Completar un perfil d'empresa a Google

Per fer que el teu perfil d'empresa destaqui entre els de la competència, completa la informació del perfil.

Un cop s'hagi verificat la teva empresa, el perfil d'empresa es mostrarà en tots els productes de Google. Ara bé, si el perfil no inclou tota la informació, pot ser que als clients els costi més trobar la teva empresa i interaccionar-hi. Com més per mà tinguis les funcions del perfil d'empresa, més beneficiós podrà ser Perfil d'empresa per a la teva empresa.

En completar la informació d'un perfil:

• És 2,7 vegades més probable que els clients considerin que una empresa és de confiança si troben un perfil d'empresa complet a la Cerca de Google i a Maps.
  • És un 70% més probable que els clients visitin una empresa amb un perfil complet i un 50% més probable que es plantegin comprar-hi.
Afegir els serveis que s'ofereixen
Pots informar els clients sobre quins tipus de serveis ofereixes afegint serveis al perfil d'empresa a Google.
Les empreses de serveis poden triar entre diferents serveis suggerits en funció de la seva categoria empresarial. Per exemple, com a serveis suggerits, un lampista pot trobar "Instal·lació d'aixetes" o "Reparació de vàters" com a opcions que pot afegir. Un paisatgista pot trobar "Irrigació" o "Il·luminació exterior". Si el tipus de servei que ofereixes no es mostra a la llista, pots afegir serveis personalitzats.
Afegeix els productes d'una botiga
Si tens una empresa de comerç al detall, pots mostrar als compradors propers el que vens afegint els productes de la botiga al perfil d'empresa.

Penjar productes manualment

Amb l'editor de productes, pots penjar manualment i sense cost econòmic els productes de la botiga. Obtén informació sobre com pots penjar els productes amb l'editor de productes.

Penjar els productes automàticament

Per afegir els productes de la botiga al teu perfil d'empresa sense cost econòmic, connecta el sistema de punt de venda amb l'aplicació d'inventari local o amb el lector de productes. Obtén informació sobre com pots mostrar els productes de la botiga.

Penjar fotos i vídeos amb regularitat
Les fotos i els vídeos ajuden els clients a obtenir més informació sobre els serveis que ofereix la teva empresa. Tant tu com els teus clients podeu penjar fotos al perfil. Per fomentar la implicació amb els clients i millorar la classificació de l'empresa als resultats de cerca, et recomanem que afegeixis fotos o vídeos al perfil amb regularitat.

Pots afegir diversos tipus de fotos al perfil d'empresa:

• Logotip: ajuda els clients a reconèixer el teu negoci a Google. En el cas de les empreses que tenen la informació bàsica, com ara un número de telèfon o l'horari d'obertura, al perfil d'empresa es marca el logotip.
  • Foto de portada: estableix una foto de portada que sigui representativa de la teva empresa perquè es mostri a la part superior del perfil. En alguns casos, això no garanteix que la primera imatge de l'empresa que es mostri sigui la foto de portada.
  • Fotos d'empresa: afegeix diferents fotos per marcar les característiques de l'empresa, atreure clients i proporcionar-los informació. Obtén més informació sobre les fotos d'empresa.

Obtén informació sobre com pots afegir fotos i vídeos.

Donar un toc personal a una descripció
Quan redactis la descripció de l'empresa, procura que sigui realista, propera i atractiva. L'empresa no és només un negoci; és el reflex de la teva història amb els clients. Quan escriguis la descripció, assegura't que compleixi les directrius per a la descripció de l'empresa.
Definir una data d'obertura

Afegeix una data d'obertura al perfil d'empresa perquè els clients sàpiguen quan va obrir l'empresa per primer cop o quan obrirà.

Google utilitza diverses fonts per determinar quant de temps fa que funciona una empresa. És possible que en alguns llocs de la Cerca de Google la data d'obertura s'utilitzi per indicar als clients quants anys fa que funciona una empresa. Si el comerciant creu que hi ha un error, pot definir la data d'obertura correcta.

Només l'any i el mes de la data d'obertura són obligatoris. Pots introduir una data situada fins a un any posterior a l'actual, però no es mostrarà a Google fins a 90 dies abans.

Definir l'horari d'obertura
Sol·licitar ressenyes als clients

Pots compartir l'enllaç a la ressenya amb els clients des de l'ordinador mitjançant el perfil d'empresa. A través de l'enllaç a la ressenya, els clients poden deixar ressenyes i veure el teu perfil d'empresa.

Obtén informació sobre com pots crear un enllaç per escriure una ressenya i compartir-lo.

Quan els clients facin clic a l'enllaç, podran puntuar la teva empresa i escriure'n una ressenya. Obtén informació sobre com pots llegir i respondre ressenyes de clients.
Les nostres polítiques de ressenyes de Google no permeten sol·licitar ressenyes als clients a canvi d'incentius ni crear llocs específics per deixar ressenyes a la ubicació de l'empresa. És possible que se suprimeixin les ressenyes que incompleixin aquestes polítiques.
Seleccionar atributs que descriguin una empresa

Pots seleccionar diversos atributs perquè els clients coneguin detalls sobre la teva empresa. Pots especificar si té terrassa i Wi‑Fi. Selecciona atributs precisos i rellevants per al perfil d'empresa a fi d'aconseguir que la teva empresa destaqui en línia.

Els atributs es mostren al teu perfil d'empresa a la Cerca de Google, a Google Maps, a Google Pay i en altres productes i serveis de Google. Si afegeixes determinats atributs al perfil, pot ser que la teva empresa es mostri als resultats de cerca quan els usuaris cerquin llocs amb aquests atributs a la Cerca de Google, a Google Maps, a Google Pay i en altres productes i serveis de Google.

Consell: els atributs disponibles per a la teva empresa poden variar en funció de la teva categoria empresarial.

Afegir o editar atributs

Els atributs nous es mostraran quan els clients trobin l'empresa a la Cerca de Google i a Maps.

Obtén informació sobre com pots afegir o editar atributs.

Afegir atributs en línia

Mitjançant el Gestor de perfils d'empresa, destaca els serveis que són completament a distància i en temps real, com ara classes, cites o consultes. Publicar serveis virtuals amb atributs de tipus "En línia" pot ajudar que els usuaris et trobin, et permet comunicar les teves ofertes en línia als clients i facilita el procés de reserva en línia.