Uppdatering av policyn för dagliga fantasysporter i Indien (april 2019)

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

I april 2019 uppdaterar Google policyn för hasardspel online för att tillåta annonsering om dagliga fantasysporter i Indien.

Vi tillåter annonser om dagliga fantasysporter förutsatt att dessa inte marknadsför andra former av hasardspel online. Annonser om dagliga fantasysporter får inte inriktas på Telangana, Orissa, Assam, Sikkim eller Nagaland.

Mer information om vår policy finns på policysidan för hasardspel och spel.

(Upplagt i april 2019)