Uppdatering av policyn för hasardspel och spel (oktober 2019)

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

I oktober 2019 kommer Google att göra följande uppdateringar av policyn för hasardspel och spel:

Vi tillåter annonser för hasardspel online i följande länder:

• Kenya (operatörer licensierade av Betting Control Board)
  • Nigeria (operatörer licensierade av National Lottery Regulatory Commission)
  • Colombia (operatörer licensierade av Coljuegos)

Vi tillåter annonser för sportvadslagning i följande delstater, utöver Nevada, New Jersey och West Virginia, som en del av en begränsad betaversion i USA: Indiana, Iowa, Montana, Pennsylvania och Rhode Island.

Annonsörer som vill marknadsföra hasardspelsinnehåll i dessa regioner kan hitta mer information och ansöka om certifiering efter uppdateringen på den uppdaterade policysidan.

(Upplagt i oktober 2019)