninger som f.eks. åbningstider og telefonnumre.
  • Tilføj links for at booke onlineaftaler og virtuelle sundhedstjenester.
  • Tilføj sundhedsrelaterede ydelser, der tilbydes, f.eks. hjemmebesøg, diagnosticering og behandlinger.
  • Interager med patienterne.
  • Send billeder i høj kvalitet for at vise patienterne, hvad de kan forvente, inden de ankommer. Du kan tilføje informerende billeder og diagrammer for at give dem flere oplysninger om, hvilke typer sundhedsrelaterede ydelser du tilbyder.
  • Administrer adgangen til dine virksomhedsprofiler med lokationsgrupper.

Sådan finder patienterne dine oplysninger

Når patienter søger efter en sundhedsudbyder på Google, kan din virksomhedsprofil blive vist i søgeresultaterne. Faktorer som søgerelevans, afstand og din praksis' udbredelse har betydning for, om dine oplysninger vises i en søgning.

De oplysninger, din virksomhedsprofil viser om din praksis, kan omfatte:

• Website
  • Rutevejledning
  • Telefonnummer
  • Kundeanmeldelser
  • Billeder
  • Kort beskrivelse af din virksomhed

Med en bekræftet Virksomhedsprofil-konto kan du kontrollere antallet af dublerede profiler, der vises for din virksomhed. Selvom de fleste dubletter vil blive fjernet i forbindelse med massebekræftelsesprocessen, kan du også rapportere virksomhedsprofiler, som bør fjernes.

Administrer din virksomhedsprofil

Bekræft din virksomhed, og anmod om ejerskab af kontoen
Tilføj links til virtuelle sundhedstjenester og booking af aftaler
Vigtigt! Denne funktion er kun tilgængelig i USA og vises kun på mobilenheder.

Praksisser kan tilføje "Onlinepleje". Denne attribut gør det let for patienter at finde din virksomhedsprofil på Google, når de søger efter plejemuligheder.

Du kan tilføje links til virtuelle sundhedstjenester og booking af aftaler for at føre patienterne hen til disse sider på dit website eller din praksis' profil på et website for virtuelle sundhedstjenester fra tredjepart.

Vi bruger mange forskellige kilder til at indsamle oplysninger om, hvad en virksomhed tilbyder. Hvis du konstaterer, at links til eller attributter for din praksis er forkerte, kan du få flere oplysninger om attributter og om, hvordan du redigerer dem.

Tip! Udfyld begge links, hvis du har en enkelt side til både virtuelle sundhedstjenester og booking af aftaler. Ryd linkfeltet, hvis du vil fjerne links fra din profil.
Administrer forsikringsoplysninger

Vigtigt! Forsikringsoplysninger er kun tilgængelige for udvalgte sælgere i USA.

På din virksomhedsprofil i Google Søgning vises linket "Tjek forsikringsoplysninger" muligvis under din virksomheds åbningstider. Når der klikkes på linket, åbnes siden "Forsikringsoplysninger", der viser de udbydere af sundhedsforsikringer, din virksomhed accepterer.

Tjek, at forsikringsoplysningerne vises automatisk, når en af nedenstående angiver forsikringsoplysninger:

• Dig eller din virksomhed
  • Organisationer, der administrerer din virksomhedsprofil
  • Tredjeparter
  • Offentlige datakilder

Gennemgå, tilføj eller fjern forsikringsoplysninger

Vigtigt! Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du tilføje eller gøre krav på din virksomhed og derefter bekræfte din virksomhed. Når denne proces er gennemført, er din virksomhed kvalificeret til at blive vist på Google Søgning, i Maps og andre Google-tjenester.

1. Gå til din virksomhedsprofil. Få oplysninger om, hvordan du finder din profil.
  2. Sådan redigerer du dine forsikringsoplysninger:
    • Vælg Forsikring via Google Søgning.
    • I Google Maps skal du vælge Rediger profil og derefter Forsikring.
  3. Sådan fjerner eller tilføjer du forsikringsoplysninger:
    • Sådan fjerner du forsikringsnetværk:
      1. Vælg et eller flere forsikringsnetværk og policer, der skal fjernes fra den liste, der vises.
      2. Vælg derefter Fjern valgte eller Forhåndsvisning.
    • Sådan tilføjer du forsikringsnetværk:
      1. Vælg Tilføj forsikring.
      2. Vælg de forsikringsnetværk, du vil tilføje. Hvis du ikke kan finde et forsikringsselskab, skal du angive det i søgefeltet.
      3. Vælg Forhåndsvisning.
  4. Vælg Gem på verificeringssiden.

Vær opmærksom på følgende:

• Du kan kun vælge blandt de udbydere af sundhedsforsikringer, der allerede er indsendt til Google af forsikringsselskaberne, eller leverandører af forsikringsoplysninger. Du kan ikke tilføje andre udbydere af sundhedsforsikringer.
  • I de fleste tilfælde offentliggøres redigeringer på din virksomhedsprofil inden for tre dage. Redigeringer kan blive gennemgået for at tjekke kvaliteten.
  • Forsikringsoplysningerne kan hurtigt ændres. Google kan gennemgå eller fjerne redigeringer efter et stykke tid, hvis vi får nyere oplysninger fra udbydere af sundhedsforsikringer og tredjeparter.

Opdater oplysninger hos udbydere af sundhedsforsikringer

For at sikre at dine oplysninger opdateres og er nøjagtige, kan det være en god idé at kontakte udbydere af sundhedsforsikringer eller offentligt tilgængelige databaser for sundhedsudbydere direkte.

Fjern linket "Tjek dine forsikringsoplysninger"

Hvis du fjerner alle forsikringsnetværk fra din virksomhedsprofil, vises "Tjek dine forsikringsoplysninger" ikke længere.

Tip! Linket "Tjek dine forsikringsoplysninger" kan føjes til din profil igen, hvis dine forsikringsoplysninger opdateres eller tilføjes af:

Om kilder til forsikringsselskaber

Kilderne til forsikringsselskaber omfatter, men er ikke begrænset til, følgende:

• California Department of Health Care Services (DHCS)
  • New York State Department of Health (NYSDOH)
  • Centers for Medicare & Medicaid Services (CMS)

Vigtigt! Listerne over forsikringsselskaber kan ændres.

Optimer dit website
Hvis du driver et website, tilbyder Google Search Central vejledning til udviklere, websiteejere og SEO-eksperter. Du kan forbedre tilgængeligheden og brugbarheden af websiteoplysninger ved hjælp af strukturerede data og andre avancerede metoder.
Tilføj ydelser, der tilbydes

Praksisser kan vise deres ydelser på virksomhedsprofilen på Google. Tjenesteeditoren er tilgængelig, hvis du ikke allerede har en liste over ydelser fra en tredjepart.

Du kan muligvis tilføje de ydelser, du tilbyder, sammen med beskrivelser og priser. Du kan ordne din liste over ydelser ved at inddele ydelserne i sektioner.

Når patienterne finder din profil på Google, kan de se dine ydelser under "Ydelser".

Du kan vælge det, du vil tilbyde, ud fra foreslåede typer ydelser. Hvis ydelsestypen ikke er angivet, kan du tilføje dine egne tilpassede ydelser, f.eks. "lidelser, der behandles", "hjemmebesøg" eller "ernæringsvejledning".

Få oplysninger om, hvordan du tilføjer ydelser.

Opdater og interager med patienter

Sådan øger du kendskabet til din praksis og opdaterer og engagerer dine patienter:

• Opret opslag: Opdater dine patienter om større helbredsrelaterede events, nye eller populære ydelser som f.eks. telemedicin og offentlige sundhedsrelaterede eller oplysende meddelelser.
  • Tilføj en stedadministrator: En stedadministrator kan administrere dine virksomhedsprofiler ved at redigere virksomhedsoplysninger, administrere opslag, svare på anmeldelser, sende billeder og spørgsmål/svar og downloade indsigt.
Administrer oplysninger om din praksis
Administrer attributterne for din praksis

Vi bruger mange forskellige kilder til at indsamle oplysninger om, hvad en virksomhed tilbyder. Hvis du opdager, at attributterne for din praksis er forkerte, kan du kontakte support for at løse problemet.

• Nogle attributter, f.eks. "Har Wi-Fi" eller "Kørestolsegnet", kan redigeres af virksomhedsejeren.
  • Hvis du har en amerikansk sundhedsudbyder, har du også mulighed for at fremhæve ikke-engelske sprog, der understøttes i dit område. Få flere oplysninger om attributter, du kan redigere.

Tip! Hvis du ejer eller administrerer en lægeprofil, kan du redigere oplysninger om dit køn i Attributter .

Angiv oplysninger om placering, hvis du befinder dig i et kompleks

Vigtigt! Vi kan ikke garantere, at der vises lokationsoplysninger, når der søges efter din virksomhed.

Nogle individuelle udbydere befinder sig på et fælles kontor eller i en klinik, eller praksissen ligger i et kompleks, f.eks. et lægehus eller et sted, der allerede findes på Virksomhedsprofil. I så fald kan du anmode om at få disse oplysninger vist i din virksomhedsprofil.

Denne funktion er nyttig for individuelle sundhedsudbydere og praksisser, der ikke har skiltning uden for på den bygning, de er beliggende i.

Retningslinjer for hospitalsafdelinger og selvstændige erhvervsdrivende
Hospitalsafdelinger og selvstændige erhvervsdrivende kan oprette deres egne virksomhedsprofiler på Google. Når din afdelingsprofil eller individuelle profil er verificeret, skal du kontakte support for at knytte dem til det hospital eller den virksomhedsprofil, de er tilknyttet.