Uppdatering av policyn för övriga begränsade verksamheter med avseende pår konsumentteknisk support från tredje part

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Google har uppdaterat policyn för övriga begränsade verksamheter med avseende på teknisk support från tredje part. Uppdateringen tydliggör att vi tillåter marknadsföring i samband med försäljning av konsumentteknik där målsidan kan innehålla navigeringsfunktioner som är relaterade till teknisk support.