Uppdatering av policyn för felaktig framställning (september 2020)

Google tillhandahåller översatta versioner av vårt hjälpcenter. De är dock inte avsedda att ändra innehållet i våra policyer. Engelska är vårt officiella språk och den engelska versionen används som utgångspunkt för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

I september 2020 uppdateras policyn för felaktig framställning i Google Ads. Då blir det förbjudet att samordna med andra webbplatser eller konton och att dölja eller felaktigt framställa sin identitet eller andra väsentliga uppgifter om sig själv när innehållet rör politik eller sociala och offentliga frågor. Vi börjar tillämpa denna policy den 1 september 2020 i USA och den 1 oktober 2020 i alla andra länder.

Vi ser mycket allvarligt på överträdelser av denna policy. Om vi upptäcker överträdelser stänger vi av dina Google Ads-konton vid identifiering och utan föregående varning, och du får inte annonsera med oss igen.

Läs igenom denna policy för att avgöra om någon av dina annonser omfattas av den eller inte. Ta i så fall bort annonserna före datumet då policyn träder i kraft.

(Upplagt i juli 2020)