Uppdateringar av policyn för hasardspel och spel (december 2019)

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

I december 2019 uppdaterar Google policyn för hasardspel och spel så att juridiska personer med delstatslicens har rätt att marknadsföra onlinekasinon i Delaware, Nevada, New Jersey och Pennsylvania.

Uppdateringen kommer också att inbegripa den amerikanska betaversionen av sportvadslagning i policyn för hasardspel och spel.

Annonsörerna måste ansöka om certifiering. Sidan om policyn för hasardspel och spel uppdateras när policyn träder i kraft.

(upplagt i december 2019)