Uppdatering av policyn för till farligt eller nedsättande innehåll

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

I november 2019 uppdaterar Google definitionen av policyn för farligt eller nedsättande innehåll för att inkludera innehåll som har skapats av eller som främjar gränsöverskridande narkotikahandel.

(Upplagt i oktober 2019)