Uppdatering om sportvadslagning i USA (augusti 2019)

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

I augusti 2019 utökar Google det befintliga betatestet för sportvadslagning i USA. Denna utökning omfattar

• ytterligare två delstater (Nevada och West Virginia)
  • samlingswebbplatser i delstater där licenser utfärdas.

Mer information och anvisningar om certifiering finns på policysidan.

[Upplagt i augusti 2019]